kesey 22.08.04, 00:17 Planuje wyjazd do uk w najblizszym czasie.prosze o info jak zaczac szukac, czego unikac i gdzie najlepiej itd.moze ktos rowniez sie wybiera? czeeeekaaaam.dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagarmosen Re: how to start???? 22.08.04, 10:08 a może bys zaczął od poszukiwań pracy ! a nie zasilać piwoszy z dworca Viktoria.mam oczywiście na myśli to abyś nie pojechal w ciemno i nie stal się jednym z wielu żebrakow i oszustów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekd65 Re: how to start???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 10:44 A dlaczego nie udać sie po prostu do tamtejszego odpowiednika Urzedu Pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: how to start???? IP: 62.141.201.* 22.08.04, 11:33 Ja się wybieram,ale co z tego?Myslisz że ktoś Cię weźmie bo ty też chcesz?Bądź poważny.Ktoś Ciebie "weźmie" ze sobą,a później będziesz się za nim wlókł,bo przecież Cię zabrał,sam nie pojechałeś... Może jak już siedzisz przy kompie to odpal google'a i szukaj wszystkiego co Cię interesuje,wszystkiego co myślisz że będzie potrzebne,ja tak robię i wielu rzeczy się już dowiedziałem.Wiem że wszystkiego przez Internet się nie dowiem,ale każda informacja jaką znajdę przyda mi się tam. Mam już coś prawie pewnego (praca z moim zawodzie),kilka rozmów za sobą z Anglikami,i czekam na konkretną datę.Trzeba chcieć i do tego dążyć,Widać jednym zależy bardziej a innym mniej. Pozdrawiam www.google.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: how to start???? IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 13:14 Znalazlam super kontakt polecam: pomagamy w legalizacji pracy w Niemczech. zajrzyj na portal: www.polonia.de Tel: 0049 2202 9599522 Odpowiedz Link Zgłoś