Dodaj do ulubionych

Kolonia - zlot mlodziezy ?

IP: *.cec.eu.int 08.08.05, 14:34
Czy ktos cos slyszal na powyzszy temat i moze potwierdzic te informacje ?

Podobno takie wydarzenie ma mkiec miejsce 15/08 w Kolonii.

Ja z zalozenia i zasady takie tematy omijam baaaardzo szerokim lukiem .... no
chyba ze maja stac sie przyczyna utkniecia w korku w drodze do Warszawy (a
wybieram sie w piatek).
Obserwuj wątek
    • tomi_22 objazd 08.08.05, 14:36
      Z BXL mozesz spokojnie pojechac troszke do gory na Osnabruck - czy jakos tak
      sie pisze. Troche dalej ale nijak nie bedzie tam ruchu na Koln. A droga idzie
      dalej do Waw, bo to E-30 :)))
      • Gość: Sofi dzieki, zastanawialam sie IP: *.cec.eu.int 08.08.05, 14:39
        jeszcze nad swoja tradycyjna trasa czyli Antwerpia i Eindhoven (tak jakos mam z
        powodow sentymentalnych:)), ale Antwerpia ostatnio bywala ciezka do sforsowania.
        • tomi_22 Re: dzieki, zastanawialam sie 08.08.05, 15:04
          Ja tam sie dobrze nie znam. Po prostu jest to jedyna trasa jaka znam z mapy :)))
          • repairman Re: dzieki, zastanawialam sie 08.08.05, 15:13
            Trudna do przeforsowania jest w pewnych godzinach pisalem juz nizej w innym
            watku, a przez Antwerpie codziennie przejzedzam i da sie zyc , srednio 50 min
            na zrobienie 75 km w jedna strone , ata trasa tez jezdze do PL j esli
            bezposrednio po pracy jade a ze ruszam 16:30 tak wiec nie trafiam na korki w
            Belgi tylko czesciowo Holandia/Niemcy ale takie tam 10 minut to nie korek.
            • Gość: Sofi OK, ja z Bxl zamierzam wyjechac IP: *.cec.eu.int 08.08.05, 15:34
              jakas 15:30 - 16:00.

Rozumiem, ze o tej porze luzik. Powinnam sie zaczac martwic w okolicach
              Zaglebia.
              • Gość: madalini Re: OK, ja z Bxl zamierzam wyjechac IP: *.uitp.com 09.08.05, 13:00
                A ktos przypadkiem wybiera sie na WJT? czy wszyscy zamierzaja omijac
                szerooookim lukiem??? (nie komentuje tego dalej) - w kazdym razie dajcie znac
                na priva gazetowego (jak w nicku) jesli jedziecie z Bruxu do Kolonii na weekend
                20-21 sierpnia. Dzieki!
                • tomi_22 Re: OK, ja z Bxl zamierzam wyjechac 09.08.05, 13:04
                  Gość portalu: madalini napisał(a):

> A ktos przypadkiem wybiera sie na WJT? czy wszyscy zamierzaja omijac
                  > szerooookim lukiem??? (nie komentuje tego dalej)

Skoro nie komentujesz, to po kiego wala takie cos piszesz? Slyszalas o
                  wierzacych nie praktykujacych i wolnosci wyznania??? Tym "czyms" w nawiasach
                  wiele sugerujesz...
                  • Gość: Sofi do madalini IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 14:03
                    Tja ...

tylko nie rozpoczynajcie dyskusji o przekonaniach religijnych, bo do tego sluzy
                    inne forum ...

Pytanie ostatnie do madalini: to kiedy w koncu ten event ma miejsce ? Bo ja
                    slyszalam, ze 15/08, ale jesli to jest 20/08, to moj problem sie rozwiazuje ...
                    Mozesz sie wytrescic, skoro sie tym interesujesz z zupelnie innej paki niz
                    korki na autostradzie ?
                    • Gość: poziomica Re: do madalini IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 14:22
                      Niestety po raz kolejny Sofi i tomi_22 dzielnie dowiedli jak bardzo jest
                      zenujacy ich poziom. Omijanie szerokim lukiem tematow, do ktorych sa inne fora
                      przeznaczone, udaje sie Wam akurat najmniej. Mysle, ze wreszcie ktos powinien
                      rzucic haslo: "fora ze dwora"! Pozdrawiam
                      • tomi_22 do Poziomicy 09.08.05, 14:28
                        Podaj JEDEN wyraz, ktory przekroczyl dobry smak - w mojej wypowiedzi
                        oczywiscie???
                        • Gość: poziomica Re: do Poziomicy IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 14:46
                          "Skoro nie komentujesz, to po kiego wala takie cos piszesz?" rzeczywiscie
                          bardzo madre stwierdzenie, zwlaszcza, ze madalini odpowiadala na posta Sofi o
                          omijaniu szerokim lukiem, ktory to byl pierwszy, trudno sie dziwic ze taka
                          prowokacja spotkala sie z odpowiednia riposta, ale oczywiscie Ty musisz zawsze
                          wtracic swoje marne trzy grosze!
                          • Gość: a kysz skandaliczne jest zachowanie IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 14:51
                            i godne potepienia tej dwojki chuliganow!
                      • Gość: Sofi Wow !!! Ale jajo !!! IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 14:29
                        • tomi_22 dobre, co nie??? 09.08.05, 14:31
                          Cokolwiek powiemy i tak bedzie BEEEEE i NIEEEEE...
                          • Gość: Sofi No i mamy, panocku, krucjate :) IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 14:35
                            Chociaz nadal nie widze za co i dzielnie sie trzymam, zeby nie sprowokowac
                            dyskusji ...
                            • Gość: a kysz skandaliczne zachowanie IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 14:37
                              tomiego i sofi, ktorzy zamist pytac o DROGE, pytaja/haniebnie naradzaja
                              sie/wrecz spiskuja jak OMINAC, i zamist TAM, chca do WARSZAWY powinno spotkac
                              sie z potepieniem i kara calej internetowej spolecznosci brukselsko-epsowo-
                              jakiejkolwiekinnej.
                              Osobiscie podejmuje sie potepienia i ukarania Sofi, bo miewam ja pod reka....
                              Tomiego nie znam ;-(
                              Sprobuje jej zepsuc samochod to za kare NIGDZIE nie pojedzie, o!
                              I w ogole, kazdy nastepny kto zapyta o cokolwiek niezwiazanego z tym co trzeba
                              dostanie ...kare ;-)
                              • Gość: Sofi E, ostatnio to byl "samochod" IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 14:46
                                chyba glownie z tego powodu, ze to nie jest Volvo :)

Czyzbym awansowala ?

Kto pyta, nie bladzi, a jak wiade do tego zaglebia, to napewno sie zgubie, tym
                                bardziej jesli dalej bedziecie omijac temat i pisac o wszystkim, co sie nawinie.

Ludziska pytaja, od czego skrot EPSO i dostaja odpowiedz.

Ja sie spytalam, co to MJT, i wyprawa krzyzowcow sie szykuje ...
                                Spadam poszukac w internecie.
                                • Gość: tomi no wiecie...do madalini glownie IP: *.217.134.144.coditel.net 09.08.05, 15:13
                                  Niszczyc fury??? a feeeeeeeeeeee.

Ja nic nie zaczynam. Nie nabijam sie. Takiecos jak zloty mlodziezy/oazy rozne
                                  mnie nie interesuja, ale nie oznacza to ze je tepie, neguje, wysmiewam sie, BO
                                  TAK NIE JEST!!!

To glownie do Madalini jest.

A dla innych co im to przeszkadza. Mozecie pocalowac mnie w 4 litery - ciekawe
                                  jak to zinterpretujecie. Podpowiedz, to nie to co ogolnie ma sie na mysli ;P

• maya18 Ale fajnie, bedzie nowa soap! 09.08.05, 15:33
                                    Minimum 100 wpisow, bez zwiazku z tematem watku;-)
                                    • tomi_22 Re: Ale fajnie, bedzie nowa soap! 09.08.05, 15:35
                                      Jestem grzeczny, ale poczekamy - zobaczymy ;-)
                                      • Gość: adm 22-gi IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 15:37
                                        chyba ze zle policzylam
                                        • Gość: adm o IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 15:40
                                          nawet liczyc nie trzeba umiec bo sie samo pokazuje....

23-ci!
                                          • Gość: Doki ale jazda! (do Kolonii i Warszawy) IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 09.08.05, 15:46
                                            Sofi, a korkami pod Kolonia z powodu tego jakiegos tam zlotu to sie wcale nie
                                            przejmuj. Wiekszosc uczestnikow nie porusza sie w koncu autostradami, no chyba
                                            ze na stopa, ale tym sposobem ruchu na drodze nie zwiekszaja.

A tego, ze insynuacja "nie zamierzam komentowac" to przeciez juz komentarz, nie
                                            zamierzam komentowac. :-)
                                            • ewa851 A w druga strone jaki ten luk powinien byc? 09.08.05, 15:56
                                              Bo ja to bym z Frankfurtu do Brukseli, ale tez kolo Kolonii trzeba, wiec tez
                                              bym to w luk wziela, ale nie wiem jak... Czy GPS ma taka funkcje?
                                              • Gość: adm a w koncu oleju nie kupilas i musisz IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:00
                                                samochodem?
                                                a nie pisz o lukach, bo to jest karalne....
                                                • ewa851 Re: a w koncu oleju nie kupilas i musisz 09.08.05, 16:03
                                                  Nawet nie sama tylko z misiaczkiem bo sie przestraszyl ze sama bede w tych
                                                  korkach stac to przynajmniej razem sobie luk zrobimy? O wcale sie nie boje
                                                  kary;-)
                                              • tomi_22 via Luxemburg 09.08.05, 16:02
                                                Omijasz korki, a zatankujesz sobie paliwko za mniej niz w D/B.

Przykladowe ceny:
                                                95 = 1.07
                                                98 = 1.09
                                                Diesel = 0.87
                                                • ewa851 Re: via Luxemburg 09.08.05, 16:06
                                                  zatankowalam w niedziele do B wystarczy. Dzieki!
                                              • Gość: Sofi Do a kysz IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:02
                                                I w ogole, kazdy nastepny kto zapyta o cokolwiek niezwiazanego z tym co trzeba
                                                dostanie ...kare ;-)

Obiecalas to co poyzej, a ze mam nadzieje, ze to nie byly puste slowa, to
                                                czekam na realizacje ... w zwiazku z zapytaniem o bladzenie kolezanki ewy
                                                rocznik (1)851 (?)
                                                • ewa851 Re: Do a kysz 09.08.05, 16:05
                                                  no bez przesady nie wszyscy sobie mertyke na czolo naklejaja;-)
                                                • Gość: a kysz do sofi IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:10
                                                  no przeciez adm napisala jej ze luki sa karalane....
                                                  a jak dojedzie do BRXLI to dostanie swoja kare ;-)
                                                  • ewa851 Re: do sofi 09.08.05, 16:11
                                                    tylko duzo tej kary prosze ... i z bombelkami
                                                  • Gość: adm bedzie bedzie.... IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:12
                                                    duzzzo babelkow...ale misiaczk cos przywiezie? on wie ze na robooty jedzie?
                                                  • ewa851 Re: bedzie bedzie.... 09.08.05, 16:17
                                                    no pewnie przywiezie. no wie ze do roboty, bo przeciez na kare to dopiero
                                                    dzisiaj zasluzylam
                      • Gość: K do poziomica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:07
                        Powinnaś mieć ksywę "równia pochyła" zamiast poziomica...
                        Bardziej by oddawało twój charakter.
                        • tomi_22 KOCHAM TO FORUM 09.08.05, 16:08
                          Nic wiecej nie dodam :)))
                        • Gość: . O, w domu jestes ??? IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:09
                        • Gość: adm Re: do poziomica IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:09
                          doadalabym "w dol" bo pochyla moze byc tez do gory...czy nie moze?
                          • tomi_22 Re: do poziomica 09.08.05, 16:11
                            To zalezy od punktu patrzenia/siedzenia.

