Dodaj do ulubionych

Publication Office KE?

IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.01.05, 20:02
Czy ktos pracuje badz pracowal w Publications Office KE, Lux? Jakie wrazenia,
jaka atmosfera? W piatek mialam tam interviews... Pozdrawiam SW4
Obserwuj wątek
    • asiunia.vie Re: Publication Office KE? 30.01.05, 22:28
      Nie znam tam nikogo ale sama za tydzien tam jade, wiec wdzieczna bede za opis
      twoich wrazen. Z kim mialas rozmowe??
      • Gość: SW4 Re: Publication Office KE? IP: *.onetel.co.uk 31.01.05, 10:43
        Mialam 3 rozmowy z 3-ma HOU, i przed chwila dostalam propozycje pracy od szefa
        CORDIS!!! Nie mialam jeszcze badan, mam na nie jechac w polowie lutego. To byla
        moja pierwsza wizyta w Lux. Wrazenia pozytywne, musze sie "tylko" szybko
        nauczyc francuskiego, zeby poradzic sobie w zyciu codziennym. Lux bardzo mi sie
        podoba, bardziej od Bruss czy Londynu, chociaz to juz kwestia osobistych
        preferencji. Zycze powodzenia na rozmowach :-)
        Pozdrawiam, SW4
        • asiunia.vie Re: Publication Office KE? 31.01.05, 11:34
          Tak sie sklada, ze ja tez jade do szefa Cordisu!!! Ciekawe czy zostalo jeszcze
          cos dla mnie, czy to bedzie tylko wycieczka krajoznawcza (tez dobrze). Zdaje
          sie, ze on mial pare stanowisk do obsadzenia. Przydzielil cie do ktoregos
          stan. ??
          Gratuluje
          • Gość: SW4 Re: Publication Office KE? IP: *.onetel.co.uk 31.01.05, 12:39
            Na razie mam czekac na e-maila z more info, rzeczywiscie maja kilka stanowisk
            do obsadzenia, nic jeszcze nie wiem, na jakie dokladnie stanowisko zostane
            przydzielona, cos czuje ze moze byc to bardziej zwiazane z techniczno-admin
            sprawami, ale musze jeszcze poczekac na konkrety
            • asiunia.vie Re: Publication Office KE? 31.01.05, 16:54
              SW4! Mam prosbe, podaj mi twoj e-mail, mam pare szczegolowszych pytan.
              Z gory dzieki
              • Gość: SW4 do asiunia.vie Re: Publication Office KE? IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.01.05, 20:27
                barbararychel@yahoo.com
                Pozdrawiam, SW4
    • rybka78 Re: Publication Office KE? 31.01.05, 10:43
      a z jakiego jestes konkursu? Ja jestem z a8, epa i dostalam tam oferte pracy,
      tzn. info od nich, ze poslali prosbe do admina o zatrudnienie mnie - ale wciaz
      czekam na letter of offer.
      • Gość: SW4 Re: Publication Office KE? IP: *.onetel.co.uk 31.01.05, 11:26
        Jestem z konkursu C, sect. 2, merit 1. Mozna spytac jak dlugo czekasz na oferte?
        • rybka78 Re: Publication Office KE? 01.02.05, 16:48
          Oficjalna prosba od OPOCE do Adminu poszła 12go listopada... niezle maja tempo,
          nie? inna sprawa, że mi się nie spieszy, wiec nie naciskam :)
          • Gość: SW4 Re: Publication Office KE? IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.02.05, 19:36
            Ja wczoraj dostalam e-maila, ze Admin zostal juz poinformowany... Odnioslam
            jednak wrazenie w trakcie spotkan, ze bardzo potrzebuja ludzi, w sumie na juz.
            Rybka78, czy mozesz sie podzielic info nt. wynajmu mieszkania/domu w Lux, czy
            robilas juz jakies wstepne rozeznanie cenowe? Ja wczoraj zrobilam lekki
            research na internecie, korzystalam z linkow podanych wczesniej na forum, ale
            wciaz niewiele ofert.
            Pozdrawiam, SW4
    • Gość: sim Re: Publication Office KE? IP: *.vo.lu 31.01.05, 18:30
      Pozdro z Lukemburga,

Jutro rozpoczynam prace w OPOCE (jako A*5) - Author Services Unit, podziele sie
      wrazeniami. Powodzenia!
      • Gość: SW4 Re: Publication Office KE? IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.01.05, 20:24
        Gratulacje!!! Sim, jak dlugo czekales na formal job offer?
        Pozdrawiam, SW4
        • Gość: sim Re: Publication Office KE? IP: *.vo.lu 02.02.05, 19:29
          od interview do letter fo offer czekalem od konca pazdziernika do konca grudnia.

Dzisiaj bylem w swoim nowym biurze i poznalem wspolpracownikow, wydaja sie byc
          fajni, choc to prawdziwe dinozaury (wiekszosc powyzej 45 lat). Praca moze byc
          ciekawa, czeka mnie sporo podrozowania i budowania 'network of contacts', czyli
          niedaleko od tego co robilem do niedawna w lobbyingu.

czekam na posilki z Polski, na razie jest tylko jedna stazystka.

• Gość: SW4 Re: Publication Office KE? IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.02.05, 20:25
            Job spec brzmi wspaniale!!! Ja z kolei dostalam dzisiaj maila, czy moge
            przyjechac na badania 14/02. Ciesze sie, ze tak szybko wracam do Lux-a :-)
    • Gość: superambitny Re: Publication Office KE? IP: 217.14.96.* 31.01.05, 19:12
      Gratulacje!!
      Luksemburg po Clapham to rzeczywiscie rewelacja ;-)
      Tam na pewno nie ma pietrowych autobusow o numerze 345 ;-)
      Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka