Dodaj do ulubionych

HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA?

IP: 83.16.144.* 17.12.04, 13:46
Szukam pracy w branży hotelarstwa lub gastronomii w dowolnym państwie
Europy Zach.,najchętniej Niemcy,Austria,Benelux lub Wlk.Brytania i Irlandia.
Znam b.dobrze jęz.niemiecki oraz dobrze jęz.angielski.Uczę się hiszpańskiego.
Mam doswiadczenie w pracy w hotelarstwie i gastronomii w Austrii i Niemczech.
Za pomoc lub wskazanie konkretnych adresów będę dozgonnie wdzięczny.Za
konkretne typy lub kontakty z góry ...THANKS.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.12.04, 14:19
      Mysle, ze mam dla Ciebie oferte, ktora moglaby Cie zainteresowac-bardzo powazna
      i od stycznia. Podaj maila to odpisze.
      Pozdr
      • Gość: Alexy Re: Do Marcina........ IP: 83.16.144.* 17.12.04, 14:24
        Mój mail :eciz@gmx.de , dzięki za szybki odzew,jak się uda masz u mnie Johny
        Walkera....;-)
    • Gość: alexy Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 17.12.04, 23:05
      Hej rodacy co jest nikt nie ma interesujacej oferty z branży gastronomii lub
      hotelarstwa?Stawiam butelkę dobrej whisky dla pomocnej osoby. :-)
      • Gość: ania Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:04
        Hej Marcin,
        ja tez szukam oferty pracy w hotelarstwie (gastronomii).
        W Londynie bede 3 stycznia. Aktualnie pracuje w Eastbourne.
        annaszczygiel@o2.pl.
        Pozdrawiam
        • Gość: Pik Re: Do Ani...... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.12.04, 10:41
          Cześć Ania ,a może poszukamy razem będzie nam łatwiej i na pewno przyjemniej
          szukać.Ty masz jednak dużą przewagę już jesteś na miejscu.Może pogadamy o twoich
          dotychczasowych doświadczeniach pobytu w Anglii.Mogę wysłać Ci maila na priv?
          Pozdrawiam Cię......
    • Gość: Alexy Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? IP: 83.16.144.* 20.12.04, 15:39
      A ja nadal szukam jakiejś konkretnej oferty w branzy turystycznej w Europie Zach
      Co jest wszystkie miejsca już zajęte? :)
      • Gość: ala Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? IP: 217.11.141.* 20.12.04, 18:44
        mam zapytanie do Ciebie Alexy ....niejaki marcin zlozyl Ci propozycje, no ico?
        Kiepska? Warto podawac adres czy nie?
        Acha jesli to nie zbieznosc to Marcin juz sie oferowal na tym forum z praca.
        Napisz czy dostales odpowiedz.
        Dzieki
        Alicja.
        • colubra Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? 20.12.04, 20:23
          Moja kolezanka pracuje w gastronomii w Belfaście. Mówi, że z powodu
          utrzymującego się przekonania, że Irlandia Północna to wciąż "niebezpieczne"
          miejsce, jest tam ponoć sporo wakantów.
          A jej zdaniem Belfast jest ładnym, miłym i spokojnym miejscem do życia. Może
          warto poszukac w internecie.
          Pozdrawiam.
          • bartthor Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? 20.12.04, 23:18
            Sluchaj mam do Ciebie yakie pytanie.Czy sadzisz ,że z doświadczeniem pracy na
            w@T w dużym hotelu w USA mam szansę z naleść prace w Belfaście?
            Może to głupie ale takie miejsca mnie ciągną, a Irlandia Płn. szczególnie.W tym
            roku pracowałem ponad 4 miesiące w Hyatt Hotel Pod Waszyngtonem jako m.in
            kelner,czy mam tam jakąś szansę???
            Gorąco pozdrawiam i przepraszam ,że się tak wcinam w tok rozmowy:D
            BArtek
            • colubra Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? 21.12.04, 12:11
              bartthor, myślę, że tak, ale pewnie najlepiej sprawdzac osobiscie. Hyatt należy
              przeciez do międzynarodowej sieci, wiem, że w ramach tzw. sciezki kariery można
              w ramach sieci przemieszczac sie po całym swiecie. Na twoim miejscu
              poszukałabym adresy Hyattów (tudzież innych hoteli) w intenecie i powysyłała CV
              i Cover Letter. Z osobistego doswiadczenia radzę adresowac dokumenty
              bezposrednio do HR Managerow.
              Pozdrawiam i życzę powodzenia. A przy okazji, nie masz juz mozliwosci pracy w
              USA? Szczerze mowiac, wyjechałabym właśnie tam, jak to załatwiałeś?

bartthor napisał:

> Sluchaj mam do Ciebie yakie pytanie.Czy sadzisz ,że z doświadczeniem pracy na
              > w@T w dużym hotelu w USA mam szansę z naleść prace w Belfaście?
              > Może to głupie ale takie miejsca mnie ciągną, a Irlandia Płn. szczególnie.W
              tym
              >
              > roku pracowałem ponad 4 miesiące w Hyatt Hotel Pod Waszyngtonem jako m.in
              > kelner,czy mam tam jakąś szansę???
              > Gorąco pozdrawiam i przepraszam ,że się tak wcinam w tok rozmowy:D
              > BArtek
              • bartthor Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? 05.01.05, 16:06
                Pracę tam dostałem w ramach programu W&T ,mam ciągły kontakt z pracodawcą ale
                teraz właśnie kończe studia (4,5letnie mgr dzienne)i przez to że mi pól roku
                brakuje nie mogę przełożyć obrony i muszę chyba poszukać jakiś studiów
                podyplomowych startujących od lutego i conajmniej rocznych.
                Strasznie dziękuje za komentarz:D
                Pozdrawiam
        • Gość: alexy Re: Do Ali........ IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 21.12.04, 01:05
          Z oferty Marcina na razie nic nie wyszło,może po Swietach....zobaczzymy......
          czekam na jego odzew.......
          • Gość: ala Ala do Alexa IP: 217.11.141.* 21.12.04, 19:08
            Moja ciekawosc wynika stad,z e mialam przyjemnosc rozmawiania z Marcinem i
            zastanawiam sie jak tobie poszlo i czy propozycja jest podobna. Nie chce pisac
            na forum wiec podam ci adres: buzias@wp.pl byloby super gdybysmy mogl wymienic
            zdania na ten temat.
      • olek-niemcy Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? 20.12.04, 22:49
        Napisz cos o sobie na meil-a.
        Znam kogos kto potrzebuje w gastronomi.
        • Gość: Jan Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.12.04, 16:03
          czesc Olek!
          Szukam pracy w Niemczech,mam 27lat ,mowie po Niemiecku.Lubie gotowac,to jest
          moje hobby.Jestem komunikatywny.Podaje adres mojej poczty (chrobal@interia.pl)
          Pozdrawiam Jan
        • pablogda30 Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? 27.12.04, 20:48
          Czesc.Mam na imie Pawel mam 30 lat.Przyjechalem z dziewczyna do znajomych na
          swieta ale chetnie zostalibysmy dluzej.Mieszkamy w Mekenheim chyba. to jest
          kolo Bonn i Altendorf.Niemiecki znam bardzo slabo.Za to angieldki srednio
          zaawansowany.Jesli moglbys cos poradzic albo pomoc w znalezieniu jakijs pracy
          to prosze o kontakt.Dziekuje.Pawel.
          • Gość: tt Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 12:59
            oto adres firmy werbującej do pracy w gastronomii (wszytko za darmo rzecz
            jasna): polishchefs@hotmail.com
            • Gość: alexy Re: tt.......... IP: 83.16.144.* 12.01.05, 15:07
              Dzięki bracie za ten namiar,masz może jeszcze jakieś ciekawe kontakty w tym
              wzgledzie to daj znać na mail:ebigpol@gazeta.pl. THANKS..........
              • Gość: Darka Re: tt.......... IP: 80.53.81.* 13.01.05, 00:25
                Jak na mój gust, jeśli ta "firma" używa adresu e-mailowego założonego na
                darmowym ogólnoświatowym serwerze (hotmail), to... radziłabym ostrożność :)

Jest wiele stron internetowych na których można poszukac pracy, np:
                Irlandia: www.irishjobs.ie/
                Unia Europejska: europa.eu.int/eures/home.jsp?lang=pl
                Szkocja: www.careers-scotland.org.uk/
                Wielka Brytania: www.jobcentreplus.gov.uk/
                Pozdrawiam i życzę powodzenia, uważajcie na siebie!
        • basiagaj Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? 13.01.05, 20:34
          czesc czy moglbys mi podac jakies namiary na prace w Niemczech w
          gastronomi ,na`wakacje?? moj e mail basiagaj@gazeta.pl
    • golfster Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? 12.01.05, 16:33
      musisz wygladac jak francuska kelereczka to bedzie latwiej chyba ze jestes z
      tych do mycia garow tosie spoznilas, juz maja zmywarki.
      • Gość: ratko Re: HOTELE,GASTRONOMIA -PRACA? IP: 195.188.254.* 14.01.05, 17:19
        wpisz na goglach hotel jobs i masz mase stron z uk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka