Gość: Tito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:37 Kto z A8 dostal juz prace w PE - od kiedy i gdzie? Ujawnijcie sie jako i ja sie ujawniam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tito Re: Parlament A8 IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 09:43 Czy tylko ja z A8 dostalem sie do PE....???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Poor little rodzynek - nie przejmuj sie jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 09:45 naplyna Odpowiedz Link Zgłoś
aurora1 ja tez w PE 22.12.04, 13:12 Hej, ja tez pracuje w PE jako A8 ( a raczej jako A*5), w Lux. Znam kilku Polakow pracujacych w PE i jest juz nas calkiem sporo. Milo byloby poznac pozostaqlych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Parlament A8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 18:20 Cześć, Ja co prawda nie pracuję, ale chętnie bym tam popracował. Czy możesz mi powiedzieć, jak wygląda struktura organizacyjna Parlamentu. Kto tam odpowiada za rekrutację, może jakieś namiary na HR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unia Re: Parlament A8 IP: *.wol.be.prserv.net 11.12.04, 18:37 www.europarl.eu.int Na lewo "ABC" Traduction - interprétation See polish Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tito Re: Parlament A8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 14:07 Napisz mejla to dam Ci organigraf. Szukaj po prostu w HR poszczegolnych DG. Z tego co wiem to interview z kandydatami byly pod koniec listo i nie wiem kiedy nastepne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Parlament A8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:32 nie jest to do konca prawda. Interview w Parlamencie trwaja caly czas. ja mialem interview w piatek 10.12. i administracja PE narzekala, ze maja teraz tyle rozmow, ze nie prawie brakuje im mocy przerobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
eurokrata Re: Parlament A8 14.12.04, 10:53 A wlasnie! Jak ci poszlo? Doooobrze czy tylko doobrze? Gość portalu: mczapl napisał(a): > nie jest to do konca prawda. Interview w Parlamencie trwaja caly czas. ja > mialem interview w piatek 10.12. i administracja PE narzekala, ze maja teraz > tyle rozmow, ze nie prawie brakuje im mocy przerobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Parlament A8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:23 Wyglada na to, ze im sie spodobalem. Potrzebowali kogos do Biura Prezydium Parlamentu Europejskiego, kto jest Polakiem i zna angielski, francuski, niemiecki i hiszpanski i ma obycie z Parlamentem. Poniewaz wszystkie te wymagania spelniam, jest wysoce prawdopodobne, ze bede mial przyjemnosc pracowac w DG I dyr. A Parlamentu. Ale wyniki dopiero w styczniu (czekam jeszcze na medicale). Najbardziej mnie zaskoczylo, ze zglosili sie do mnie tak nagle. Zadzwonili w niedziele popoludniu i powiedzieli, ze musze natychmiast leciec do Brukseli na interview. Noi - cztery dni pozniej bylem w stolicy Belgii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Parlament A8 IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 22.12.04, 14:31 Ja pracuje wlasnie w DG I PE. Daj znac jak juz bedziesz tutaj to sie spotkamy. mrudziecki@zigzag.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDY do Tito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 22:11 No chetnie wysle Ci maila, tylko pytanie gdzie??? Daj mi jakieś namiary na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tito tu Tito :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 12:14 jelena_tomek@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: tu Tito :) IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 03.01.05, 10:41 Tito, jestes w PE w Brx czy w Lux ? Jesli w Brx - tak jak ja - to moze sie jakos skontaktujemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: tu Tito :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:41 Czy w PE są DG? Jaka tam jest struktura? Czy pracują tam sekretarki? Odpowiedz Link Zgłoś