digesta.s 06.10.09, 09:10 zastanawiam się, czego Ci życzyć Żonę, córkę, drzewo, dom, dżonkę/jacht/łajbę czy inaczej już masz. Może egzotyczną fajkę? Jednak wigoru na dalsze tyle, co już przeżyłeś, myślę, najlepiej Ci posłuży. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: Wątek urodzinowy 06.10.09, 10:50 digesta.s napisał: > zastanawiam się, czego Ci życzyć /.../ > Jednak wigoru na dalsze tyle, co już przeżyłeś, myślę, najlepiej Ci posłuży. Dziękuję i nawzajem (z okazji Twoich urodzin) życzę Ci przede wszystkim zdrowia, potem wigoru, a potem jeszcze wielu sukcesów. Odpowiedz Link
a-siek Również najlepsze życzenia dla Was obu 06.10.09, 21:03 z kontekstu zrozumiałam, żeście bliźniaki Odpowiedz Link
hummer Re: Również najlepsze życzenia dla Was obu 06.10.09, 21:09 a-siek napisała: > z kontekstu zrozumiałam, żeście bliźniaki Cześć, fajnie że wpadłaś. I od razu celnie. Choć mogli się tylko urodzić tego samego dnia Odpowiedz Link
taziuta Re: Również najlepsze życzenia dla Was obu 06.10.09, 21:23 hummer napisał: > Cześć, fajnie że wpadłaś. I od razu celnie. Choć mogli się tylko urodzić tego samego dnia Wątpię, ale ponieważ każdy się kiedyś urodził, chciał nie chciał, to i każdy kiedyś obchodzi urodziny. Wydawało mi się naturalnym, że na uprzejme życzenia urodzinowe (ciut spóźnione) odpowiedziałem równie uprzejmymi (być może ciut przedwczesnymi?) życzeniami. Odpowiedz Link
a-siek To może i mi złożyłbyś jakieś życzenia, 06.10.09, 21:25 dał prezent, najlepiej podówjnie, z okazji i ciut spoźninych, i ciut przedwczesnych urodzin Odpowiedz Link
taziuta Jasne! :) 06.10.09, 21:32 a-siek napisała: Re: To może i mi złożyłbyś jakieś życzenia, Życzę Ci 200-stu lat, bo setkę masz jak w banku! Nikt tak upierdliwy nie ma szans na wcześniejsze 'zejście'. Nie ma tak lekko... Odpowiedz Link
hummer A mi też złożysz gospodarzu :) ?? 06.10.09, 21:35 taziuta napisał: > a-siek napisała: > Re: To może i mi złożyłbyś jakieś życzenia, > > Życzę Ci 200-stu lat, bo setkę masz jak w banku! > Nikt tak upierdliwy nie ma szans na wcześniejsze 'zejście'. > Nie ma tak lekko... Odpowiedz Link
taziuta No nie wiem... 06.10.09, 21:41 hummer napisał: Re: A mi też złożysz gospodarzu ?? $Konceptu mi powoli zaczyna brakować, ale skoro się prosisz... Żyj długo i szczęśliwie, w pełni zdrowia, i bez egzaltacji, jeśli zdołasz! Odpowiedz Link
hummer Wzajemnie :) :) 06.10.09, 21:43 taziuta napisał: > hummer napisał: > Re: A mi też złożysz gospodarzu ?? > > $Konceptu mi powoli zaczyna brakować, ale skoro się prosisz... > Żyj długo i szczęśliwie, w pełni zdrowia, > i bez egzaltacji, jeśli zdołasz! Odpowiedz Link
taziuta Cześć A-siek! :) 06.10.09, 21:24 a-siek napisała: > z kontekstu zrozumiałam, żeście bliźniaki No tośmy (prawie) w komplecie! Odpowiedz Link
a-siek Cześć 06.10.09, 21:26 miło czytać, ze do kompletu jestem mile widziana, nawet jeśli trąci to (tylko) uprzejmością. Odpowiedz Link
taziuta Re: Cześć 06.10.09, 21:30 a-siek napisała: > miło czytać, ze do kompletu jestem mile widziana, nawet jeśli trąci to (tylko) uprzejmością. Tia, nigdy nie uwierzysz w moje jak najbardziej szczere intencje, jak widzę... Całkiem jak Tim! Odpowiedz Link