taziuta 27.09.09, 00:35 Pora spać. Miłych snów, wszystkim! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: Dobranoc? ;) 28.09.09, 23:27 taziuta napisał: > Pora spać. > Miłych snów, wszystkim! No to jeszcze raz Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Dobranoc? ;) 28.09.09, 23:31 Śpij smacznie, niech ci się przyśnią borowiki i żurawiny Za zgodą autora. mariner4 napisał: Ale szkoda, że was nie wytłuczono zaraz po 1989r. Tak jak Czaucescu i jego blać! Odpowiedz Link
taziuta Re: Dobranoc? ;) 30.09.09, 23:39 jola.iza1 napisała: > Śpij smacznie, niech ci się przyśnią borowiki i żurawiny Dzisiaj z borowikami nie było za dobrze. Znaleźliśmy tylko 3 sztuki, i rydzów 8, ale za to podgrzybków mrowie. Chyba zaczął się wysyp! Dobranoc Odpowiedz Link
hummer A mi się przypomniało moje 8-9 lat 30.09.09, 23:46 gdy na ulicach szalało ZOMO. Dobranoc. Nie miej tej uwagi do siebie, tak mi się przypomniało, jak w 81-82 tramwaj, którym jechałem chciał rozjechać SKOT. Na szczęście motorniczy był ze starej gwardii. Odpowiedz Link
taziuta Re: A mi się przypomniało moje 8-9 lat 30.09.09, 23:52 hummer napisał: > /.../ tak mi się przypomniało, jak w 81-82 tramwaj, > którym jechałem chciał rozjechać SKOT. Na szczęście motorniczy był > ze starej gwardii. W 80-tym to ja strajkowałem, wraz z całym PŻM-em, w którym właśnie zaczynałem pracę. Muszę się zastanowić czy nie wystąpić teraz o odszkodowanie za straty finansowe, które poniosłem w związku z przestojem w porcie, jak Rokita za swoje. Wiesz ile w tym czasie mogłem zarobić na przemycie, przez miesiąc?! Odpowiedz Link
hummer Re: A mi się przypomniało moje 8-9 lat 01.10.09, 00:18 taziuta napisał: > Wiesz ile w tym > czasie mogłem zarobić na przemycie, przez miesiąc?! Nie wiem i nie chcę wiedzieć!!! Odpowiedz Link
a-siek Re: A mi się przypomniało moje 8-9 lat 06.10.09, 22:13 taziuta napisał: > hummer napisał: > > > /.../ tak mi się przypomniało, jak w 81-82 tramwaj, > > którym jechałem chciał rozjechać SKOT. Na szczęście motorniczy był > > ze starej gwardii. > > W 80-tym to ja strajkowałem, wraz z całym PŻM-em, w którym właśnie > zaczynałem pracę. Muszę się zastanowić czy nie wystąpić teraz o > odszkodowanie za straty finansowe, które poniosłem w związku z > przestojem w porcie, jak Rokita za swoje. Wiesz ile w tym > czasie mogłem zarobić na przemycie, przez miesiąc?! Wystąp. Mecenas Preiss chętnie weźmie zlecenie. Odpowiedz Link
taziuta Re: A mi się przypomniało moje 8-9 lat 06.10.09, 22:18 a-siek napisała: > Wystąp. Mecenas Preiss chętnie weźmie zlecenie. Musisz wszystko czytać?! Odpowiedz Link
a-siek Re: A mi się przypomniało moje 8-9 lat 06.10.09, 22:20 Czytam tylko to co wydaje się interesujące. Powiem tak: urzekła mnie Twoja historia. Odpowiedz Link
taziuta Re: A mi się przypomniało moje 8-9 lat 06.10.09, 22:24 a-siek napisała: > Czytam tylko to co wydaje się interesujące. > > Powiem tak: urzekła mnie Twoja historia. A znasz tylko odpryski... Już się nie mogę doczekać, aż poznasz ją całą! Odpowiedz Link
a-siek Re: A mi się przypomniało moje 8-9 lat 06.10.09, 22:27 taziuta napisał: > a-siek napisała: > > > Czytam tylko to co wydaje się interesujące. > > > > Powiem tak: urzekła mnie Twoja historia. > > A znasz tylko odpryski... > Już się nie mogę doczekać, aż poznasz ją całą! Cała niecierpliwość po mojej stronie Więc jak to było? Odpowiedz Link
taziuta Re: A mi się przypomniało moje 8-9 lat 06.10.09, 22:33 a-siek napisała: > taziuta napisał: > > > Powiem tak: urzekła mnie Twoja historia. > > A znasz tylko odpryski... > > Już się nie mogę doczekać, aż poznasz ją całą! > Cała niecierpliwość po mojej stronie > Więc jak to było? No panic! Inaczej - langsam, langsam. Jeszcze inaczej - pażiwiosz, uwidisz. Mamy mnóstwo czasu, do Twoich dwusetnych urodzin, by się bliżej poznać. Odpowiedz Link
a-siek Re: A mi się przypomniało moje 8-9 lat 06.10.09, 22:45 taziuta napisał: > Mamy mnóstwo czasu, do Twoich dwusetnych urodzin, > by się bliżej poznać. Tylko czy za te sto kilkadziesiąt lat będziesz w stanie mnie ... poznać? Przemyśl to. Odpowiedz Link
taziuta Re: A mi się przypomniało moje 8-9 lat 06.10.09, 22:51 a-siek napisała: > Tylko czy za te sto kilkadziesiąt lat będziesz w stanie mnie ... > poznać? Przemyśl to. To może już jutro? Pora spać. Dobranoc. Odpowiedz Link
taziuta Re: Dobranoc? ;) 05.10.09, 22:32 Miałem urodziny, kilka dni temu, i córka, która wpadła do nas na weekend, na grzybobranie, przywiozła mi w prezencie butelkę whisky. I właśnie się ona butelka skończyła. No a przecież nie będę tu siedział o suchym pysku! Dobranoc Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dobranoc? ;) 06.10.09, 23:37 wszystkiego bardzo, bardzo pięknego. ja miałam wczoraj urodziny. się załapałam na wagę. a Ty już waga czy panna ? Odpowiedz Link
taziuta Re: Dobranoc? ;) 06.10.09, 23:42 olga_w_ogrodzie napisała: > wszystkiego bardzo, bardzo pięknego. > ja miałam wczoraj urodziny. > się załapałam na wagę. > a Ty już waga czy panna ? Ja waga, jak i Ty (*). Się cieszę! I wszystkiego najlepszego. (*) 30 września Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dobranoc? ;) 07.10.09, 02:04 waga to coś - ponoć wrażliwiec i artysta. ho, ho. to ci dopiero. mój jedyny synek też się na na wagę załapał, a niewiele brakło, by o skorpiona zahaczył, ale się urodził tydzień przed terminem i jest teraz w tej wadze ulokowan jak mateńka. na dodatek ja tez urodzona w Szczecinie - ileż nas łączy, Taziuto. wielu satysfakcynujących grzybobrań życzę dla Ciebie i córeńki i dobra wszekiego raz jeszcze życzę. Odpowiedz Link
taziuta Re: Dobranoc! ;) 08.10.09, 22:43 Ha, po raz pierwszy od dawna nie idę spać dlatego, że mi się trunki pokończyły. A wszystko to dzięki biedronce, i jej 5 litrowemu rosso! Ale rano (znowu) na grzyby, więc pora na dobranoc! Odpowiedz Link
taziuta Kiepsko z grzybami... 09.10.09, 14:44 taziuta napisał: > > Ale rano (znowu) na grzyby, więc pora na dobranoc! Grzyby się kończą, póki co. 1 duży borowik, 1 duży rydz, 1 średnia kania, kilka zielonek i trochę podgrzybków. W sumie kiepsko... Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Kiepsko z grzybami... 09.10.09, 15:33 Ale zacząłeś dzień na forum - od "Dobranoc". Nie boisz się, że, na takie dictum, wszyscy Ci spać pójdą? Odpowiedz Link
taziuta Dobranoc :) 10.10.09, 22:16 vargtimmen napisał: > > Ale zacząłeś dzień na forum - od "Dobranoc". Nie boisz się, że, na takie dictum, wszyscy Ci spać pójdą? Zdaje się żeśmy tu z różnych stref czasowych, więc zawsze ktoś się akurat kładzie spać, jak ja teraz. Dobranoc. Odpowiedz Link
vargtimmen Dobry wieczór :) 10.10.09, 23:34 taziuta napisał: > vargtimmen napisał: > > > > > Ale zacząłeś dzień na forum - od "Dobranoc". Nie boisz się, że, na > takie dictum, wszyscy Ci spać pójdą? > > Zdaje się żeśmy tu z różnych stref czasowych, W pewnym sensie )) Witam Odpowiedz Link