hummer 24.03.10, 16:41 Bardzo ciekawe żyjątko. A ponoć to człowiek dostał ziemię we władanie Toxoplasma gondii dostała człowieka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veglie Re: Toxoplasma gondii 24.03.10, 16:46 hummer napisał: > Bardzo ciekawe żyjątko. A ponoć to człowiek dostał ziemię we władanie > > Toxoplasma gondii > dostała człowieka. Jesteś?Pytam,gdyż się w myślach z Tobą pożegnałem. Odpowiedz Link
hummer Re: Toxoplasma gondii 24.03.10, 16:53 veglie napisał: > hummer napisał: > > > Bardzo ciekawe żyjątko. A ponoć to człowiek dostał ziemię we władanie > > > > Toxoplasma g > ondii > > dostała człowieka. > > Jesteś?Pytam,gdyż się w myślach z Tobą pożegnałem. Jestem Jola Iza wrzuciła tu kiedyś fotkę, na której niby były dwa gatunki. Lamparta i myszę. Z nudów odszukałem to zdjęcie i poczytałem sobie, że lampart to jednak jajarz A mysz taka odważna nie jest na jaką wygląda. Odpowiedz Link
veglie Re: Toxoplasma gondii 24.03.10, 16:55 Cieszę się,że jesteś....jakoś raźniej mi. Odpowiedz Link
hummer Ciekawe co tam słychać u genialnego stratega :) 24.03.10, 17:04 veglie napisał: > Cieszę się,że jesteś....jakoś raźniej mi. I jego brata Jeden uwielbia koty, a drugi dobrze zjeść. Czy Polskę reprezentowały swego czasu pierwotniaki na najwyższych stolcach? Aż mnie korci, by zrobić sobie próbę, jak jest ze mną. Moje poczynania też czysto racjonalne nie są A nuż zostanę premierem albo prezydentem. Właściwie nie ja, lecz te małe żyjątka Odpowiedz Link
veglie Re: Ciekawe co tam słychać u genialnego stratega 24.03.10, 18:10 hummer napisał: > veglie napisał: > > > Cieszę się,że jesteś....jakoś raźniej mi. > > I jego brata Jeden uwielbia koty, a drugi dobrze zjeść. > Czy Polskę reprezentowały swego czasu pierwotniaki na najwyższych stolcach? > > Aż mnie korci, by zrobić sobie próbę, jak jest ze mną. Moje poczynania też > czysto racjonalne nie są A nuż zostanę premierem albo prezydentem. Właściwie > nie ja, lecz te małe żyjątka Swój stolec będziesz badał?Jeżeli tak to zjedz przedtem karpia.Broń boże tilapię. > Odpowiedz Link
hummer Re: Ciekawe co tam słychać u genialnego stratega 24.03.10, 22:50 veglie napisał: > Swój stolec będziesz badał?Jeżeli tak to zjedz przedtem karpia.Broń boże tilapi > ę. Nie jestem Świadkiem Jehowy. Wystarczy kropla krwi Odpowiedz Link