Dodaj do ulubionych

Svijany :)

12.01.14, 22:15
Być w Czechach (na Czechach?) i nie napić się piwa Svijany to grzech (wg Hummera), więc będąc tam, a właściwie już wyjeżdżając/wracając do kraju kupiłem kilka różnych (nie mogą kuźwa produkować tylko jednego?!) stwierdzam, że miał rację. Svijany to jest to! smile
Obserwuj wątek
    • humbak Re: Svijany :) 14.01.14, 14:00
      Svijańca można dość łatwo kupić u nas. Ja akurat nie jestem jakimś strasznym fanem.
      • taziuta Re: Svijany :) 15.01.14, 18:23
        humbak napisał:

> Svijańca można dość łatwo kupić u nas. Ja akurat nie jestem jakimś strasznym fanem.

Hmm, może u Was, na południu. U nas na północy już nie tak łatwo/nigdy jeszcze nie spotkałem. A tak przy okazji, to jakiego czeskiego piwa jesteś fanem, jeśli jesteś?
        • hummer Re: Svijany :) 15.01.14, 19:50
          taziuta napisał:

> humbak napisał:
          >
          > > Svijańca można dość łatwo kupić u nas. Ja akurat nie jestem jakimś strasz
          > nym fanem.
          >
          > Hmm, może u Was, na południu. U nas na północy już nie tak łatwo/nigdy jeszcze
          > nie spotkałem. A tak przy okazji, to jakiego czeskiego piwa jesteś fanem, jeśli
          > jesteś?

Zastanawiałeś się nad dystrybucją na północy? smile
          www.pivovarsvijany.cz/index.php/nase-produkty/cenik
          • taziuta Re: Svijany :) 15.01.14, 20:46
            hummer napisał:

> Zastanawiałeś się nad dystrybucją na północy? smile

Nie, z handlem już skończyłem. Teraz zajmuję się szeroko pojętym sailingiem. wink
        • humbak Re: Svijany :) 16.01.14, 14:27
          Generalnie wolę niemieckie i polskie. Lubię jednak svetle lezaki. Radegasta zwłaszcza.
    • hummer Masz inne piwo do baraniny 16.01.14, 00:03
      taziuta napisał:

> Być w Czechach (na Czechach?) i nie napić się piwa Svijany to grzech (wg Hummer
      > a), więc będąc tam, a właściwie już wyjeżdżając/wracając do kraju kupiłem kilka
      > różnych (nie mogą kuźwa produkować tylko jednego?!) stwierdzam, że miał rację.
      > Svijany to jest to! smile

inne do wołowiny, jeszcze inne do drobiu, a jeszcze inne do świniny.
      No i parę na deser smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka