Dodaj do ulubionych

jak znależć Unity?

IP: *.icpnet.pl 07.04.05, 17:08
Wlasnie dowiedzialam się ze przypisali mnie do komisji. Musze zabierać sie do
szukania Unitów, pisania do DG? Od czego zaczac? gdzie mogę nzależc jakies
zestawienie?..zaraz zaczynam brodzic po stronach Eposo i EC...ale moze kt5os
jakies wskazówki????Prosze????
Obserwuj wątek
    • Gość: Ela Re: jak znależć Unity? IP: *.localdomain / 213.25.181.* 07.04.05, 17:10
      www.europa.eu.int/idea/bin/rechent.pl?lang=en&institution=Commission&nom=&nom_complet=&res_max=100
      miłej zabawy :)
      • Gość: Izzzz Re: jak znależć Unity? IP: *.icpnet.pl 07.04.05, 17:14
        Dzieki o boska!!Zaraz klikam!!!!

Z moze Ty w komisji pracujesz?:)
        • Gość: Ela Re: jak znależć Unity? IP: *.localdomain / 213.25.181.* 07.04.05, 17:18
          He, he, he - jeszcze nie ale może kiedyś :))
      • Gość: r dobry link IP: *.cec.eu.int 07.04.05, 17:15
        europa.eu.int/comm/staffdir/plsql/gsys_page.display_index?pLang=EN
        sa imiona i nazwiska szefow
        • Gość: Izzzz Re: dobry link IP: *.icpnet.pl 07.04.05, 17:19
          wielkie dzieki. Pływam po morzu nazwisk i Unitow.Teraz tylko opracowac
          strategię i jakiś klucz popszukiwan i wysylania papierow...I od czego tu
          zacząć:)
          • Gość: Izzzz Re: dobry link IP: *.icpnet.pl 07.04.05, 17:55
            Oj, myslalam ze latwiej bedzie:)
            a do kogo tu napisc zeby trafilo do odpowiednich rak??
            • stuzia do Izzzz 07.04.05, 19:06
              Podobno niektorzy pomagali sobie samym wysylajac swoje cv itd. W moim przypadku
              bylo inaczej. Dostalam list od pani z DG ADMIN z calym planem spotkan. A
              pozniej wszystko poszlo jak burza. Dobrze poczytaj to forum z datami duzo duzo
              wstecz. I moze "dopadanij" kogos z Adminu.
              Ja jestem na cudownym etapie wybierania ofert pracy (i wiele innych osob tez ma
              to szczescie) ale wiem, ze mozna zostac bez zadnej jak sie zrobi jakis niemadry
              ruch...

Zycze Ci powodzenia, bo dobrze pamietam swoje uczucia na tym etapie, ale uwierz
              mi, ze decyzje ktore musze podjac teraz tez sa bardzo trudne.
              Daj znac co i jak!
              • Gość: nawojka Re: do Izzzz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 18:56
                Stuzia, co masz na myśli z tym 'niemądrym ruchem'?
                • Gość: stuzia odmawanie/przyjmowanie ofert- nerwowka na maksa IP: *.idea.pl 09.04.05, 21:47
                  Moze sie zdarzyc, ze odmawiajac DGs ktore Cie srednio interesuja, jednoczesnie
                  potwierdzasz ten jeden, jedyny wymarzony DG... No i oni Tobie odpowiadaja, ze
                  tez sa zainteresowani i ze teraz powiedza w Adminie, aby przyslano Ci "letter
                  of offer". Ty radosnie czekasz na list, dawno zapomnialas, ze musialas komus
                  powiedziec "nie interesujecie mnie" a tu nagle przychodzi list, ze jest im
                  przykro ale z jakiegos tam powodu zmienili zdanie. W ten sposob pozostajesz na
                  lodzie. Na przyklad: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
                  f=9&w=20197648&a=20198189 ("ku przestrodze")
                  Strasznie sie tego boje...brrr..
                  • epsiak Re: odmawanie/przyjmowanie ofert- nerwowka na mak 09.04.05, 22:07
                    witaj stuzia,
                    chce cie pocieszyc... ze jednak wszystko wyszlo na dobre.
                    Ten unit, ktory opisywalem w watku "Ku przestrodze" po dluzszym czasie odezwal
                    sie znowu (przeprosili za sytuacje ktora wtedy zaistniala, powiedzieli ze to
                    bylo jakies nieporozumienie, ale teraz maja to stanowisko i chcieliby mnie
                    zatrudnic).
                    Tak wiec bardzo ladnie sie zachowali, ze gdy tylko dostali to stanowisko od
                    razu sie ze mna skontaktowali.
                    Tak wiec glowa do gory - na pewno bedzie dobrze :)
                    • Gość: Sil Re: odmawanie/przyjmowanie ofert- nerwowka na mak IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 09.04.05, 22:13
                      Cześć Epsiaku, a czy ostatecznie wybrałeś to stanowisko?
                      • epsiak Re: odmawanie/przyjmowanie ofert- nerwowka na mak 09.04.05, 22:24
                        wybralem inne (bo juz wczesniej odezwali sie z innego unitu do mnie)
                        napisze wiecej jak juz bede mial 100% pewnosc - a mam nadzieje ze lada dzien
                        • Gość: Sofi do epsiaka IP: *.241.81.adsl.skynet.be 10.04.05, 09:51
                          Epsiak,

Nie denerwuj ludzi. Ladujesz tutaj czy 190 km stad ?

Spadam, bo musze dzis pokonac rowerem odleglosc z Zaventem do
                          swojego "lasu" :), ale czekam na odpowiedz :)
                          • epsiak Re: do epsiaka 10.04.05, 13:38
                            Laduje 190 km od Was (fajnie sie dowiedziec ile to km).
                            Ale mam nadzieje ze uda mi sie Was odwiedzac na pierwszopiatkowych
                            spotkaniach :)
                            Dotarlas juz do swojego "lasu"?
                            • Gość: Sofi Re: do epsiaka IP: *.242.81.adsl.skynet.be 10.04.05, 14:58
                              Dotarlam, na dodatek na rowerku marki Peugeot.

No to fajnie ze w Luxie: upatrzylam tam sobie autko, a raczej moj maz upatrzyl -
                              jeszcze sie zastanowie, na razie nie chce mi sie jechac.
                              • epsiak Re: do Sofi 10.04.05, 15:37
                                rozumiem, ze fajnie ze w Luxie, bo bedziecie mieli ze mna mniej wspolnego ;)
                                • Gość: Sofi do epsiaka IP: *.242.81.adsl.skynet.be 10.04.05, 17:47
                                  taaaa ?

A w ktorym miejscu to wyczytales ?
                                  • epsiak Re: do epsiaka 10.04.05, 19:15
                                    "No to fajnie ze w Luxie"
                                    To mialbyc taki maly zarcik z mojej strony :)
    • Gość: Izzzz Re: jak znależć Unity? IP: *.icpnet.pl 12.04.05, 16:24
      Dzieki wszystkim za wskazowki. Zabralam sie za informowanie unitow o swoim
      istnieniu. dam znac jak mi poszlo. Wielkie dzieki .Pozdrawaim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka