Dodaj do ulubionych

WINOBRANIE-FRANCJA

26.07.04, 19:30
Hej! Poszukuję osób, z małopolski - mieszkam i studiuję w Krakowie,
zainteresowanych wspólnym wyjazdem na winobranie do Francji w połowie
sierpnia.
Pozdrawiam. Jarek
Obserwuj wątek
    • Gość: grazyna Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 26.07.04, 20:14
      czy zamierzasz jechać w ciemno? czy znasz francuski?
      • Gość: j.a.n.e.k Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 27.07.04, 21:07
        Hej! Znam adresy winnic i francuski.
        • Gość: andres Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 19:18
          bylem kiedys we frencji i w Hiszpani na winobraniach, mam doświadczenie w tej
          pracy ale nieznam francuskiego i niemam z kim jechać .
        • Gość: rado Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.f5.ngi.it 09.09.04, 14:22
    • Gość: kallya Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.p / *.pl 26.07.04, 23:18
      wprawdzie jestem z wielkopolski, ale chyba to az tak nie przeszkadza:P
      bardzo chcialabym wyjechac, ale znam tylko angielski i niemiecki, wiec moze
      lepiej do Niemiec?

(kallya@wp.pl ; gg2380936)
      • Gość: j.a.n.e.k Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 27.07.04, 21:14
        Hej! Ja znam francuski i adresy winnic. Świetnie będziemy się uzupełniali z
        językami-angielski może się przydać. Pozdrawiam
    • annelia Re: WINOBRANIE-FRANCJA 27.07.04, 00:02
      jestem zainteresowana sokoloty@interia.pl
      • Gość: j.a.n.e.k Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 28.07.04, 17:51
        Hej! Wiadomość na podany przez Ciebie adres nie przeszła. Napisz kilka słów o
        sobie. Pozdrawiam.
    • Gość: siwa Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 27.07.04, 11:17
      czesc jestesmy dwojka studentow (ja + moj facet) z krakowa ktorzy chca wyjechac
      na winobranie, ja znam francuski powiedzmy w stopniu komunikatywnym a moj facet
      tylko pare zdan ale troche wiecej rozumie...
      czy masz konkretna oferte pracy?? albo jakies namiary? bo my nie, a nie chcemy
      jechac w ciemno juz pojechalismy w ciemno do hiszpani i tylko wtopilismy
      kase...odp
    • Gość: iras21 Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: 193.19.164.* 27.07.04, 15:08
      Stary,powiedz tylko ile mam wziąść ze sobą kasy i możemy jechać. Jestem z
      Rzeszowa, a to nie jest już małopolska tylko podkarpacie. Jeżeli jesteś
      zainteresowany to napisz smsa na numer +48692623477, a ja odzwonie i pogadamy.
      Mi bardzo mi zależy na takim wyjeżdzie, bo mam już dość szukania pracy w kraju,
      a tym bardziej w Rzeszowie-tu nic nie ma. Za 600zł chcą, żebyś był po studiach,
      z własną działalnością i jeszcze 5 lat doświadczenia. Jak się zdecydujesz to
      daj znać.
      Pozdrawiam
      iras21
    • marzen21 Re: WINOBRANIE-FRANCJA 27.07.04, 18:26
      czesć jestem chętna do wyjazdu na winobranie daj znać Marzen21@interia.pl
      • ploteczek Re: WINOBRANIE-FRANCJA 28.07.04, 11:05
        5 studentek również zainteresowanych jest wyjazdem na winobranie.Tylko
        chciałybyśmy poznać szczegóły.Jeśli możesz to daj znać na ploteczek@wp.pl
        • Gość: Przemek i Krzysiek Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.tsi.net.pl / *.media-com.com.pl 06.08.04, 12:24
          Hej Jarek! Bardzo jesteśmy zainteresowani Twoją propozycją!Mógłbyś nam podać
          więcej szczegółów co do wyjazdu(termin, czym jedziesz). Mój e-mail to
          kachim@op.pl . Jesteśmy studentami ze Sląska, a dokłądnie z Tychów, tak więc
          niedlaeko małopolski.
          Z niecierpliwością czekamy na odpowiedź.
          Pozdrawiamy!!!
    • Gość: Gonia Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 27.07.04, 18:51
      Cześć. Ja i mój chłopak od ponad dwóch miesięcy szukamy pracy... dziś juz wiem
      że bez znajomości to graniczy z cudem. Mamy ogromna motywacje do pracy.
      Jesteśmy ze Szczecina ale możemy przecież w każdej chwili dojechać - nie
      stanowi to dal nas żadnego problemu. Jesteśmy gotowi na wyjazd a połowa
      sierpnia nam pasuje. Daj znać czy możemy jechac z Tobą. Dziekujemy z góry. Mamy
      po 21 i 25 lat i jesteśmy młodymi odpowiedzialnymi i zarazem szalonymi ludźmi :)
      Kontakt to goniaxx@poczta.onet.pl
      • Gość: max0107@op.pl Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.teleton.pl 15.08.04, 10:34
        hej jestem ze stargardu. wybieramy sie z żoną na winobranie do niemiec.
        jedziemy w ciemno ale dla chcącego nic trudnego. napewno coś znajdziemy.
        jedziemy po 23 sierpnia. język znam w stopniu komunikatywnym więc damy radę.
        kontak tel. 091-834-57-97 lub 0888-844-654
    • Gość: hyper Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.csk.pl 28.07.04, 00:33
      jestem zainteresowany. znam tylko angielski.nigdy nie byłem we Francji.
      mój e-mail jarekdor@wp.pl
      • Gość: dammis@poczta.fm Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:54
        Jestem zainteresowany.Mam ogromna motywacje wyjechac,prosze o odpowiedz na
        email lub gg 2888272
    • Gość: ewelina Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:59
      hej!ja i moja kolezanka jestesmy z w-wy i wyrazamy chec wyjazdu!pisz na
      r.liberadzka@gazeta.pl
      • Gość: ilonka Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.bako.net / 80.51.248.* 28.07.04, 11:26
        Czesc:) razem z kolezanka bardzo chetnie bysmy sie wybrały poszukujemy pracy
        juz od miesiaca i jestesmy gotowe nawet wyjechac jutro:) jestesmy spod Warszawy
        wiec z dojazdem nie ma problemu:) prosimy o kontakt : izione@interia.pl lib
        bezposrednio na gg : 5477642 z gory dzieki za wszystkie kontakty :)
    • Gość: assam re-WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 15:58
      hej,byłam w tamtym roku i bardzo miło wspominam wyjazd,znam pare fajnych
      miejsc, w tym roku ekipa sie rozsypała więc jak masz jeszcze miejsce dla 2/3
      fajnych dziewczatek to prosze o kontakt assam@tlen.pl
    • Gość: ilonka Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.pl 28.07.04, 19:24
      Jarku prosze odezwij sie :) jestesmy bardzo zainteresowane i gotowe na wyjazd
      prosze odezwij sie albo na gg mój numer to 5477642 lub sms ja sie odezwie
      505167381 lub maia na adres izione@interia.pl
      • Gość: ilonka Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.pl 28.07.04, 19:53
        Sory miało byc Janku :) odezwij sie janku prosimy :)
    • Gość: Maciek Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.lodz.mm.pl 29.07.04, 11:22
      Siema, jestem z Łodzi, ale dojazd to dla mnie nie problem więc mam nadzieje, że
      to ci nie przeszkadza. Znam dobrze anigielski i francuski tak średnio. Połowa
      sierpnia jaknajbardziej pasuje mi na wyjazd. Jestem bardzo zainteresowany.
      Napisz cos wiecej jak mozesz lub sie odezwij( netrider@op.pl, gg. 2605962).
      Pzrdawiam, Maciek.
      • dcio Re: WINOBRANIE-FRANCJA 03.08.04, 15:23
        chetnie popracuje przy winobraniu, mam spore doswiadczenie w pracy na
        plantacjach, moze pracowac po 12-14 godz na dzien, szybko sie nie mecze :) ,
        mam prawo jazdy, slaby niemiecki i angielski
        dcio@o2.pl
    • Gość: wojtek Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 10:19
      Hej! jestem z wroclawia. chetnie bym sie przylaczyl z moja dziewczyna. ja znam
      dobrze angielski i podstawowo francuski. moja dziewczyna niemiecki i angielski.
      w razie potrzeby dysponuje namiotem. prosze daj znac na wojtusso@interia.pl lub
      gg: 3755973
      pozdrawiam!Wojtek.
    • Gość: Archi19@buziaczek. Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 30.07.04, 18:36
      interesuje mnie ta pracas,Artur janik lat 19,wolny,bezdzietny,nie ucze sie
      juz,moge jechac na dlugi okres,nawert na stale
    • Gość: Archi19@buziaczek. Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 30.07.04, 18:37
      interesuje mnie ta pracas,Artur janik lat 19,wolny,bezdzietny,nie ucze sie
      juz,moge jechac na dlugi okres,nawert na stale.moj email archi19@buziaczek.pl
    • Gość: Ewelina Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 12:46
      Jeśli jeszcze są wolne miejsca to napisz cos wiecej o tej pracy mój adres:
      ewelina_gruszka@autograf.pl
    • Gość: Bogna Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 16:30
      Jeśli ogłoszenie jest aktualne to chetnie zabiore się z tobą .Znam średnio
      francuski. Mój E-mail bkucyk@interia.pl nr tel 694-28142
    • Gość: aneta Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: 80.50.24.* 02.08.04, 20:39
      hej jestem aneta i jestem zainteresowana praca na winobraniu we francji.
      • Gość: j.a.n.e.k Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:14
        Witaj! Proszę podaj swój e-mail.
        Pozdrawiam.
    • Gość: Asia Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 14:40
      Witaj. Mam ogromna prosbe... Jestem z wielkopolski, sytuacja finansowa zmusila
      mnie do poszukiwania pracy za granica. Dlatego jesli mozesz, to prosze o
      wciagniecie mnie na liste osob pracujacych przy winobraniu. Nie ukrywam, ze
      prace w innym kraju traktuje jak ostatnia deske ratunku. Pozdrawiam i czekam na
      kontakt. ajdek65@interia.pl mój mail kontaktowy
    • Gość: Beti Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.net-81-220-155.grenoble.rev.numericable.fr 03.08.04, 17:31
      czesc:ja tez jestem zainteresowana:mowie biegle po francusku wiec nie bedzie zadnego
      problemu z porozumieniem sie:
      mularskabeata@yahoo.fr
      prosze o kontakt i ewentualne informacje
      • Gość: andres Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 19:47

Hej Beti ja tez znam dużo adresów , nawet byłem w niekturych miejscach ale
        nieznam francuskiego i to był problem . Mam nawet numery telefonów ; gdybyś
        była zainteresowana to odezwij się .
        • Gość: radi Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.f5.ngi.it 09.09.04, 14:27
          hej jestem we francji mozesz mi podac jakies namiary odwdziecze sie
          • Gość: radi Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.f5.ngi.it 09.09.04, 14:32
            dajcie mi jakies tel do pracodawcow
        • Gość: radi Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.f5.ngi.it 09.09.04, 16:41
          andres please podaj jakis kontakt do francuskich pracodawcow bo mam kape z kasa
          a musze oddac dlugi w polsce
    • Gość: aneta Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: 80.50.24.* 03.08.04, 18:59
      czesc jestem zainteresowana wyjazdem na winobranie do francji.jesli mozesz to
      prosze napisz mi cos wiecej na ten temat. moj adres to anetast20@buziaczek.pl
      za ile i kiedy jest ten wyjazd. z gory dzieki
      • Gość: Monika Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.core.lanet.net.pl / 62.111.144.* 03.08.04, 19:39
        hej. Szukam ludzi ktorzy maja jakies doswiadczenie w winobraniu. chcemy jechac
        z kumpela. bedziemy miec adresy winnic. prosze o wszelkie informacje. gg
        1933181 lub tetisheri@o2.pl wielkie dzieki
    • Gość: Jolka i Agnieszka Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.04, 21:18
      Jesteśmy z olsztyńskiego czy to możliwe abyśmy wyjechali razem
    • Gość: gosik Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.toya.net.pl 05.08.04, 10:33
      jeśli to uczciwa oferta a nie naciąganie chętnie popracuję.CO PRAWDA NIGDY A
      WINOBRANIU NIE BYŁAM ALE SZYBKO SIĘ UCZĘ I JESTEM WYTRWAŁA>SZEWSK@wp.pl
    • mdnght Re: WINOBRANIE-FRANCJA 05.08.04, 14:30
      jakby co to ja chetnie.fakt,ze z wawy,ale to chyba nie problem;)bardzo mi
      zalezy,slowo.info na adres:zoltymelon@yahoo.co.uk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka