Dodaj do ulubionych

zaczynam 1 marca ;)

26.01.05, 11:34
wszystko załatwione, zaczynam 1 marca ;) KE konkurs c4/c5 sekcja 1
udało się przeciągnąć termin o 2 tygodnie..

nigdzie nie "lobbowałam", nikogo tam nie znałam, nawet w drugim merit group
byłam. wygląda na to, że wystarczy cierpliwie poczekać..

zyczę Wam wszystkim powodzenia i mam nadzieję, że się spotkamy na tej
imprezce forum GW ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: daisy26 Re: zaczynam 1 marca ;) IP: *.crowley.pl 26.01.05, 11:49
      Ansil, dzięki za pokrzepiające słowa i przede wszystkim GRATULACJE!!! :))) jak
      juz tam będziesz, daj znać jak sprawy się mają ;) powodzenia i pozdrawiam
      • Gość: ewa Re: zaczynam 1 marca ;) IP: *.aster.pl 26.01.05, 12:00
        ja również serdecznie gratuluję, że wszystko się ułożyło po Twojej myśli i życzę
        powodzenia w nowej pracy! :)

mam wrażenie, że w Twoim przypadku właściwa rekrutacja (otrzymanie oferty -
        interview i medical - decyzja) poszły stosunkowo szybko - mogłabyś powiedzieć,
        ile to trwało?

Też jestem w tej samej sytuacji wyjściowej, co Ty (sekcja i merit). Niby
        dostałam propozycję bez lobbowania, ale sprawa jest uśpiona już prawie 2 miesiące...

Z góry dzięki za info. Pozdrawiam.
        Ewa
        • Gość: ansil Re: zaczynam 1 marca ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:29
          poszło bardzo szybko..
          w pewien piątek w grudniu zadzwonił do mnie HoU i umówiliśmy się na spotkanie w
          niedziele w w-wie ( pracowałam, a mieszkam w gd, dlatego niedziela).
          po 2 tygodniach zadzwonił i powiedział, że zdecydowali się na mnie.
          potem w styczniu, 6 chyba dostałam zaproszenie na med i admin na 12-go (!)
          i tylko dlatego, że osobiście nie dałabym rady wczesniej zaczynam 1 marca..
          także jak dla mnie torpeda.. ale to dlatego że HoU uparł się już mnie na
          kwiecień na "misję" puścić, a trochę siętrzeba pouczyć ;)
          teraz szukam mieszkanka..
          pozdrawiam serdecznie..
    • Gość: Sil Re: zaczynam 1 marca ;) IP: *.grudziadz.pl / 212.160.232.* 26.01.05, 12:13
      Serdeczne gratulacje! Twoje wieści dają małe światełko w tunelu, że jednak
      epsowskie procedury działają. Szkoda tylko, że tak wolno. A można wiedzieć, w
      jakiej DG będziesz pracować?
      • Gość: ansil Re: zaczynam 1 marca ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:30
        DG agriculture, w audycie..
        a u mnie był ekspres, pewnie daltego, że tak szybk nie chciałam..
    • epsotek Do Ansil 26.01.05, 13:37
      Czy to nie Ty pisalas kiedys, ze mialas rozmowe w Warszawie? Czy twoja praca to
      efekt tej rozmowy? Jak wygladala procedura po rozmowie? Oficjalne zaproszenie?
      Badania? Kiedy byla odpowiedz?

Pytam bo mam zaproszenie w Warszawie i mnie to zastanawia.

Pozdrawiam

Marek
      • Gość: ansil Re: Do Ansil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:35
        w odpowiedzi na pytanie Ewy masz opis moich terminów...
        a co do samej rozmowy, to HoU przyjechał do W-wy, więc wygodniej mu było
        spotkać się z ludzmi w Polsce ( no i taniej ;)
        z tego co wiem, spotykał się jeszce z 5 osobami, ja byłam pierwsza, także nic z
        niego wyciągnąć co do innych nie mogłam..

oficjalnego spotkania jako takiego nie było, w dniu medicala zaprosił mnie do
        wydziału, żebym poznała współpracowników, atmosfera sympatyczna, ludzie super..

teraz nawet oferują mi pomoc w instalacji w brukseli, dostałam nawet od nich
        numery do polek pracujących w komisji, taką "helpline"
        jak na razie wrażenia super!
    • Gość: Eurofil Re: zaczynam 1 marca ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:45
      A meza juz masz? :)
      • Gość: ansil Re: zaczynam 1 marca ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:37
        męża nie mam..
        ale za to idealnego kandydata na ;)
        i jedzie ze mną.. i jeszcze kot też z nami jedzie.. cała rodzina..
    • Gość: Maria Re: zaczynam 1 marca ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:40
      dołączam się do gratulacji ! czy mogłabyś napisać, czy miałaś jakieś
      doświadczenie zawodowe ? dzięki
      • Gość: ansil Re: zaczynam 1 marca ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:38
        2 lata w rachunkowości i administracji z opisanym bardzo bujnie zakresem
        obowiązków;)
    • Gość: Lat Re: zaczynam 1 marca ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:04
      Hej Ansil,
      Gratuluję!!!
      Wygląda na to, że prawie równocześnie miałyśmy badania i już dokładnie tego
      samego dnia dowiedziałyśmy się, że zaczynamy 1 marca :))
      Trzeba to będzie uczcić w Bxli :)
      • Gość: Lat Re: zaczynam 1 marca ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:16
        P.S.
        Aha, uprzedzam pytanie Eurofila - nie mam męża :)))
        • dramaciek Re: zaczynam 1 marca ;) 26.01.05, 17:22
          gratuluje obu dziewczynom!!! to widzę, że polska komuna w Brukseli trochę się
          powiększy. Bardzo dobrze. mam nadzieję do zobaczenia kiedyś.
          • Gość: Lat Re: zaczynam 1 marca ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:21
            Dzięki za gratulacje i do szybkiego zobaczenia w Bxli :)
      • Gość: ama5 Re: zaczynam 1 marca ;) IP: 5.5.* / 80.58.35.* 26.01.05, 17:56
        Czesc Lat!
        Pamietasz mnie, mialysmy razem jechac na badania, ale sie okazalo ze jade
        miesiac wczesniej niz Ty. Widze ze wszystko zalatwione juz? Gratuluje! U mnie
        tez! I tez zaczynam od 1 marca :) Nie pamietam czy bylas w Radzie tak jak ja
        czy gdzie...?
        • Gość: Lat do Ama5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:19
          Witaj Ama5!
          Wygląda na to, że wszystko idzie w dobrym kierunku - wyniki badań są oki i
          termin rozpoczęcia ustalony! Czekam tylko na oficjalną ofertę z Adminu...
          Jeśli Admin się wyrobi, to rozpoczniemy razem i to w tej samej instytucji :))
          Jeśli zapodział Ci się mój e-mail: lat1@gazeta.pl
          pozdrawiam i do zobaczenia :)
      • Gość: ansil Re: zaczynam 1 marca ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:39
        też tak uważam, jak się już zainstalujemy porządnie to trzeba będzie to opić ;)
        ja już jeden fajny pubik znalazłam koło komisji ;)
        • essere1 Re: zaczynam 1 marca ;) 30.01.05, 13:32
          Fajny pubik, to juz pol sukcesu...Drugie pol to z niego skorzystac;);) I na
          pewno poznasz mnoooooooostwo fajnych ludzi:) Udanej przeprowadzki!
    • Gość: Niecierpliwa Re: zaczynam 1 marca ;) IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 27.01.05, 01:31
      Gratuluje!
      Ja jestem w Sekcji 2 Merit Group 1. Jeszcze nieobsadzona
      Powiedz czy oni od siebie sie do ciebie zwrocili przez EPSO -file czy sama
      wyslalas do nich maila?
      Bruksela czy Luxembourg?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka