j.a.n.e.k 26.07.04, 19:30 Hej! Poszukuję osób, z małopolski - mieszkam i studiuję w Krakowie, zainteresowanych wspólnym wyjazdem na winobranie do Francji w połowie sierpnia. Pozdrawiam. Jarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grazyna Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 26.07.04, 20:14 czy zamierzasz jechać w ciemno? czy znasz francuski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.a.n.e.k Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 27.07.04, 21:07 Hej! Znam adresy winnic i francuski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andres Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 19:18 bylem kiedys we frencji i w Hiszpani na winobraniach, mam doświadczenie w tej pracy ale nieznam francuskiego i niemam z kim jechać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kallya Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.p / *.pl 26.07.04, 23:18 wprawdzie jestem z wielkopolski, ale chyba to az tak nie przeszkadza:P bardzo chcialabym wyjechac, ale znam tylko angielski i niemiecki, wiec moze lepiej do Niemiec? (kallya@wp.pl ; gg2380936) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.a.n.e.k Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 27.07.04, 21:14 Hej! Ja znam francuski i adresy winnic. Świetnie będziemy się uzupełniali z językami-angielski może się przydać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annelia Re: WINOBRANIE-FRANCJA 27.07.04, 00:02 jestem zainteresowana sokoloty@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.a.n.e.k Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 28.07.04, 17:51 Hej! Wiadomość na podany przez Ciebie adres nie przeszła. Napisz kilka słów o sobie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 27.07.04, 11:17 czesc jestesmy dwojka studentow (ja + moj facet) z krakowa ktorzy chca wyjechac na winobranie, ja znam francuski powiedzmy w stopniu komunikatywnym a moj facet tylko pare zdan ale troche wiecej rozumie... czy masz konkretna oferte pracy?? albo jakies namiary? bo my nie, a nie chcemy jechac w ciemno juz pojechalismy w ciemno do hiszpani i tylko wtopilismy kase...odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iras21 Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: 193.19.164.* 27.07.04, 15:08 Stary,powiedz tylko ile mam wziąść ze sobą kasy i możemy jechać. Jestem z Rzeszowa, a to nie jest już małopolska tylko podkarpacie. Jeżeli jesteś zainteresowany to napisz smsa na numer +48692623477, a ja odzwonie i pogadamy. Mi bardzo mi zależy na takim wyjeżdzie, bo mam już dość szukania pracy w kraju, a tym bardziej w Rzeszowie-tu nic nie ma. Za 600zł chcą, żebyś był po studiach, z własną działalnością i jeszcze 5 lat doświadczenia. Jak się zdecydujesz to daj znać. Pozdrawiam iras21 Odpowiedz Link Zgłoś
marzen21 Re: WINOBRANIE-FRANCJA 27.07.04, 18:26 czesć jestem chętna do wyjazdu na winobranie daj znać Marzen21@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ploteczek Re: WINOBRANIE-FRANCJA 28.07.04, 11:05 5 studentek również zainteresowanych jest wyjazdem na winobranie.Tylko chciałybyśmy poznać szczegóły.Jeśli możesz to daj znać na ploteczek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek i Krzysiek Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.tsi.net.pl / *.media-com.com.pl 06.08.04, 12:24 Hej Jarek! Bardzo jesteśmy zainteresowani Twoją propozycją!Mógłbyś nam podać więcej szczegółów co do wyjazdu(termin, czym jedziesz). Mój e-mail to kachim@op.pl . Jesteśmy studentami ze Sląska, a dokłądnie z Tychów, tak więc niedlaeko małopolski. Z niecierpliwością czekamy na odpowiedź. Pozdrawiamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 27.07.04, 18:51 Cześć. Ja i mój chłopak od ponad dwóch miesięcy szukamy pracy... dziś juz wiem że bez znajomości to graniczy z cudem. Mamy ogromna motywacje do pracy. Jesteśmy ze Szczecina ale możemy przecież w każdej chwili dojechać - nie stanowi to dal nas żadnego problemu. Jesteśmy gotowi na wyjazd a połowa sierpnia nam pasuje. Daj znać czy możemy jechac z Tobą. Dziekujemy z góry. Mamy po 21 i 25 lat i jesteśmy młodymi odpowiedzialnymi i zarazem szalonymi ludźmi :) Kontakt to goniaxx@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max0107@op.pl Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.teleton.pl 15.08.04, 10:34 hej jestem ze stargardu. wybieramy sie z żoną na winobranie do niemiec. jedziemy w ciemno ale dla chcącego nic trudnego. napewno coś znajdziemy. jedziemy po 23 sierpnia. język znam w stopniu komunikatywnym więc damy radę. kontak tel. 091-834-57-97 lub 0888-844-654 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyper Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.csk.pl 28.07.04, 00:33 jestem zainteresowany. znam tylko angielski.nigdy nie byłem we Francji. mój e-mail jarekdor@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dammis@poczta.fm Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:54 Jestem zainteresowany.Mam ogromna motywacje wyjechac,prosze o odpowiedz na email lub gg 2888272 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:59 hej!ja i moja kolezanka jestesmy z w-wy i wyrazamy chec wyjazdu!pisz na r.liberadzka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.bako.net / 80.51.248.* 28.07.04, 11:26 Czesc:) razem z kolezanka bardzo chetnie bysmy sie wybrały poszukujemy pracy juz od miesiaca i jestesmy gotowe nawet wyjechac jutro:) jestesmy spod Warszawy wiec z dojazdem nie ma problemu:) prosimy o kontakt : izione@interia.pl lib bezposrednio na gg : 5477642 z gory dzieki za wszystkie kontakty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assam re-WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 15:58 hej,byłam w tamtym roku i bardzo miło wspominam wyjazd,znam pare fajnych miejsc, w tym roku ekipa sie rozsypała więc jak masz jeszcze miejsce dla 2/3 fajnych dziewczatek to prosze o kontakt assam@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.pl 28.07.04, 19:24 Jarku prosze odezwij sie :) jestesmy bardzo zainteresowane i gotowe na wyjazd prosze odezwij sie albo na gg mój numer to 5477642 lub sms ja sie odezwie 505167381 lub maia na adres izione@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.pl 28.07.04, 19:53 Sory miało byc Janku :) odezwij sie janku prosimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.lodz.mm.pl 29.07.04, 11:22 Siema, jestem z Łodzi, ale dojazd to dla mnie nie problem więc mam nadzieje, że to ci nie przeszkadza. Znam dobrze anigielski i francuski tak średnio. Połowa sierpnia jaknajbardziej pasuje mi na wyjazd. Jestem bardzo zainteresowany. Napisz cos wiecej jak mozesz lub sie odezwij( netrider@op.pl, gg. 2605962). Pzrdawiam, Maciek. Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: WINOBRANIE-FRANCJA 03.08.04, 15:23 chetnie popracuje przy winobraniu, mam spore doswiadczenie w pracy na plantacjach, moze pracowac po 12-14 godz na dzien, szybko sie nie mecze :) , mam prawo jazdy, slaby niemiecki i angielski dcio@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 10:19 Hej! jestem z wroclawia. chetnie bym sie przylaczyl z moja dziewczyna. ja znam dobrze angielski i podstawowo francuski. moja dziewczyna niemiecki i angielski. w razie potrzeby dysponuje namiotem. prosze daj znac na wojtusso@interia.pl lub gg: 3755973 pozdrawiam!Wojtek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archi19@buziaczek. Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 30.07.04, 18:36 interesuje mnie ta pracas,Artur janik lat 19,wolny,bezdzietny,nie ucze sie juz,moge jechac na dlugi okres,nawert na stale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archi19@buziaczek. Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 30.07.04, 18:37 interesuje mnie ta pracas,Artur janik lat 19,wolny,bezdzietny,nie ucze sie juz,moge jechac na dlugi okres,nawert na stale.moj email archi19@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 12:46 Jeśli jeszcze są wolne miejsca to napisz cos wiecej o tej pracy mój adres: ewelina_gruszka@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogna Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 16:30 Jeśli ogłoszenie jest aktualne to chetnie zabiore się z tobą .Znam średnio francuski. Mój E-mail bkucyk@interia.pl nr tel 694-28142 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: 80.50.24.* 02.08.04, 20:39 hej jestem aneta i jestem zainteresowana praca na winobraniu we francji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.a.n.e.k Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:14 Witaj! Proszę podaj swój e-mail. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 14:40 Witaj. Mam ogromna prosbe... Jestem z wielkopolski, sytuacja finansowa zmusila mnie do poszukiwania pracy za granica. Dlatego jesli mozesz, to prosze o wciagniecie mnie na liste osob pracujacych przy winobraniu. Nie ukrywam, ze prace w innym kraju traktuje jak ostatnia deske ratunku. Pozdrawiam i czekam na kontakt. ajdek65@interia.pl mój mail kontaktowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.net-81-220-155.grenoble.rev.numericable.fr 03.08.04, 17:31 czesc:ja tez jestem zainteresowana:mowie biegle po francusku wiec nie bedzie zadnego problemu z porozumieniem sie: mularskabeata@yahoo.fr prosze o kontakt i ewentualne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andres Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 19:47 Hej Beti ja tez znam dużo adresów , nawet byłem w niekturych miejscach ale nieznam francuskiego i to był problem . Mam nawet numery telefonów ; gdybyś była zainteresowana to odezwij się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radi Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.f5.ngi.it 09.09.04, 14:27 hej jestem we francji mozesz mi podac jakies namiary odwdziecze sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radi Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.f5.ngi.it 09.09.04, 14:32 dajcie mi jakies tel do pracodawcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radi Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.f5.ngi.it 09.09.04, 16:41 andres please podaj jakis kontakt do francuskich pracodawcow bo mam kape z kasa a musze oddac dlugi w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: 80.50.24.* 03.08.04, 18:59 czesc jestem zainteresowana wyjazdem na winobranie do francji.jesli mozesz to prosze napisz mi cos wiecej na ten temat. moj adres to anetast20@buziaczek.pl za ile i kiedy jest ten wyjazd. z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.core.lanet.net.pl / 62.111.144.* 03.08.04, 19:39 hej. Szukam ludzi ktorzy maja jakies doswiadczenie w winobraniu. chcemy jechac z kumpela. bedziemy miec adresy winnic. prosze o wszelkie informacje. gg 1933181 lub tetisheri@o2.pl wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka i Agnieszka Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.04, 21:18 Jesteśmy z olsztyńskiego czy to możliwe abyśmy wyjechali razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: WINOBRANIE-FRANCJA IP: *.toya.net.pl 05.08.04, 10:33 jeśli to uczciwa oferta a nie naciąganie chętnie popracuję.CO PRAWDA NIGDY A WINOBRANIU NIE BYŁAM ALE SZYBKO SIĘ UCZĘ I JESTEM WYTRWAŁA>SZEWSK@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mdnght Re: WINOBRANIE-FRANCJA 05.08.04, 14:30 jakby co to ja chetnie.fakt,ze z wawy,ale to chyba nie problem;)bardzo mi zalezy,slowo.info na adres:zoltymelon@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś