Dodaj do ulubionych

PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych testow

16.04.05, 19:23
Drogie kolezanki i koledzy, co wczoraj sie meczyliscie na testach EPSO. Czy
ktos z Was bylby tak uprzejmy i umiescil na internecie wczorajsze testy:
logiczny i wiedza o UE, najlepiej po angielsku?
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: *.214.51.199.coditel.net 17.04.05, 02:28
      Przylaczam sie do prosby Karameli. Skoro juz jestescie "po" -mam nadzieje, ze
      wszyscy przejda dalej- to podzielcie sie i pomozcie innym rodakom. To nie wielki
      wysilek dla was, dla nas duze ulatwienie. Dziekuje
      • milagros_1 Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes 21.04.05, 14:19
        moge przeslac na priva, ale dopiero wtedy jak z nich zrobie pdf- to troche
        potrwa, bo papierow jest sporo
        • Gość: Ela Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: *.localdomain / 213.25.181.* 21.04.05, 14:27
          to ja też poprosze na epsoelka@gazeta.pl
          • Gość: mon6229 Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:16
            ja też bardzo proszę przy takiej okazji :mon6229@wp.pl. dzieki!
        • czarna_godzina Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes 21.04.05, 15:44
          To ja tez bardzo prosze na gazetowy mail. Z gory dziekuje!
          • milagros_1 Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes 21.04.05, 15:47
            OK, postaram sie zrobic skany jak najszybciej. Mam nadzieje, ze nie beda za
            duze pliki, co niestety przy konwersji do pdf sie zdarza.
        • Gość: mz Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: *.csk.pl 21.04.05, 16:10
          to i o mnie nie zapomnij elma18@vp.pl
          • Gość: mm Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: *.214.51.199.coditel.net 21.04.05, 22:56
            poprosze kilo test.pdf :-) dziekuje
            morma@op.pl
            • Gość: rene Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: *.aster.pl 21.04.05, 23:58
              I ja też poproszę: renusek@interia.pl

Dzięki
        • Gość: wiolka28 Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: 195.20.110.* 22.04.05, 09:26
          poproszę też o testy na wiolka28@gazeta.pl Dzięki:)!!
          • almahler Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes 22.04.05, 10:04
            ja tez bardzo, bardzo. dzieki
            almahler@gazeta.pl
            • milagros_1 Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes 22.04.05, 10:44
              Ja mam testy z konkursu EPSO/A/17/04- EPSO/AD/24/04 -czesc dotyczy tematu
              chemia i biologia ale pozostale czesci sa chyba wspolne. Poniewaz egzemplarze
              testow sa w czasie egzaminu brudnopisami, wiec troche czasu zajmie zamazywanie
              recznych notatek korektorem przed skanowaniem. Ale obiecuje, ze zrobie to na
              pewno i to w miare szybko i poprzesylam wszystkim ktorzy o to prosza na adresy
              mailowe.
              • Gość: sunnflower Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: *.217.132.55.coditel.net 22.04.05, 16:53
                Hi! Milagros - z gory dziekuje za przeslane testy: sunnflower@poczta.onet.pl
              • Gość: Narrin Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: 217.153.87.* 22.04.05, 18:41
                Serdecznie pozdrawiam, prosze o testy i dziekuje za zyczliwosc!!!
                narrinmaya@yahoo.com
              • wiolka28 Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes 22.04.05, 21:36
                poprosze na wiolka28@gazeta.pl; Dzięki:)!
              • Gość: pik Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: *.196-200-80.adsl.skynet.be 23.04.05, 23:58
                Ja tez pieknie prosze: pbogum@gmx.net.
                Z dory dziekuje i pozdrawiam.

pik
              • czarna_godzina Brawo, dla milagros_1!!!!! 26.04.05, 10:08
                Wielkie dzieki za przeslanie testow! Bardzo milo z Twojej strony
    • mamamon Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes 22.04.05, 10:44
      Ja tez poprosze: mamamon@gazeta.pl
    • milagros_1 Re: PROSBA: umieszczenie w necie innych testow 22.04.05, 21:34
      czy moze ktos ma testy z innych dziedzin, bedacych przedmiotem egzaminu tego
      dnia? Odbywaly sie wtedy tez testy z innych dziedzin- Physics and materials
      science, Socio-economics and risk, Image and data processing. Ja swoje obrabiam
      na razie i mam nadzieje, ze rowniez ktos sie odezwie, kto zdawal z innych
      dziedzin. Byloby to bardzo pomocne ludziom z kraju, gdzie ich szanse dotarcia
      do przykladowych testow sa male.
      Bardzo prosze o niekomentowanie tego przez co poniektórych skadinad
      sympatycznych inaczej i zlotoustych uczestnikow tego forum.
      • Gość: adm nie moge sie powstrzymac IP: *.68.220.253.brutele.be 22.04.05, 23:33
        ah!
        • milagros_1 Re: nie moge sie powstrzymac 23.04.05, 08:58
          Alez prosze adm...moze jeszcze ktos nastepny- w ten sposob potencjalni
          uzytkownicy tej strony poznaja tych symatycznych inaczej....
          • Gość: matala Re: nie moge sie powstrzymac IP: *.241.81.adsl.skynet.be 24.04.05, 19:44
            Czy ja tez moge prosic o testy? Dziekuje z gory baardzo! :-)
            matala@skynet.be
            • Gość: szeryf m. Michigan Testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 11:54
              student@student.sgh.waw.pl
              Poprosze o jakiekolwiek testy poza tymi dla naukowcow... Wielkie dzieki.
              • golonqa Testy 25.04.05, 14:30
                to ja też bym poprosiła
                carman21@wp.pl
                dzięki z góry
                • russellmre Re: Testy 25.04.05, 15:50
                  I ja prosze na renatabxl@wp.pl

Dziekuje z gory
                  • milagros_1 Wysylam testy 25.04.05, 16:03
                    Sa juz poskanowane i zaraz bede je wysylac. sa spore, wiec bede wysylala w
                    dwoch listach, aby nie zapchac ludziom poczty. Jak ktos chce i nie dostanie
                    niech napisze na forum lub na adres z Wyborczej.
                    O testy nie dla naukowcow prosze sie zwracac do przeuroczych eurourzednikow z
                    Brukseli, ktorzy je zdali- moze pomoga. ja mam tylko testy dla jajoglowych na
                    A :)))))
                    • Gość: Krzysiek Re: Wysylam testy IP: 194.150.247.* 26.04.05, 10:10
                      Poproszę ślicznie te testy dla jajogłowych:) na chrisam@o2.pl
                      wielkie dzieki
    • Gość: alice77 Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: *.homechoice.co.uk 25.04.05, 16:18
      Mysle ze najlepeij testy zamiescic tutaj a nie kazdemu z osobna, ale jak kto
      woli, ja rowniez poprosze kesli maja byc wyslane kazdemu z osobna na
      alice77@gazeta.pl
      z gory dzikei
      • Gość: starajacy sie Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: *.241.81.adsl.skynet.be 25.04.05, 16:30
        Witam, ja rowniez poprosze testy,
        moj email tc_s@vp.pl

Dziekuje
    • laetitia111 Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes 25.04.05, 19:37
      Ja rowniez poprosze o wyslanie na maila gazetowego:
      laetitia111@gazeta.pl
      Dziekuje:)
      • Gość: april27 Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:17
        ja rowniez bede niezmiernie wdzieczna za przeslanie testow na adres:
        effka.maj@wp.pl
    • eurokratka Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes 26.04.05, 09:47
      Bardzo bardzo bardzo dziekuje za to ze kolezanka przeslala testy.
      Mysle ze wszyscy ktorzy dostali je sawdzieczni.

Czy sa osoby zainterzsowane omowieniem odpowiedzi? Chodzi mi o test logiczno
      nymeryczny i o wiedze o unii.

• Gość: Zenek Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: 62.29.137.* 26.04.05, 10:00
        A czy ja tez moglbym poprosic o testy?
        Mój adresik to: przemow1978@poczta.onet.pl

Z gory dziekuje.
    • Gość: bereni Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes IP: *.mofnet.gov.pl 26.04.05, 11:05
      Bylabym bardzo wdzieczna za testy bereni5@gazeta.pl

Z gory dziekuje.
    • vivienne34 Re: PROSBA: umieszczenie w necie wczorajszych tes 26.04.05, 13:53
      Ja tez bardzo prosze na adres gazetowy. Pozdrawiam, vivienne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka