manny-jestem 12.07.10, 13:37 Zasluzenie dostal Zlota Pilke. Gratulacje! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytanya Re: Forlan 12.07.10, 15:21 Jak najbardziej. manny-jestem napisał: Zasłużenie dostał Złota Piłkę. Odpowiedz Link
tytanya Re: Forlan 12.07.10, 15:42 Nie do końca. Mecz był zacięty i może zdaniem niektórych nudny, ale mnie się podobał.Widać było klasę obu stron. Jeszcze poczekam na puchar Holandii. Odpowiedz Link
manny-jestem Re: Forlan 12.07.10, 16:20 Holendrzy grali bardzo ostro. Po prawdzie to De Jong i Van Bommel powinni byli wyleciec za faule. Odpowiedz Link
tytanya Re: Forlan 12.07.10, 16:29 Hiszpanom też nic nie brakowało. Puyol powinien był dostać drugą żółtą kartkę,a w rezultacie dostał Holender. Grali o puchar świata. Odpowiedz Link
tojajurek Re: Forlan 12.07.10, 18:50 A Robben powinien dostać solidnego kopa od kibiców Holandii. Takich okazji się nie marnuje. I to kilkukrotnych. Odpowiedz Link
wylogowany.pielegniarz A ja powiem jedno a propos młodych gwiazd 13.07.10, 08:10 Robben to klasa sama w sobie. A staje się jeszcze większą klasą, gdy się go porówna z takim żałosnym fircykiem jak Ronaldo, który, o zgrozo, sam się ogłosił najlepszym piłkarzem na świecie. Niech więc Ronaldo skupi się na nakładaniu żelu na włosy w odpowiednio dużych ilościach, bo do najlepszych na świecie mu trochę brakuje. Odpowiedz Link
manny-jestem Dla mnie najwiekszym objawieniem 13.07.10, 13:24 tych mistrzostw byl Thomas Muller. Jeden mecz w ktorym nie gral Niemcy przegrali. Odpowiedz Link