24.01.14, 12:17
Witam,
Razem z mężem wybieramy się do pracy w Niemczech. Czy ktoś może pracował u Państwa Schmitz z Ulm Za pośrednictwem Zbigniewa Zaręby i Wojciecha Białeckiego?
Jak to sprawdzić aby nie natknąć się na oszustów?
Obserwuj wątek
    • gosia-1906 Re: pytanko 25.01.14, 18:44
      witam tez mam zamiar wyjechac z nimi ciekawe czy nie oszustwo bo 400zł trzeba wpłacić prosze o wszelkie info.
      • monikacegielka9 Re: pytanko 26.01.14, 14:43
        Pogrzebałam trochę i znalazłam że to oszuści , nie należy wpłacać żadnych pieniędzy.
        • kasiek8787 Re: pytanko 27.01.14, 17:09
          Ja rowniez jestem zainteresowana tym wyjazdem.Mozna wiedziec gdzie znalazla Pani informacje o tym ,ze to oszusci?bo ja szukam czegos na ten temat i jak na razie nic..co do 400 zl to tyle samo placilam ostatnio jak wyjezdzalam z biura posrednictwa i rzeczywiscie byly to koszty przejazdu.Sama oplacilam busa na miejscu.Tu tez nie ma informacji kiedy te koszty pokrywa sie.Coz a prawda jest taka,ze wiele osob,ktore sie zajmuja posrednictwem "prywatnie" ta kase bierze i tego sie nie zmieni..mam nadzieje ze odezwie sie ktos kto ma jakies rzetelne informacje :)
    • kasiek8787 Re: pytanko 28.01.14, 10:56
      Chciałam zapytac czy ktos z Panstwa sie zdecydowal na ten wyjazd?bo ja wyslalam formularz i czekam na odpowiedz i jestem ciekawa jak dalej to wyglada.Prosze o odpowiedz..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka