Gość: sebor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:46 szukam pracy za granicą może ktoś ma jakies namiary albo ciekawy pomysł możemy sprubowac razem mam auto tanie w eksplatacji możemy pojechać razem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blonde Re: kto mi pomoże IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:41 Jedz do Holandi załatwiaj Sofi nummer,( bardzo prosto) i szukaj pracy! Nie jest trudno. Tylko na początku.Mała rada zaraz jak zajedziesz tam szukaj polskiej knajpy!!!! Zawsze Ci ktos pomoże na poczatku :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haryt Re: kto mi pomoże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:32 cze Blonde mam nummer sofi i wklejkę do paszportu tzw.wiza bylem 2 tygodnie na północy NL szukałem roboty w szklarniach i nic mi się nieudało albo chcą niemiecki paszport albo napisy no work jak możesz mi pomóc to bardzo bym prosił z zamieszkaniem w NL niemam problemu najlepiej w limburgii pozdrawiam serdecznie P.S mój mail zbysien@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quepasa prosty sposób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:39 Pomogę w zrobieniu strony informującej o Tobie. Spójrz na przykład: www.mywebcv.webpark.pl Od momentu nawiązaniu kontaktu mailowego lub gg (nie zawsze jestem przy komputerze :))będziesz miał bardzo dobrą i gustowną stronę w ok.1 godz. W temacie maila wpisz: CV Dzięki temu już kilkunastu (!) moich znajomych wyjechało z umówioną pracą i mają się tam dobrze. Na przykładowej stronie jest kontakt do mnie - zapytaj o szczegóły -miło Cię zaskoczę :) M.in. : Za polecenie mojego adresu 5-ciu osobom otrzymasz gratyfikację. Jedyne czego od Ciebie potrzebuję to klasycznego CV w formacie np. doc lub odpowiedzi na klasyczne pytania -patrz: www.mywebcv.webpark.pl oraz (jeśli chcesz) zdjęcia oraz teksty do zamieszczenia na stronie. Pozdrowienia i w kontakcie :) Quepasa Odpowiedz Link Zgłoś