honeyr 23.08.11, 17:51 Rzadko, bardzo rzadko, ale czasem jednak zdarza się tak w historii, że na dyktatorów i satrapów przychodzi nagły kres. To trochę pocieszające Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.sajgon Re: Kres Kaddafiego 23.08.11, 21:38 Milo sie czyta ale mozna miec pewne watpliwosci. Dlaczego akurat Libii NATO pomaga ? Tam ludzie nie umierali z glodu i nie siedzieli w obozach koncentracyjnych jak w Korei Polnocnej. Dlatego dla mnie jest to kolejna odslona biznesu US. Odpowiedz Link
don.kichote Re: Kres Kaddafiego 01.09.11, 23:45 pan.sajgon napisał: > Dlaczego akurat Libii NATO pomaga ? To akurat, łatwe pytanie jest. Ropą myśl! Ropą(!), nie głową!!! Hodują sobie kolejnego wrzoda na miarę drugie Al-Qaeday. Odpowiedz Link
hummer Martwią się CIA i MI6 05.09.11, 22:19 honeyr napisał: > Rzadko, bardzo rzadko, ale czasem jednak zdarza się tak w historii, że na dykta > torów i satrapów przychodzi nagły kres. To trochę pocieszające Kadafi z nimi współpracował i torturował w celach wydobywczych tych co mu SZA i ZK podrzucili. Ładne kwiatki ZK i SZA współpracują z terrorystami. Odpowiedz Link
taziuta Re: Martwią się CIA i MI6 06.09.11, 07:39 hummer napisał: > Kadafi z nimi współpracował i torturował w celach wydobywczych tych co mu SZA i > ZK podrzucili. Ładne kwiatki ZK i SZA współpracują z terrorystami. To nie tak, oni podrzucali Kadafiemu podejrzanych o terroryzm... Odpowiedz Link
pan.sajgon Re: Martwią się CIA i MI6 06.09.11, 21:32 taziuta napisał: > hummer napisał: > > > Kadafi z nimi współpracował i torturował w celach wydobywczych tych co mu > SZA i > > ZK podrzucili. Ładne kwiatki ZK i SZA współpracują z terrorystami. > > To nie tak, oni podrzucali Kadafiemu podejrzanych o terroryzm... Ale powiedzcie sami, kto jak kto ale terrorysci najlepiej dogaduja sie miedzy soba Odpowiedz Link
hummer Re: Martwią się CIA i MI6 06.09.11, 22:26 pan.sajgon napisał: > Ale powiedzcie sami, kto jak kto ale terrorysci najlepiej dogaduja sie miedzy s > oba Jak Ci stópki przypalę, to też się będziesz z każdym dogadywać Odpowiedz Link
pan.sajgon Re: Martwią się CIA i MI6 06.09.11, 22:54 hummer napisał: > Jak Ci stópki przypalę, to też się będziesz z każdym dogadywać > I pomyslec ze przedtem tak wielu innych oskarzano o stosowanie tortur nawet vide byla Jugoslawia. Odpowiedz Link
hummer Re: Martwią się CIA i MI6 06.09.11, 23:16 pan.sajgon napisał: > hummer napisał: > > > > Jak Ci stópki przypalę, to też się będziesz z każdym dogadywać > > > I pomyslec ze przedtem tak wielu innych oskarzano o stosowanie tortur nawet vid > e byla Jugoslawia. Ale całym prawie Adriatykiem władają potomki Ustaszów. Jest bezpiecznie, po katolicku, i o to chodziło. Odpowiedz Link
taziuta Re: Martwią się CIA i MI6 07.09.11, 07:33 pan.sajgon napisał: > hummer napisał: > > > > Jak Ci stópki przypalę, to też się będziesz z każdym dogadywać > > > I pomyslec ze przedtem tak wielu innych oskarzano o stosowanie tortur nawet vide byla > Jugoslawia. Co tylko pokazuje jak bardzo cywilizacja zachodnia jest zakłamana... Ale i tak póki co nie widać lepszej. Odpowiedz Link