agi.21 28.10.14, 16:52 Szukam pracy przy osobach sraszych ,J.niemiecki dobry ,doswiadczenie duze ,referencje . Szukam pracy na terenie Bielefeld.Nie koniecznie 24h.Bez swiat. Mogze byc zlecenie prywatne . +4915163863616 nowakagi@gmail.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agi.21 Re: Opieka seniora 07.02.15, 13:48 Dziekuje bardzo ,ale oni wymagaja mc do tylu ubespieczenie spoleczne polskie . Odpowiedz Link
agi.21 Re: Opieka seniora 07.02.15, 13:49 Posiadam tez tam konto .Kiedys panie mnie rekrutowaly ,ale bez tego wymogu z pl ubespieczeniem nie przejdzie .Chyba ,ze sie cos zmienilo .ale nic mi nie wiadomo na ten temat. Odpowiedz Link
opieka3 Re: Opieka seniora 11.02.15, 11:46 Witam Poszukuje pani Pracy jako opiekunka osób starszych w Niemczech , gdyby chciała się pani dowiedzieć i usłyszeć czegoś więcej na temat naszych ofert to proszę o informacje zwrotną Jesteśmy Polską Agencją Pracy z Katowic i Warszawy Personnel Solutions, zatrudniamy panie w oparciu o umowę o pracę ze wszystkimi świadczeniami nasze wynagrodzenia są w przedziale 1200 euro. Jednak każda zainteresowana Pani i jej oczekiwania takie jak wynagrodzenie rozpatrywane jest indywidualnie pod kontem danej zainteresowanej (doświadczenie + znajomość języka niemieckiego) Jeżeli jest Pani zainteresowana proszę podanie numeru telefonu skontaktuje się z Panią Dagmara Zelek 606-899-111 Odpowiedz Link
personelkonsulting Re: Opieka seniora 01.12.16, 15:09 RZED PODJĘCIEM DECYZJI O ZATRUDNIENIU PROSZE PRZECZYTAC DOKŁADNIE OFERTĘ I WYDRUKOWAĆ OFERTA PRACY DLA OPIEKUNEK MEDYCZNYCH Żeby pracować w ośrodkach medycznych muszą kandydatki mowić po niemiecku i posiadać minimum doświadczenie w opiece. Opiekunka medyczna do domów opieki, szpitali, Zachodnie Niemcy Opis / Obowiązki: Miejscem pracy są ośrodki medyczne na terenie zachodnich Niemiec, jak szpitale, domy opieki, szpitale, centra rehabilitacji, domy starców itp. Praca jest aktualna od natychmiast lub w możliwie szybkim terminie Praca jest na stałe, poprzez niemiecką agencję pracy tymczasowej Praca na pełny etat, w systemie 2 - 3 zmian 160 godzin miesięcznie + nadgodziny Główne zadania: Kompleksowa opieka i wspieranie ludzi starszych i chorych przebywających w ośrodkach medycznych Opieka ściśle wg. zaleceń lekarza Wsparcie przy rehabilitacji Towarzyszenie umierającym Pomaganie i wspieranie ludzi starszych w ich codziennych czynnościach i wypoczynku Wymagania: Aktualne doświadczenie zawodowe jako opiekun osób starszych Konieczna dobra znajomość języka niemieckiego Zadbany wygląd i kultura osobista Odpowiedzialność i umiejętność pracy w grupie Oferujemy: Niemiecka umowa o pracę, pełne świadczenia socjalne Stawka godzinna: 10,50 euro brutto Dodatki od 15% do 35% do stawki godzinnej przy pracy na nocną zmianę, w niedziele i święta Dodatkowo dieta 10 euro netto za każdy przepracowany dzień Zarobek miesięczny netto ok. 1400 – 1800 euro Zakwaterowanie zapewnione i bezpłatne Zwrot kosztów podróży W RAZIE PYTAŃ JESTEM DO DYSPOZYCJI Personel Konsulting ul.J.Kilińskiego 68a 22-400 Zamość tel 509 555 603 mail.synapsa.synapsa@onet.pl Odpowiedz Link
25barbara Re: Opieka seniora 31.07.17, 19:19 Szukam pracy w opiece mam,prawojazdy mój język dobry komunikatywny niemiecki naj lepiej prywatne jestem mężczyzną mój numer tel 799309663 Odpowiedz Link
personelkonsulting Re: Opieka seniora 15.02.17, 18:00 Personel Konsulting Opiekunka medyczna do domów opieki i szpitali, Zachodnie Niemcy. poszukuje na zlecenie agencji pracy tymczasowej do zachodnich Niemiec, Hannover : Opiekunek / opiekunów osób starszych do pracy w ośrodkach medycznych. Obowiązkowe doświadczenie w opiece potwierdzone certyfikatami i znajomość języka niemieckiego na poziomie minimum B1 Opis / Obowiązki: Miejscem pracy są ośrodki medyczne na terenie zachodnich Niemiec, jak: szpitale, domy opieki, centra rehabilitacji, domy starców itp. Praca jest aktualna od natychmiast lub w możliwie szybkim terminie. Praca jest na stałe, poprzez niemiecką agencję pracy tymczasowej. Praca na pełny etat, w systemie 2 - 3 zmian. 160 godzin miesięcznie + nadgodziny. Główne zadania: Kompleksowa opieka i wspieranie ludzi starszych i chorych przebywających w ośrodkach medycznych. Opieka ściśle wg. zaleceń lekarza. Wsparcie przy rehabilitacji. Towarzyszenie umierającym. Pomaganie i wspieranie ludzi starszych w ich codziennych czynnościach i wypoczynku. Wymagania: Aktualne przynajmniej roczne doświadczenie zawodowe jako opiekun osób starszych. Konieczna dobra znajomość języka niemieckiego. Zadbany wygląd i kultura osobista. Odpowiedzialność i umiejętność pracy w grupie. Oferujemy: Niemiecka umowa o pracę, pełne świadczenia socjalne. Stawka godzinowa: 14 euro brutto. Dodatki od 15% do 35% do stawki godzinowej przy pracy na nocną zmianę, w niedziele i święta. Zarobek miesięczny brutto ok. 2200 euro, plus nadgodziny, plus dodatki Zakwaterowanie zapewnione ale płatne do 200 E W RAZIE PYTAŃ JESTEM DO DYSPOZYCJI Personel Konsulting Agencja Pracy 14948 22-400 Zamość ul.J.Kilinskiego 68a tel. + 48- 516 620 061, 509 555 603 www.goldennet.pl/firma.20010 Odpowiedz Link
ryszard12412 Re: Opieka seniora 29.06.17, 10:51 napisz do nich http://seniorplus.com.pl/ Odpowiedz Link