Dodaj do ulubionych

praca w anglii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:37
mam zamiar się wybrać i poszukać trochę.byłam już,ale tylko jako au
pair.poznałam w sumie miasto i muszę powiedzieć,że nie wyglądało na to,że są
jakieś większe problemy ze znalezieniem pracy.poznałam wiele osób,które
pracowały w fabrylach,czy jakchś take-away.problemn w tym,że nie mogę na 100%
zapewnić powodzenia.jeśli jednak ktoś by chciał to chętnie kogoś zabiore.w
dwoje zawsze raźniej:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Alvaro Re: praca w anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:01
      Jestem zainteresowany Twoja propozycją. Też mam zamiar wyjechać i szukam kogoś
      kto już tam był. Proszę o więcej informacji na maila alvarez6@wp.pl
    • Gość: Alvaro Re: praca w anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:04
      Kseniu jeśli możesz to odpisz możliwe szybko. Pozdrawiam. Paweł z Olsztyna
    • Gość: ania Re: praca w anglii IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 23:43
      Chetnie dowiem sie o szczegolach. Chcialabym jechac jak najszybciej do konca
      wrzesnia. Z gory dziekuje za odp. anusiaczek@poczta.onet.pl
      • Gość: wojtek Re: oraca w angli odp.do ani IP: 194.205.97.* 08.07.04, 12:06
        jezeli nie masz zapewnionej pracy i mieszkania to nwet sie nie wybieraj nie
        wspominajac juz o jezyku jak .jezeli zdecydujesz sie przyjechac to nie do
        londynu tylko ruszaj do szkocji i nie wiez polakom powodzenia
        • Gość: rrita Re: oraca w angli odp.do ani IP: 213.77.32.* 14.07.04, 13:51
          Hej! Wiesz może ile trzeba liczyć na wyżywienie, dojazdy itp. w Szkocji na
          tydzień (zakwaterowanie mam zapewnione).
    • Gość: gosc Re: praca w anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:09
      wejdz na stronke www.ell-s.com

powodzenia
      gosc
      • Gość: lentilka DO WOJTKA IP: *.bmj.net.pl 08.07.04, 19:28
        Hej! Mam pytanie czy moglbys mi podac jakies namiary na siebie np gg albo
        poczte, ja wkrotce wyjezdzam ale jest to wyjazd na prakte tylko wlasnie waham
        sie gdzie i mysle o Szkocji, przydaloby mi sie pare rad, bede bardzo wdzieczna
        • Gość: nie-Brytyjka Re: DO WOJTKA IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.07.04, 22:22
          Ludzie, dobrze sie zastanowcie, teraz naprawde nie ma tu pracy. Na stacji
          Victoria Polacy spia na kartonach, ganiaja ich jak zebrakow,laski puszczaja sie
          za £5, do sciany placzu (ogloszeniami) nie mozna sie dopchac, a te ogloszenia
          to zwykle oszusci. Ja juz mieszkam w Londynie jakis czas, mam duzo znajamych i
          mimo to od 2 tygodni nie mozemy znalezc pracy koledze.
    • Gość: machoni Re: praca w anglii IP: *.art.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 09:44
      no i jak to tam wygląda w Angli?? Mozna jechać na ślepo i znaleźć jakąś prace??
      No i gdzie najlepiej jechać??? Do Londynu??? Bo słyszałem, że Londyn to raczek
      mijać... ;/ pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź. machoni@poczta.onet.pl
    • Gość: Gosia Re: praca w anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 20:50
      Ja rowniez sie wybieram. Tez bylam Au pai ale w Stanach, to bedzie moje
      pierwsze spotkanie z Anglia. Jezyk znam, jestem na 2 roku pielegniarstwa,
      komunikatywna i wesola. Jesli mozna sie gdzies zahaczyc to chetnie. Moj mejl
      roxana18@o2.pl
    • Gość: Tuśka Re: praca w anglii IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 21.07.04, 10:09
      oj niewiem czy to dobrze przemyślałaś moi synowie pojechali do Londynu, jechali
      na pewniaka mają pracę a tu, na farmę potrzeba specjalistów jakich nie wiadomo
      odpowiedzieli w Notingen, na budowy potrzebują zaświadczenia dobrze że
      zpieczyli się w kasę na okres ok.2 tygodni to opłacili sobie noclegi znają
      język i co ,proszę zastanów się bardzo dobrze nad projektem wyjazdu, a rodzinka
      zagranicą to też przysłowie mówi; "najlepiej na fotografii"
    • Gość: Ola Re: praca w anglii IP: *.customer.m-online.net 20.09.04, 18:41
      praca jest, ale dla fachowcow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka