Gość: Zyczenia IP: *.33-128-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.02.11, 19:38 Przesyłam Wam mnóstwo walentynkowych życzeń usmiechów i serduszek i awansow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wala Re: Walentynki IP: *.access.telenet.be 14.02.11, 22:52 dziekujemy za mily gest :) Odpowiedz Link Zgłoś
rys.kolargol Re: Walentynki 15.02.11, 13:06 I czekamy kiedy anbxl sie wypowie w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valentine's gift Re: Walentynki IP: *.187-128-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.02.11, 07:35 www.spaceweather.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
rys.kolargol Re: Walentynki 16.02.11, 11:19 Ech, ty chyba nowy jestes :-) Niedlugo sie nauczysz - anbxl tu rzadzi, pisze na wszystkie tematy, generalnie Prezes Naszego Klubu (lubu dubu, itd...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: do rysia IP: 91.194.202.* 16.02.11, 16:35 1/ piszesz GLUPOTY 2/ nigdzie i nikim nie rzadze,a uwazam,ze forum jest po to,zeby dzielic sie info i spostrzezeniami,a nie wyzywac kogos anonimowo 3/ juz "pochowales" swoje pseudo pawia? 4/dlaczego piszecie w liczbie mnogiej? Kogo reprezentujecie? A moze zapomnieliscie,ze czasy komuny dawno minely kiedy to co niektorzy zwracali sie do siebie w liczbie mnogiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Walentynki IP: 217.111.155.* 16.02.11, 16:41 no ale skoro zna odpowiedz na te wszystkie tematy, to chyba dobrze dla forumowiczow, czy nie? lepiej wiedziec wiecej niz mniej. takie mam zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacie Re: Walentynki IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 16.02.11, 21:53 tak, "lepiej wiedziec wiecej niz mniej" to prawda. Tylko jak sie gowno wie, to nie powinno sie wypowiadac na kazdy tema. takie mam zdanie na temat anbxl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytam Re: Walentynki IP: *.rev.numericable.fr 16.02.11, 22:21 Gość portalu: gacie napisał(a): > Tylko jak sie gowno wie rozumie ze chodzi o zasrane gacie zmień swój nick Odpowiedz Link Zgłoś
rys.kolargol Re: Walentynki 17.02.11, 11:07 Hahaha, oto i cala forumowa rzeczywistosc. Dlugo nie trzeba bylo zeby an wystawila nos ze swojej dziupli i dorzucila swoje 3 grosze centralnie na temat walentynkowy :-D Dobrze tez, ze pojawili sie za nia jej wierni obroncy. Bez nich forum byloby nudniejsze (nie calkiem nudne, bo an zapewnia nam i tak duzo rozrywki, ale z obroncami jest weselej). A piszemy w liczbie mnogiej bo tak nam sie podoba. I co nam zrobisz? ::--)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: do rysia IP: *.access.telenet.be 17.02.11, 12:32 moge tylko sobie pomyslec,ze szkoda mi takiego czlowieczka jak ty....typowy clown paw,ktory w koncu wyszedl z depresji po utracie pracy i pobycie na zony epski garnuszku,bo pownie w koncu znalazl cos nowego i super jako tecchnik na belgijskim rynku. SUPER zycze ci najlepszego,dalej krytykuj tylko podaruj sobie moja osobe... ps; o walentynkach nie napisalam swojego zdania tu bo wg mnie to forum zajmuje sie innymi tematami.Zobacz kto pierwszy kogo zaczepil? Odpowiedz Link Zgłoś
rys.kolargol Re: do rysia 18.02.11, 10:36 Uderz w stol, a nozyce sie odezwa. Te co zawsze :-) Droga an, zrozum - bedziemy pisali kiedy i gdzie nam sie spodoba. Na twoj temat albo na temat gaci w grochy, w zaleznosci od dnia i humoru. Twoje zaklinanie nie pomoze. Tak samo bezcelowe jest wylewanie tu swoich frustracji i kompleksow, choc prawda, duzo mozna sie z nich o tobie dowiedziec. Acha, i gratuluje bardzo niecelnej diagnozy naszej sytuacji. Slyszalas o czyms, co w psychologii nazywa sie projekcja? (Skad np. wiesz ze mamy zonke, jestesmy bezrobotni i ze w ogole jestesmy facetem? hahahaha) :-D I po ostatnie - o walentynkach nie napisalas ani slowa... A to przeciez watek walentynkowy! Sama widzisz, ze piszesz bez sensu... Wiec wszyscy razem - kochajmy sie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Re: do rysia IP: *.ec.europa.eu 18.02.11, 11:22 No kurde nie tylko ze walentynki ale wiosna idzie feromony sie wyzwalaja faceci przystojniejsi niz kiedykolwiek dotad slonce wychodzi od czasu do czasu bzykac sie chce a tu takie smuty na foruml ludzie wiecej sexu = mniej frustracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re:do gacie IP: *.access.telenet.be 17.02.11, 12:29 masz super slownictwo...Tak,skoro bedac w Lux znasz lepiej zycie codzienne w BXL to czemu nie napiszesz swojego zdania?Masz takie samo prawo ANONIMIE GACIE jak i ja,a roznimy sie tym,ze ja od zawsze tu podpisuje sie jednym nickiem,a nie nazywam siebie gacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajetan Re:do gacie IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 17.02.11, 19:57 an, tylko bez nerwow. nie chce zebys zawalu prze mnie dostala. kajetan to ja, gacie. :=P nie podpisuje sie wlasnym nikiem bo go nie mam. jestem tu na tym forum bardzo rzadkim gosciem i zawsze sobie wpisuje co mi sie chce w danej sekundzie:_) na tym forum bywam ze 10 razy w roku, i zawsze jak wleze to widze wypowiedzi twoje i bylego eurokraty. wszystkie twoje posty ktore do tej pory przeczytalem byly do porzygania. zegnam sie z toba i z misja w luksemburgu gdzie do jutra jestem przelotem:=D Odpowiedz Link Zgłoś