taziuta 25.12.10, 08:40 Kiciuś grzejący się przy wigilijnym kominku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytanya Re: Kotolubnym 25.12.10, 08:42 Czyli mnie. A co robiła w tym czasie Pani Kicia? Odpowiedz Link
taziuta Re: Kotolubnym 25.12.10, 08:48 tytanya napisała: > Czyli mnie. > > A co robiła w tym czasie Pani Kicia? Pewnie drzemała gdzieś w kąciku, jak zwykle. Zwykle kominek jest zimny, więc mało atrakcyjny, a zanim Kicia zajarzy, że coś się w nim żarzy, to już się znowu nie żarzy nic... Odpowiedz Link
tytanya Re: Kotolubnym 25.12.10, 08:55 A może po prostu nie lubi gdy jest zbyt gorąco? Odpowiedz Link
taziuta Re: Kotolubnym 25.12.10, 10:07 tytanya napisała: > A może po prostu nie lubi gdy jest zbyt gorąco? Gorąc można regulować układając się w odpowiedniej odległości od kominka, ale Kicia to ciapa. Odpowiedz Link
taziuta Re: Kotolubnym 25.12.10, 10:53 tytanya napisała: > Sam jesteś ciapa. Wiem, ale to w niczym ciapowatości Kici nie umniejsza. Odpowiedz Link
tytanya Re: Kotolubnym 25.12.10, 10:56 Dobrze,że się chociaż przyznałeś, a Kicia to po prostu Pani Kicia. Odpowiedz Link
taziuta Re: Kotolubnym 25.12.10, 10:59 tytanya napisała: > /.../ a Kicia to po prostu Pani Kicia. Może ona i Pani, ale jak głodna, to miauczy jak zwykła kotka z plebsu. Odpowiedz Link
tytanya Re: Kotolubnym 25.12.10, 11:06 No jak Ty nic nie rozumiesz! Nie ma czegoś takiego jak koci plebs. Wszystkie Koty to Państwo. Odpowiedz Link
ich Re: Burasek :) 26.12.10, 18:34 Moje koteczki grzeją się przy grzejniku i nie chcą teraz wychodzić na dwór i tak pięknie turlać się w śniegu Odpowiedz Link
taziuta Re: Burasek :) 26.12.10, 19:43 ich napisała: > Moje koteczki grzeją się przy grzejniku i nie chcą teraz wychodzić na dwór i tak pięknie > turlać się w śniegu Burasek jest dzikim kotem 'zewnętrznym'. On nie chce wchodzić do domu, bo się boi, i przychodzi tylko na 'stołówkę'. Natomiast nasze koty 'wewnętrzne', podobnie do Twoich też nie chcą wychodzić na dwór. Za zimno dla nich. W zeszłym grudniu udało mi się zrobić fajne zdjęcie, na którym przyglądają się sobie kot wewnętrzny i zewnętrzny. Odpowiedz Link
humbak Re: Burasek :) 26.12.10, 19:54 To jest kwestia kotowośći kota. Wewnętrzne są kotki. Une się bawią z ludźmi. Koty się bawią ludźmi Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Kotolubnym 26.12.10, 22:52 A u mojej córki będą nowe, w lutym?? mama, ośmiomiesięczna, uratowana Tato, ze schroniska, dwa miesiące starszy Ludzie są nieodpowiedzialni, o rozmowie z weterynarzem nie chce mi się pisać Będą młode Odpowiedz Link
orla43 Re: Kotolubnym 03.01.11, 22:11 Taziuta,Burasek na sniegu jest wspaniały. Przepiekny tez ten czarno biały kotek zagladajacy do domownikow. Odpowiedz Link