Jej sie wydaje ze do gory. Zboczencom tez sie wydaje ze sa "normalni" a reszta
                            to zboki ;P
                          • Gość: Sofi Nie dyskutuj z panem mgr. inz-wie lepiej (widoczni IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:11
                            • Gość: K Re: Nie dyskutuj z panem mgr. inz-wie lepiej (wid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:20
                              Te mądrala, a do domu to już wiesz jak jechać?
                              • Gość: adm Re: Nie dyskutuj z panem mgr. inz-wie lepiej (wid IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:21
                                ja do mojego, ona do moejgo, ja do waszego czy ona do naszego????

pzdrw
                                • tomi_22 50 ty WPIS 09.08.05, 16:23
                                  JESTEM LEPSZY PD PAWIA!!! 50 wpisow w rekordowym tempie!!!
                                  • Gość: a kysz ale to nie ty IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:24
                                    zalozyles watek...to chyba sofi bije rekord, ...;-)
                                    • tomi_22 ale 09.08.05, 16:30
                                      to po moich wypowiedziach jest znowu zadyma :)))

Ale niech tam, chyba zaloze wlasny watek ;P
                                      • Gość: a kysz tak tak tak IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:32
                                        • tomi_22 a pomozesz mi??? 09.08.05, 16:35
                                          Bo nie wiem o czym. Chce zeby temat nie byl zbyt kontrowersyjny i zeby nie
                                          obrazal nikogo, a jednak zeby bylo ciekawie...
                                          • ewa851 Re: a pomozesz mi??? 09.08.05, 16:38
                                            to zagai o stosunku Polakow do Zydow powinno byc ciekawie
                                            • tomi_22 Re: a pomozesz mi??? 09.08.05, 16:43
                                              nie, bo wchodzimy w sfery religijne - nie da rady. A tak btw to mi sie ten
                                              stosunek nie podoba, ale nie bde dyskutowal.
                                          • Gość: akysz Re: a pomozesz mi??? IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:39
                                            jak ne bedzie kontrowersyjny i nokogo nie obrazi to nie bedzei ciekawie ;-))
                                            zauwaz iz tutaj niektore osoby obrazaja sie za sam fakt ze kilkoro z nas dobrze
                                            sie ze soba bawi/rozumie/smieje, a oni nie ....;-)
                                            • Gość: akysz o rany ewa851 IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:40
                                              nie bylo mozy o pzrelewie krwi....;-)
                                              • ewa851 Re: o rany ewa851 09.08.05, 16:44
                                                nie musi byc zaraz krwawo. Ale to by bylo dopiero wyzwanie. No i do kompletu w
                                                nawiazaniu do dzisiejszych emocji forumowych
                                                • tomi_22 krew bedzie 09.08.05, 16:46
                                                  jak do Old Oaka przybede ;P
                                                  • essere1 No wlasnie, to moze sie sie zastanowimy 09.08.05, 16:53
                                                    tomi_22 napisał:
                                                    > jak do Old Oaka przybede ;P

nad pakietem wymyslnych tortur, jako ciekawy watek....:P
                                                    No takich, zeby bolalo, ale zeby bylo widowiskowo):):):))):)
                                                    :-]
                                            • tomi_22 Re: a pomozesz mi??? 09.08.05, 16:43
                                              Bo oni sa smiertelnie powazni. A my jestesmy nikim dla nich, a ja zwlaszcza.
                                          • Gość: K Re: a pomozesz mi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:43
                                            Veto. Temat powinniemn być kontrowersyjny i obrażać jak największą ilość osób.
                                            Dopiero wtedy będzie ciekawie.
                                            • Gość: Sofi eee tam - obrazilam sie, spadam poplywac IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:44
                                            • tomi_22 Re: a pomozesz mi??? 09.08.05, 16:45
                                              Nie da rady, bo okazalo sie ze wsrod EPSOW jest garstka ludzi ciekawych i
                                              inteligentnych... a ich nie chce obrazac... :(
                                              • Gość: Sofi To jego tez zalicz do tego grona. W koncu ... IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:46
                                                jakby nie byl ciekawy to bym sie nie zainteresowala ... (czy ja nadal pisze do
                                                wlasciwej osoby ??? - bo nigdy nie jestem pewna - nic tam, jest ryzyko jest
                                                zabawa)
                                                • tomi_22 Re: To jego tez zalicz do tego grona. W koncu ... 09.08.05, 16:50
                                                  Spoko, spoko :P
                                              • Gość: K Re: a pomozesz mi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:51
                                                To zacznij tak: "do nieciekawych i nie-inteligentnych epsow" ci ciekawi i
                                                inteligenti się nie obraża :)
                                                • Gość: Sofi Ale beda najwiecej dyskutowac !!! IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:52
                                                  • Gość: Sofi Ale teraz przywalilam z logiki !!! Szan IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:53
                                                    owna redakcjo prosze skasowac powyzszy watek, bo wstyd sie ludziskom na oczy
                                                    pokazac.

To ja rzeczywiscie sie stornuje ...
                                                  • Gość: K Re: Ale teraz przywalilam z logiki !!! Szan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:58
                                                    Do tej pory słyszałem o waleniu z czachy. Ale pewnie i z logiki też można...
                                                  • Gość: K Re: Ale beda najwiecej dyskutowac !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:55
                                                    i o to chodzi
                                            • Gość: adm tak tak tak IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:45
                                              inaczej jak bysmy wygladali....w oczach roznych fanow
                                • Gość: K Re: Nie dyskutuj z panem mgr. inz-wie lepiej (wid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:26
                                  Jaka jest róznica miedzy "ona do mojego" a "ona do naszego" czayżbyś miała
                                  garsonierę ?
                                  Bo poza tym brakuje"ona do waszego"
                                  • Gość: adm wygadalam sie...... IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:27
    • bud8 Re: Kolonia - zlot mlodziezy ? 09.08.05, 16:02
      serwisy.gazeta.pl/turystyka/1,50348,2842240.html
      • bud8 Re: Kolonia - zlot mlodziezy ? 09.08.05, 16:06
        www.sdm.org.pl/kolonia/?i=4
        • Gość: . A bud dzielnie IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:10
          koresponduje sama ze soba.

No ale chcialam zauwazyc, ze na tym watku jest chyba jedyna osoba, ktora
          udzielila jakichs konkretnych odpowiedzi, bez brania pieciu innych osob na
          celownik ... chwali sie chwali.
          • Gość: adm a kto? IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:11
            • Gość: adm 40-ty IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:12
    • tomi_22 PROSBA - WAZNE!!! 09.08.05, 16:14
      Piszcie WOLNIEJ, nie nadarzam z ODSWIEZANIEM forum... ;)))
      • essere1 Kolonia??? 09.08.05, 16:46
        1h godzina nieuwagi, a forum znow tetni zyciem):):):):):)
        Zaraz, zaraz, bo ja chyba w przyszlym tygodniu jade z Brukseli do Kolonii na
        lotnisko (a Kolonii w CENTRUM musze oddac auto...), tzn, ze bede mial jakies
        problemy?
        A na marginesie, jak ktos bedzie chcial jechac z Brukseli do Kolonii (ale
        jeszcze nie znam dnia), to nie ma sprawy;-)
        • Gość: adm Re: Kolonia??? IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 16:50
          no teraz to juz tak skomplikowales...juz w ogole ie wiadomo gdzie kto w piatek
          jedzie.....a caly swiat kreci sie dookola kolonii.....
          • tomi_22 Re: Kolonia??? 09.08.05, 16:51
            I Dni Mlodziezy - tak bylo orginalnie.
          • ewa851 Re: Kolonia??? 09.08.05, 16:53
            to reasumujac: essere szuka chtnych na ryzykowna eskapade a reszta szerokim
            lukiem gdzie dusza zapragnie.
            • essere1 Re: Kolonia??? 09.08.05, 16:55
              ewa851 napisała:

> to reasumujac: essere szuka chtnych na ryzykowna eskapade a reszta szerokim
              > lukiem gdzie dusza zapragnie.

W paszcze lwa):):):
              No wlasnie, szukam kogos, kogo moge oddac w zastaw, w razie problemow, albo
              sprzedac, jak mi zabraknie na benzyne:) Kto jedzie??
              :)):):):
              • tomi_22 To ja zrobie tak 09.08.05, 16:58
                Pomysle nad watkiem i wieczorem go stworze. OK???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka