Dodaj do ulubionych

Administrator?

IP: *.dsl.scarlet.be 01.10.05, 11:22
Czy nie sadzicie, ze w chwili obecnej, gdy ilosc watkow nie na temat
przekroczyla ilosc watkow merytorycznych i gdy ilosc postow, ktore
przypominaja Sejmiki szlacheckie Pierwszej Rzeczpospolitej w najgorszym
wydaniu, przkroczyla znacznie ilosc postow wartosciowych, nie przydalby sie
administrator, ktory zajalby sie wyrownywaniem proporcji miedzy postami-
chwastami a postami-pozytecznymi?

Bo obawiam sie, ze jezeli dalej tak bedzie, to zarowno osoby, ktore maja
jakies konkretne pytania, jak i te, ktore potrafia na nie sensownie
odpowiedziec, zaczna juz calkowicie unikac forum.

Juz dawno nie widzialem tutaj takich sensowych ludzi jak np. integration czy
eurokrata, a Texas, sil.bi, octi i 101 innych osob pisze coraz rzadziej.

Czy chcemy by glowny nurt dyskusji nadawaly takie osoby jak wujek_samo_zlo,
tulipan i inni? Czy powinni byc oni tylko dodatkiem do glownego nurtu?
Obserwuj wątek
    • tomi_22 no wiesz co!!! 01.10.05, 11:29
      Ja chyba tez pisalem w 90% na temat i merytorycznie!!!

Z pominieciem oczywistych przypadkow szydzenia i robienia sobie jaj!
      • Gość: mczapl Re: no wiesz co!!! IP: *.dsl.scarlet.be 01.10.05, 18:38
        Tomi, pokaz mi w ktorym miejscu mojego postu pisalem bezposrednio o tobie?

Czyzby sprawdzalo sie staropolskie porzekadlo, ze na zlodzieju czapka gore? ;-)
        • tomi_22 Re: no wiesz co!!! 01.10.05, 20:21
          Chodzilo, ze nie zaliczyles mnie do piszacych z sensem - czasem ;)

Spoko, tak tylko sie wpienilem.

Co do braku tych innych, ano szkoda ze ich nie ma...
    • Gość: kompleksy dupkow Re: Administrator? IP: *.chello.pl 01.10.05, 12:03
      Calkowicie sie zgadzam z Toba, mczapl,trea wprowadzic jakies zmiany, wlasnie
      dokladnie to samo przyszlo mi do glowy. Mnie juz tez przechodzi ochota na
      czytanie tego forum. Tak wielu prostackich i nienatemat wypowiedzi nie spotyka
      sie na zagranicznych forach tego rodzaju i nie dziwie sie ze normalni i
      sympatyczni ludzie nie chca sie juz wiecej znizac do tego poziomu.
      • tomi_22 komplex 01.10.05, 12:05
        Masz racje. Wynocha.
        • Gość: kompleksy Re: Tomi 22 - kolejny prostak i cham IP: *.chello.pl 01.10.05, 12:14
          • tomi_22 kiepski jestes... 01.10.05, 12:16
            Tylko na tyle cie stac??? Za krotki jestes matolku.

Wez badz bardziej orginalniejszy. Np nazwanie mnie zboczencem bylo by o wiele
            ciekawsze, bo tego jeszcze nie bylo ;P
    • hirondelle5 Re: Administrator? 01.10.05, 13:08
      Zdecydowanie popieram ten pomysł. Ilość wątków-śmieci przekroczyła już punkt
      krytyczny i to bynajmniej nie ten Małyszowy, przy którym rośnie punktacja. Wiele
      osób należaloby odesłać na forum Belgia-Polska, Erotyka, a dla innych utworzyć
      fora Chroniczy Męski Okres, Kryzys Wieku Średniego lub Trudne Przekwitanie.
      Administrator to jedyny sposób, żeby sensowne tematy nie ginęły, a ludzie na
      poziomie nie uciekli stąd na dobre. Życzę tego wszystkim dojrzałym EPSom, tym
      rozkwitającym, jak i nowemu pokoleniu :-)
      Dodam, że według mnie jesteś najlepszą osobą na Admina.
      Pozdrawiam.
      • Gość: paw_dady jestes tylko urzedniczka hi-rondlu IP: *.141-200-80.adsl.skynet.be 01.10.05, 20:34
        posty smieci maja isc na inne fora? a ty jestes dojarzala osobai masz o tym
        decydowac? przypomne jestes zwykla, prosta urzedniczka a nie kims waznym,
        decydentem.

Troszke realizmu co do swojeje pozycji geopolitycznej.

• hirondelle5 Może i jestem prostą urzędniczką, 02.10.05, 01:22
          ale inteligentną, a Twoje posty zbyt często balansują między prostactwem a
          chamstwem, co dalekie jest od konstruktywnej krytyki, którą lubią mądrzy ludzie.
          "Wolnoć Tomku w swoim domku" - jestem EPSiarą i dlatego uważam, że mam prawo
          wypowiadać się co do jego wystroju, a Ty natomiast urządzaj swój jak chcesz.
          Jeśli lubisz bałagan i brud, to tak sobie żyj, ale nie pouczaj sąsiadów, żeby
          nie sprzątali.
          W ramach akcji oczyszczania atmosfery na tym forum nie zamierzam jednak już
          dalej odbiegać od tematu i tym bardziej dać się sprowokować do głupiego klepania
          dziobem.
          Przekazując życzenia odbicia się kiedyś od ziemi poprzez więcej pozytywnego
          podejścia (na razie potwierdza się powszechna teza, że pawie to nieloty), mówię:
          EOD.
          • paw_dady owszem jestes, jestes 02.10.05, 11:12
            hirondelle5 napisała:

> ale inteligentną,

to tylko twoja opinia

> a Twoje posty zbyt często balansują między prostactwem a
            > chamstwem, co dalekie jest od konstruktywnej krytyki, którą lubią mądrzy
            ludzie
            >

znow twoja opinia, kto jest tym madrym czlowiekiem i co lubi sama definiujesz
            prawda? i jakaz skromnosc - jestes nie tylk omadra, inteligentan ale i ty sama
            sobie dalas prawo o decydowanie za innych ...

>
            > "Wolnoć Tomku w swoim domku" - jestem EPSiarą i dlatego uważam, że mam prawo
            > wypowiadać się co do jego wystroju,

epsiara takie nieladne slowo uuu. ALe fakt jestes utrzymywana np. z moich
            podatkow wiec kiedy piszesz w godzinach pracy i to od pie..ch mam prawo
            wiedziec no niee?

> Jeśli lubisz bałagan i brud, to tak sobie żyj, ale nie pouczaj sąsiadów, żeby
            > nie sprzątali.

siur pisanie w godzinach pracy. namawianize do kradziezy, nieetyczne przekrety
            to sama czystosc i biel. Pitenowanie tego zachowania to brud. Sama to
            wymyslilas?

> W ramach akcji oczyszczania atmosfery na tym forum nie zamierzam jednak już

jak widze duch europy powraca w twoich postach - EPSY TAK WYPACZENIA NIE
    • Gość: Lezsek Re: Administrator? IP: *.242.81.adsl.skynet.be 01.10.05, 13:36
      Zgadzam sie zupelnie z mczapl co do wypadkowej oceny poziomu forum. Zastanawiam sie nad
      przyczyna takiego "zdziczenia" dyskursu EPSO. Dlaczego atmosfera tutaj jest taka nerwowa? Jest wiele
      forow zupelnie "zrelaksowanych", gdzie nikt sie nie wdaje w pyskowki.

Poza tym pojawily sie nurty "towarzyski" i "informacyjny". Moze stare EPSO forum zostawic jako miejsce,
      w ktorym nowi szukaja pomocy i zalozyc nowe zamkniete forum dla "starych" (oczywiscie z
      mozliwoscia wejscia (i banicji) za aprobata reszty).

Pozdrawiam
      • mpbc Nowe zamknięte forum 01.10.05, 13:53
        To jest pomysł, zamknięte forum - kto zakłada???
    • Gość: paw_dady do m czapl IP: *.141-200-80.adsl.skynet.be 01.10.05, 20:29
      > Juz dawno nie widzialem tutaj takich sensowych ludzi jak np. integration czy
      > eurokrata, a Texas, sil.bi, octi i 101 innych osob pisze coraz rzadziej

a nie przyszlo ci np. do glowy, ze te osoby zaczely cos robic? sprawdz ilosc
      postow w rozbiciu na godziny. okaze sie ze od 9-18 przypada 90%.
    • puks01 Re: Administrator? 03.10.05, 09:09
      Jestem przeciwna osadzaniu przez MCzapl, co jest merytorycznie poprawne a co
      nie. Po to jest Forum, zebysmy mogli bawic sie w Sejmik. Czy bedzie ciekawe czy
      nie, i tak z czasem ludzie moga z niego odchodzic w miare aklimatyzacji w nowym
      miejscu - a w przypadku wprowadzenia w zycie propozycji przedmowcy uczynia to
      zapewne jeszcze predzej.
      • Gość: xyz do puks01 IP: *.chello.pl 03.10.05, 09:45
        nie plec bzdur, zobacz lepiej post "nowe rozporzadzenie"
        • puks01 Re: do puks01 03.10.05, 11:11
          coz za bezposredniosc, swoja droga post nie na temat
    • Gość: Doki forum "moderowane" IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 03.10.05, 10:16
      Paw, przyznaj, ze cos czujesz do koncepcji "moderowania". :-P
      • paw_dady bo ja stary ubek jestem 03.10.05, 10:23
        Gość portalu: Doki napisał(a):

> Paw, przyznaj, ze cos czujesz do koncepcji "moderowania". :-P

to lubie moderowanie ;)
    • kttosia moim zdaniem 03.10.05, 10:44
      czytam to forum juz od dłuższego czasu i faktycznie da sie zauważyć drastyczne
      obniżenie poziomu... uważam jednak że osobników tupu "wujek + tulipan" itp
      należy po prostu ignorować (przecież czytanie tego co piszą to marnotrawienie
      cennego czasu) a wtedy przestanie ich to bawić i poszukają sobie bardziej
      wdzięcznej publiki
      • Gość: c Re: moim zdaniem IP: 195.144.77.* 03.10.05, 11:38
        ...ale przynajmniej jest wesolo :-)
        • Gość: zniesmaczony Re: moim zdaniem IP: *.cec.eu.int 04.10.05, 13:52
          zamkniete forum - fajna rzecz. faktycznie ludzie zagladaja coraz rzadziej,
          wymieniamy sie info raczej w ramach list mailingowych - po pierwsze informacje
          docieraja przez to do mniejszej ilosci epsow, po drugie najbardziej traca na
          tym "dzikie" epsy, tj jeszcze niezatrudnione. Taka fajna inicjatywa, czy ma sie
          skonczyc przez paru zakompleksionych i klotliwych nierobow (dobrze wiemy o kim
          pisze). niech mczapl zalozy nowe prywatne forum. i zadnych ptasich ksywek.
          • tomi_22 no ja mam prace 04.10.05, 13:55
            i to dla "cec" pracuje, wiec mnie sie nie tyczy. Chyba mowisz o prowokatorach z
            PL co ludzi wyzywajna tak?
          • Gość: doki-ptaki elyta? IP: *.246-136-217.adsl.skynet.be 04.10.05, 15:47
            Gość portalu: zniesmaczony napisał(a):

> zamkniete forum - fajna rzecz

Stawiam dolary przeciwko orzechom, ze takie zamkniete forum juz istnieje, w
            koncu zalozyc prywatne forum w tym portalu trwa minute. Oczywiscie, ten fakt nie
            jest oglaszany publicznie, bo przeczy to idei prywatnego, zamknietego forum.
            Zaproszen do elitarnego klubu tez nie rozdaja na rogach ulic...
            Nic nie zastapi poczucia przynaleznosci do elity... ROTFL...

> Taka fajna inicjatywa, czy ma sie
            > skonczyc przez paru zakompleksionych i klotliwych nierobow

Wytez wzrok i znajdz 10 roznic pomiedzy epsem i "zakompleksionym klotliwym
            nierobem". Moze byc ciezko...

> (dobrze wiemy o kim pisze)

Nie do konca. Patrz wyzej.

> niech mczapl zalozy nowe prywatne forum

Jak bedziesz grzeczny, to moze mczapl poinformuje cie gdzie to forum jest.

i zadnych ptasich ksywek.
            • Gość: zniesmaczony Re: elyta? IP: *.cec.eu.int 04.10.05, 16:49
              przeklete schengen...!
              • Gość: paw_dady panie nieobrzydliwy i pana niesmaczne dowcipy IP: *.82-201-80.adsl.skynet.be 04.10.05, 19:30
                wiesz co jest zabawne? piszac w godzinach przeznaczonych na prace, za ktore
                jestes oplacany 9kiepdkso bo kiepsko ale zawsze), ze sluzbowego kompa mowisz
                innym o nierobstwie? <LOL>

a ptasie ksywki ? to baaaaaaaaaardzo nieladne picie do mCZAPL

sloma panie sloma

• Gość: herlak szolms Re: elyta? IP: 83.222.37.* 04.10.05, 16:52
              > Stawiam dolary przeciwko orzechom, ze takie zamkniete forum juz istnieje

eee... chyba raczej nie... no, a jesli nawet to na pewno nie na GW.

Ale sam pomysl jest bardzo cool.

Wiec jak em-czapl, zakladasz to forum? Zalooooz, pliiiiis, bo tu sie ludzie juz
              dlawia tym szambem :-[
              • stajenny_oborowy tuturututtutu!!! 04.10.05, 16:54
                Szmbiarka juz jedzie i zbierze ten szajs!
              • puks01 znalazl sie trybun ludu 05.10.05, 08:44
                jak ci smierdzi, to nikt sila nie trzyma. przestan marudzic, bierz sie do
                roboty. czyzbys sam nie umial zalozyc forum, czy po prostu nie dorobiles sie
                wlasnego fan-clubu?
    • eurokrata Re: Administrator? 05.10.05, 23:31
      Wszystko co piekne i dobre sie kiedys konczy. Forum zdziczalo, zrobilo sie
      toksyczne. Szkoda.

Pozdrawiam
      EK
      • tomi_22 spokojnie, sa glosy ze bedzie lepiej... 06.10.05, 10:10
        Jeszcze tydzien moze 2 a "cos" sie stanie.
        • Gość: Doki Re: spokojnie, sa glosy ze bedzie lepiej... IP: *.168-201-80.adsl.skynet.be 06.10.05, 20:46
          tomi_22 napisał:

> Jeszcze tydzien moze 2 a "cos" sie stanie.

Tomasz na mysli?
          • Gość: paw_dady Re: spokojnie, sa glosy ze bedzie lepiej... IP: *.245.81.adsl.skynet.be 07.10.05, 21:16
            Doki, wstydz sie ;o)
            • Gość: Doki Re: spokojnie, sa glosy ze bedzie lepiej... IP: *.216-200-80.adsl.skynet.be 08.10.05, 20:49
              Gość portalu: paw_dady napisał(a):

> Doki, wstydz sie ;o)

Przebog, czego mam sie wstydzic? Ja tylko promuje kolege, a tak prywatnie to
              piosenke bardzo lubie.
              • paw_dady Re: spokojnie, sa glosy ze bedzie lepiej... 08.10.05, 22:06
                Gość portalu: Doki napisał(a):

> Gość portalu: paw_dady napisał(a):
                >
                > > Doki, wstydz sie ;o)
                >
                > Przebog, czego mam sie wstydzic? Ja tylko promuje kolege, a tak prywatnie to
                > piosenke bardzo lubie.

albo promujesz piosenke a lubisz kolege? ;)
    • paw_dady EPSO TAK WYPACZENIA NIE 06.10.05, 22:17
      imperialistom twarde NIE ! paw precz lapy od forum !

Tylko pare sugestii dla prezesa od pawia 2 klasy. lubudubu lubudubu niech nam
      zyje prezes MCZAPL ;o)

PS od kiedy silly bi maila madre posty zwykle pisala o wyludzaniu
      lub 'uzyczaniu cudzego pasma'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka