Dodaj do ulubionych

dziwne to forum

IP: *.chello.pl 13.03.06, 14:38
nie dosyc, ze obrazono mnie na tym forum atakujac moje idealistyczne podejscie
do zwiazkow damsko-meskich (watek o poszukiwaniu konkubentow) to jeszcze
umieszczono mnie w oslej lawce? jakie kryteria maja moderatorzy tego forum
postepujac w tem sposob. jestem zdegustowana.
Obserwuj wątek
    • litorija Re: dziwne to forum 13.03.06, 14:46
      Przepraszam, to caly watek (i brdzo slusznie) zostal usuniety to oslej lawki.
      Dziekuje! Proponowalabym,aby w dyskusji na forum mogly uczesnizyc tylko osoby
      zalogowane, w ten sposob mozna by utrzymac dyskusje napewnym poziomie, unikajac
      obelzywych zachowan. Pozdrawiam.
      • Gość: adam Re: dziwne to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:12
        no i wyszło szydło z worka, totalitaryzm w głowie, homo
        sovieticus tez
        • Gość: niestety na tym forum to normalka - trzymają za mordę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:14
          niestety
      • Gość: no coś ty? Re: dziwne to forum IP: *.pro-internet.pl 13.03.06, 20:10
        sory, panienko, ale wątek o konkubinacie był merytoryczny, a nie obelżywy. a o kryteria usuwania postów /wątkow zapytaj kalinowskiego, ktorego tutaj wszyscy kochają za fajność, dowcip i zamordyzm :)
        • Gość: miki Re: dziwne to forum IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.06, 20:52
          Ograniczenie umyslowe powoduje ze na wszelki wypadek,kiedy zrozumienie tresci
          przekracza percepcje cenzora,wycinaja.Po bolszewicku.
          • Gość: hehe Re: dziwne to forum IP: *.pro-internet.pl 13.03.06, 21:02
            dokładnie! tak na wszelki wypadek i/lub dlatego, ze cenzor wyczuwa, skad wieje wiatr (smród), hehe. teraz wieje z prawej strony. smutne to ..
            • Gość: tak będzie Re: dziwne to forum IP: *.pro-internet.pl 13.03.06, 22:52
              ktoś się niebawem zdenerwuje i skontaktuje sie z redakcja itd. na czesc i chwałę kalinofskiego powstaja oddzielne watki, gdzie mozna mu powiedziec kilka cieplych slow. sie kolo czuje wlascicielem internetu :D
              • Gość: ... tym forum już dawno zawładnęły pisiory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 09:16
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka