mietowe_loczki 13.10.10, 21:19 Błaszczak, jako jeden z wielu, tłumaczy, że można przecież śpiewać "ojczyznę wolną racz nam zwrócić, panie", ponieważ żyjemy w... wolnym kraju. Ja przepraszam, ja już nie nadążam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remez2 Re: Logika rodem z PiS 13.10.10, 21:39 Ja przepraszam, ja już nie nadążam. Witaj na pokładzie. Odpowiedz Link
wylogowany.pielegniarz A co w tym nielogicznego? 13.10.10, 22:23 "Z ziemi polskiej do Wolski" Odpowiedz Link
hummer Śpiewać każdy może :) 14.10.10, 14:18 mietowe_loczki napisała: > Błaszczak, jako jeden z wielu, tłumaczy, że można przecież śpiewać "ojczyznę wo > lną racz nam zwrócić, panie", ponieważ żyjemy w... wolnym kraju. > > Ja przepraszam, ja już nie nadążam. teksty.org/Jerzy_Stuhr,Śpiewać_każdy_może Odpowiedz Link
mietowe_loczki Re: Śpiewać każdy może :) 14.10.10, 20:59 Może. Oby tylko z sensem. Tego tu bardzo brakuje, z pewnością się zgodzisz. Odpowiedz Link
hummer Re: Śpiewać każdy może :) 14.10.10, 23:18 mietowe_loczki napisała: > Może. Oby tylko z sensem. Tego tu bardzo brakuje, z pewnością się zgodzisz. Ależ nie, facet śpiewa pieśń o tęsknocie za wolnością, dlatego, że jest wolny. Jakby nie był wolny, to by nie śpiewał, z obawy o swoje życie na przykład. Odpowiedz Link
mietowe_loczki Re: Śpiewać każdy może :) 16.10.10, 16:24 > Ależ nie, facet śpiewa pieśń o tęsknocie za wolnością, dlatego, że jest wolny. Odpowiedz Link
hummer Re: Śpiewać każdy może :) 16.10.10, 16:48 mietowe_loczki napisała: > > Ależ nie, facet śpiewa pieśń o tęsknocie za wolnością, dlatego, że jest w > olny. > Co Cię tak śmieszy? Kiedyś śpiewać nie mógł Odpowiedz Link
mietowe_loczki Re: Śpiewać każdy może :) 16.10.10, 16:55 Ale mnie to nie śmieszy. Naprawdę. Odpowiedz Link
hummer Re: Śpiewać każdy może :) 16.10.10, 17:42 mietowe_loczki napisała: > Ale mnie to nie śmieszy. Naprawdę. To nie jest największe zagrożenie. Największym zagrożeniem są piewcy wolności, a w duchu faszyści bez poczucia humoru. Każdy orze jak może. Ale uczciwie i jest OK. Odpowiedz Link
mietowe_loczki Re: Śpiewać każdy może :) 16.10.10, 18:43 hummer napisał: > To nie jest największe zagrożenie. Największym zagrożeniem są piewcy wolności, > a w duchu faszyści bez poczucia humoru. Hm, mam dokładnie to samo zdanie o PiS. > Każdy orze jak może. Ale uczciwie i jest OK. Tylko szkoda, że nielogicznie. Odpowiedz Link
hummer Tu mamy podobnie 16.10.10, 19:23 mietowe_loczki napisała: > hummer napisał: > > > To nie jest największe zagrożenie. Największym zagrożeniem są piewcy woln > ości, > > a w duchu faszyści bez poczucia humoru. > > Hm, mam dokładnie to samo zdanie o PiS. Ale czarnych owiec i nie brakuje w PO. > > Każdy orze jak może. Ale uczciwie i jest OK. > > Tylko szkoda, że nielogicznie. Nie wiem czy logicznie czy nie, słucham muzyki www.youtube.com/watch?v=GRb1dKBo3DE Odpowiedz Link
humbak Re: Śpiewać każdy może :) 15.10.10, 18:47 Budyń śpiewa całą masę rzeczy nie mających sensu, a mimo to ma masę fanów (w tym autora tego postu). Odpowiedz Link
hummer To jest coś w tym rodzaju 15.10.10, 01:22 "Ale pie...sz. Ja wiem, ze to nie nowina, ale od czasu czasu myslę sobie, ze się myliłam w stosunku do ciebie. Nie myliłam się. " by vuvuzetka forum.gazeta.pl/forum/w,28,117567069,117578280,Re_Miekki_narkotyk_to_dopalacz.html Polska to wolny kraj. Odpowiedz Link
humbak Re: Logika rodem z PiS 15.10.10, 18:40 Nie wiem czego Tu nie rozumieć? Przecież w wolnym kraju można śpiewać wszystko. Ja mogę na przykład śpiewać że jestem z I brygady, choć przenieśli mnie do rezerwy bez przydzielenia do jakiejkowiek jednostki, szkolenia, czy czegokolwiek innego. Co więcej- mogę nawet być o tym przykonany- moje prawo. Odpowiedz Link