Dodaj do ulubionych

Parlament A8

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:37
Kto z A8 dostal juz prace w PE - od kiedy i gdzie? Ujawnijcie sie jako i ja sie ujawniam...
Obserwuj wątek
    • Gość: Tito Re: Parlament A8 IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 09:43
      Czy tylko ja z A8 dostalem sie do PE....????
      • Gość: xxx Poor little rodzynek - nie przejmuj sie jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 09:45
        naplyna
      • aurora1 ja tez w PE 22.12.04, 13:12
        Hej, ja tez pracuje w PE jako A8 ( a raczej jako A*5), w Lux. Znam kilku Polakow
        pracujacych w PE i jest juz nas calkiem sporo. Milo byloby poznac pozostaqlych....
    • Gość: andy Re: Parlament A8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 18:20
      Cześć,
      Ja co prawda nie pracuję, ale chętnie bym tam popracował. Czy możesz mi
      powiedzieć, jak wygląda struktura organizacyjna Parlamentu. Kto tam odpowiada
      za rekrutację, może jakieś namiary na HR
      • Gość: Unia Re: Parlament A8 IP: *.wol.be.prserv.net 11.12.04, 18:37
        www.europarl.eu.int
        Na lewo "ABC"
        Traduction - interprétation
        See polish
      • Gość: Tito Re: Parlament A8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 14:07
        Napisz mejla to dam Ci organigraf. Szukaj po prostu w HR poszczegolnych DG. Z
        tego co wiem to interview z kandydatami byly pod koniec listo i nie wiem kiedy
        nastepne
        • Gość: mczapl Re: Parlament A8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:32
          nie jest to do konca prawda. Interview w Parlamencie trwaja caly czas. ja
          mialem interview w piatek 10.12. i administracja PE narzekala, ze maja teraz
          tyle rozmow, ze nie prawie brakuje im mocy przerobowych.
          • eurokrata Re: Parlament A8 14.12.04, 10:53
            A wlasnie! Jak ci poszlo? Doooobrze czy tylko doobrze?

Gość portalu: mczapl napisał(a):

> nie jest to do konca prawda. Interview w Parlamencie trwaja caly czas. ja
            > mialem interview w piatek 10.12. i administracja PE narzekala, ze maja teraz
            > tyle rozmow, ze nie prawie brakuje im mocy przerobowych.
            • Gość: mczapl Re: Parlament A8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:23
              Wyglada na to, ze im sie spodobalem. Potrzebowali kogos do Biura Prezydium
              Parlamentu Europejskiego, kto jest Polakiem i zna angielski, francuski,
              niemiecki i hiszpanski i ma obycie z Parlamentem. Poniewaz wszystkie te
              wymagania spelniam, jest wysoce prawdopodobne, ze bede mial przyjemnosc
              pracowac w DG I dyr. A Parlamentu. Ale wyniki dopiero w styczniu (czekam
              jeszcze na medicale).

Najbardziej mnie zaskoczylo, ze zglosili sie do mnie tak nagle. Zadzwonili w
              niedziele popoludniu i powiedzieli, ze musze natychmiast leciec do Brukseli na
              interview. Noi - cztery dni pozniej bylem w stolicy Belgii...
              • Gość: rudy Re: Parlament A8 IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 22.12.04, 14:31
                Ja pracuje wlasnie w DG I PE. Daj znac jak juz bedziesz tutaj to sie spotkamy.
                mrudziecki@zigzag.pl
        • Gość: ANDY do Tito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 22:11
          No chetnie wysle Ci maila, tylko pytanie gdzie???
          Daj mi jakieś namiary na siebie
          • Gość: Tito tu Tito :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 12:14
            jelena_tomek@o2.pl
            • Gość: rudy Re: tu Tito :) IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 03.01.05, 10:41
              Tito, jestes w PE w Brx czy w Lux ? Jesli w Brx - tak jak ja - to moze sie
              jakos skontaktujemy ?
              • Gość: Ala Re: tu Tito :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:41
                Czy w PE są DG? Jaka tam jest struktura? Czy pracują tam sekretarki?
                • harissa PE 03.01.05, 16:35
                  w Pe jest osiem dg i pracuja tam sekretarki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka