Dodaj do ulubionych

sa chetni na wspolna podroz?

IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 05.10.05, 11:48
Czy ktos chcialby sie zabrac ze mna z Polski (Szczecin) do Belgii (Antw, Brx)
miedzy swietami a Nowym Rokiem (26, 27 grudnia) i/lub w przeciwnym kierunku w
pierwszy weekend po Nowym Roku?
Obserwuj wątek
    • do.ki up 06.11.05, 22:14
      tylko podbijam watek, bo propozycja nadal jest aktualna.
    • paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 06.11.05, 22:15
      Gość portalu: Doki napisał(a):

> Czy ktos chcialby sie zabrac ze mna z Polski (Szczecin) do Belgii (Antw, Brx)
      > miedzy swietami a Nowym Rokiem (26, 27 grudnia) i/lub w przeciwnym kierunku w
      > pierwszy weekend po Nowym Roku?

moja mamusia jak przedluzysz podroz w Pl ;)
      • do.ki Re: sa chetni na wspolna podroz? 06.11.05, 23:19
        paw_dady napisała:

> moja mamusia jak przedluzysz podroz w Pl ;)

Ale ja jezdze za wolno...

A powaznie: zakonotowalem.
        • paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 06.11.05, 23:40
          do.ki napisał:

> paw_dady napisała:
          >
          > > moja mamusia jak przedluzysz podroz w Pl ;)
          >
          > Ale ja jezdze za wolno...
          siur jedynie jak to jest mloda (ponizej 29lat) sexi epska a nie jakas stara
          raszpla ;P

> A powaznie: zakonotowalem.

mowei takze powaznie chco rozumiem, ze 'dodatek' za kielbaskowem mzoe byc
          troszke dluugi jak na zime ...

BTW tez w robocie? he he z roboczym pozdrowieniem ;)
          • maya18 Re: sa chetni na wspolna podroz? 08.11.05, 00:02
            > paw_dady napisała:

> > Ale ja jezdze za wolno...
            > siur jedynie jak to jest mloda (ponizej 29lat) sexi epska a nie jakas stara
            > raszpla ;P

Co Paw kryzys wieku sredniego? Musze cie zmartwic, mlode, sliczne epski wola
            towarzystwo fajnych mlodych epsow.
            • paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 08.11.05, 00:16
              maya18 napisała:

> > paw_dady napisała:
              >
              > > > Ale ja jezdze za wolno...
              > > siur jedynie jak to jest mloda (ponizej 29lat) sexi epska a nie jakas sta
              > ra
              > > raszpla ;P
              >
              > Co Paw kryzys wieku sredniego? Musze cie zmartwic, mlode, sliczne epski wola
              > towarzystwo fajnych mlodych epsow.

pocieszaj sie pszczolko, pocieszaj bo jak widze zabolalo ;P
              • maya18 Re: sa chetni na wspolna podroz? 08.11.05, 23:25
                paw_dady napisała:
                > >

> pocieszaj sie pszczolko, pocieszaj bo jak widze zabolalo ;P

Alez pawiu co ma bolec, ja w tym roku jeszcze spelniam wszystkie Twoje
                kryteria.:-)No ale sam powiedz, jakbys byl na moim miejscu, z kim wolalbys
                podrozowac, z jakims fajnym, mlodym epsem, czy -tu pozwolisz, ze zacytuje Twoje
                slowa- ze "stara dupa" (tak sie sam okresliles w jednym z watkow). Wiec sie
                teraz nie obrazaj i nie badz eine alte Zicke ;-) Na pocieszenie powiem Ci, ze
                niektore z mioch kolezanek (sliczne, inteligentne i ponizej 29 lat) gustuja w
                straszych panach a la paw, tak wiec szansa jest.. :-)
                Pzdr.:-)))
                • paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 08.11.05, 23:46
                  maya18 napisała:

> Alez pawiu co ma bolec, ja w tym roku jeszcze spelniam wszystkie Twoje
                  > kryteria.:-)

nie spelniasz, myslisz ze spelniasz

> No ale sam powiedz, jakbys byl na moim miejscu, z kim wolalbys
                  > podrozowac, z jakims fajnym, mlodym epsem, czy -tu pozwolisz, ze zacytuje
                  Twoje
                  >

napewno eni z mlodym efebkowatym epsuniem jestem hetero

> slowa- ze "stara dupa" (tak sie sam okresliles w jednym z watkow).
                  bo jestem

> Wiec sie teraz nie obrazaj i nie badz eine alte Zicke ;-) Na pocieszenie
                  powiem Ci, ze niektore z mioch kolezanek (sliczne, inteligentne i ponizej 29
                  lat)
                  >

to sie nazywa marketing a nie prawda

>gustuja w straszych panach a la paw, tak wiec szansa jest.. :-)
                  > Pzdr.:-)))

nie przejmuje sie bo wszysscy pszczolke znaja i kochaja
                  • Gość: Sofi Re: sa chetni na wspolna podroz? IP: *.244.81.adsl.skynet.be 09.11.05, 07:49
                    paw_dady napisała:

> maya18 napisała:
                    >
                    > > Alez pawiu co ma bolec, ja w tym roku jeszcze spelniam wszystkie Twoje
                    > > kryteria.:-)
                    >
                    > nie spelniasz, myslisz ze spelniasz

>>> ty lepiej wytlumacz szanownym forumowiczom, z jakiego to powodu twoje
                    kryteria niby maja byc takie wysrubowane - bo ja na przyklad za cholere tego
                    nie rozumiem ... no ale tez nie staram sie zrozumiec.
                    • paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 09.11.05, 08:33
                      Gość portalu: Sofi napisał(a):

> >>> ty lepiej wytlumacz szanownym forumowiczom, z jakiego to powodu
                      > twoje
                      > kryteria niby maja byc takie wysrubowane - bo ja na przyklad za cholere tego
                      > nie rozumiem

a zawsze musi byc powod? czasem zycie jest proste. lepiej powiedz czemu razno
                      nie spisz, slowiki za oknem zbyt glosno spiewaja?

>no ale tez nie staram sie zrozumiec.
                      a to sie nazywa disclaimer prawda?
                      • Gość: Sofi Re: sa chetni na wspolna podroz? IP: *.cec.eu.int 09.11.05, 09:03
                        a to sie nazywa disclaimer prawda?

>>> prawda, a gdziezes zalapal ten zargon ?
                        • Gość: paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? IP: *.231-201-80.adsl.skynet.be 09.11.05, 09:15
                          Gość portalu: Sofi napisał(a):

> a to sie nazywa disclaimer prawda?
                          >
                          > >>> prawda, a gdziezes zalapal ten zargon ?
                          technikum robie. wieczorowo
                  • maya18 Re: sa chetni na wspolna podroz? 10.11.05, 20:54
                    paw_dady napisała:

> maya18 napisała:
                    >
                    > > Alez pawiu co ma bolec, ja w tym roku jeszcze spelniam wszystkie Twoje
                    > > kryteria.:-)
                    >
                    > nie spelniasz, myslisz ze spelniasz

spelniam, spelniam, to Ty myslisz, ze ja mysle ;-)

> > No ale sam powiedz, jakbys byl na moim miejscu, z kim wolalbys
                    > > podrozowac
                    >
                    > napewno eni z mlodym efebkowatym epsuniem jestem hetero

Super, przynajmniej nie ma konfliktu interesow ;-)

> nie przejmuje sie bo wszysscy pszczolke znaja i kochaja

Wszyscy nie musza, wystarczy, ze paw kocha :-)

P.S. Wszyscy i tak sluchaja pawia ;-)
                    • paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 10.11.05, 21:39
                      maya18 napisała:

> paw_dady napisała:
                      > > nie spelniasz, myslisz ze spelniasz
                      >
                      > spelniam, spelniam, to Ty myslisz, ze ja mysle ;-)

fakt przepraszam, ze zalozylem ze myslisz - moja pomylka sie nie powtorzy ;o)

> > napewno eni z mlodym efebkowatym epsuniem jestem hetero
                      >
                      > Super, przynajmniej nie ma konfliktu interesow ;-)

jestes gejem? ;)

> > nie przejmuje sie bo wszysscy pszczolke znaja i kochaja
                      >
                      >
                      > Wszyscy nie musza, wystarczy, ze paw kocha :-)
                      >
                      > P.S. Wszyscy i tak sluchaja pawia ;-)

ale patrzec wola na maje naga goji choc to tlusta baba byla ;)
                      • maya18 Re: sa chetni na wspolna podroz? 11.11.05, 22:29
                        paw_dady napisała:

> fakt przepraszam, ze zalozylem ze myslisz - moja pomylka sie nie powtorzy ;o)

Blad niewybaczalny, przeciez jestem epska i do tego sliczna :-) Zapomniales?

> jestes gejem? ;)

Jestes lesbian? ;-)

> > > nie przejmuje sie bo wszysscy pszczolke znaja i kochaja

> > P.S. Wszyscy i tak sluchaja pawia ;-)
                        >
                        > ale patrzec wola na maje naga goji choc to tlusta baba byla ;)

Mysle, ze pulchniutka pszczolka jest mimo wszystko bardziej estetyczna niz
                        stary, blady paw :-P

• Gość: Doki Re: sa chetni na wspolna podroz? IP: *.169-201-80.adsl.skynet.be 11.11.05, 23:29
                          maya18 napisała:

> Mysle, ze pulchniutka pszczolka jest mimo wszystko bardziej estetyczna niz
                          > stary, blady paw :-P

Maya, przypadkowo wiem, ze NIE MASZ SZANS zburzyc dobrego samopoczucia pawia. No
                          nie masz i juz.

Way to go, paw!
                          • maya18 Re: sa chetni na wspolna podroz? 12.11.05, 00:02
                            Gość portalu: Doki napisał(a):

>
                            > Maya, przypadkowo wiem, ze NIE MASZ SZANS zburzyc dobrego samopoczucia pawia.
                            N
                            > o
                            > nie masz i juz.

Oj daj spokoj Doki, my tu sobie zartujemy, a Ty zawsze tak powaznie. Ja niczego
                            nie zamierzam burzyc, nie martw sie. :-)
                            A paw napewno siedzi teraz w O.O. pije pifko i oglada epsy, i ma cudowne
                            samopoczucie ;-)
                            • paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 12.11.05, 00:16
                              maya18 napisała:

> Gość portalu: Doki napisał(a):
                              oh Doki masz racje ale ciiiii zanych statementow ;)

> A paw napewno siedzi teraz w O.O. pije pifko i oglada epsy, i ma cudowne
                              > samopoczucie ;-)

a nieee w domku a czmu ty maju nie swiatujesz? hi hi ;P
                              widzisz maju Doki ma racja a ja natomiast zdradze cos o Dokim - w odroznieniu
                              od Pawika Doki bez wysilki zawsze jest otoczony slicznymi kobietami - ja sie na
                              tym nie znam ale kobety mowia ze Doki przystojanik jest. jak sie dowiaduja ze
                              takze doktor rozpalaja sie. Ma jednak pewna wade - kocha swoja sliczna zone ;o)
                              • maya18 Re: sa chetni na wspolna podroz? 12.11.05, 09:50
                                paw_dady napisała:

> a nieee w domku a czmu ty maju nie swiatujesz? hi hi ;P

Nie klam, nie klam, napewno byles w OO. Ja nie swietuje, bo mnie tam jeszcze
                                nie ma, zaczynam dopiero po Nowym Roku, musialam troche powalczyc, bo chcieli
                                mnie zeslac do Luxa ;-)

Ma jednak pewna wade - kocha swoja sliczna zone ;o)

To akurat nie jest wada :-)

• tomi_22 do Maya18 12.11.05, 09:57
                                  Nie klam, nie klam, napewno byles w OO. Ja nie swietuje, bo mnie tam jeszcze
                                  > nie ma, zaczynam dopiero po Nowym Roku, musialam troche powalczyc, bo chcieli
                                  > mnie zeslac do Luxa ;-)

O Jezu, jak dobrze, ze Cie tu nie bedzie. Epski w Luxie sa calkiem do rzeczy,
                                  ladne i z charakterem ;P Brzydkich tu nie chcemy ;P
                                  • paw_dady Re: do Maya18 12.11.05, 11:36
                                    tomi_22 napisał:

> O Jezu, jak dobrze, ze Cie tu nie bedzie. Epski w Luxie sa calkiem do rzeczy,
                                    > ladne i z charakterem ;P Brzydkich tu nie chcemy ;P

Tomi jak mozesz !!! nie ma brzydkich kobiet. Sa tylko kobiety
                                    sympatyczne ;)))))))))))
                                    • maya18 Re: do Maya18 13.11.05, 10:48
                                      paw_dady napisała:

> tomi_22 napisał:
                                      >
                                      > > O Jezu, jak dobrze, ze Cie tu nie bedzie. Epski w Luxie sa calkiem do rze
                                      > czy,
                                      > > ladne i z charakterem ;P Brzydkich tu nie chcemy ;P
                                      >
                                      > Tomi jak mozesz !!! nie ma brzydkich kobiet. Sa tylko kobiety
                                      > sympatyczne ;)))))))))))

Przeciez on mnie nigdy nie widzial! Tomi tylko broni honoru Luxa, moze dostanie
                                      za to jakis medal od rodziny krolewskiej ;-)
                                      • paw_dady Re: do Maya18 13.11.05, 11:15
                                        maya18 napisała:

> Przeciez on mnie nigdy nie widzial!

well tym gorzej dla ciebie skoro taka fama cie poprzedza ;P

>Tomi tylko broni honoru Luxa, moze dostanie
                                        > za to jakis medal od rodziny krolewskiej ;-)

a jak liczna jest rodzina krolewska w Wielkim Ksiestwie Lux?
                                        to a propos zrodel informacji ;)
                                        • maya18 Re: do Maya18 13.11.05, 11:35
                                          paw_dady napisała:

> well tym gorzej dla ciebie skoro taka fama cie poprzedza ;P

E taam jaka fama, przeciez kazdy wie, ze Tomi to maly oszolomek ;)

>
                                          > a jak liczna jest rodzina krolewska w Wielkim Ksiestwie Lux?
                                          > to a propos zrodel informacji ;)

Nie czepiaj sie szczegolow, to nudne :P
                                          • paw_dady Re: do Maya18 13.11.05, 11:37
                                            maya18 napisała:

> paw_dady napisała:
                                            > > well tym gorzej dla ciebie skoro taka fama cie poprzedza ;P
                                            >
                                            > E taam jaka fama, przeciez kazdy wie, ze Tomi to maly oszolomek ;)

Tomi jest gosciu w porzo, nie wiem o jakim kazdym mowisz...

> > a jak liczna jest rodzina krolewska w Wielkim Ksiestwie Lux?
                                            > > to a propos zrodel informacji ;)
                                            >
                                            > Nie czepiaj sie szczegolow, to nudne :P

siur bo i po co odslaniac braki edukacyjne laureata, prawda? ;P
                                            • tomi_22 Re: do Maya18 - podsumowanie 13.11.05, 11:48
                                              Dziekuje za zrozumienie dowcipu :)
                                              • paw_dady Re: do Maya18 - podsumowanie 13.11.05, 16:15
                                                tomi_22 napisał:

> Dziekuje za zrozumienie dowcipu :)

ze co ze maja to brzydal to niby dowcip? nie doust? ;P
                                                • tomi_22 Re: do Maya18 - podsumowanie 13.11.05, 18:36
                                                  paw_dady napisała:

> tomi_22 napisał:
                                                  >
                                                  > > Dziekuje za zrozumienie dowcipu :)
                                                  >
                                                  > ze co ze maja to brzydal to niby dowcip? nie doust? ;P

Paw, to bylo ironiczne szydzenie...
                                                  • paw_dady Re: do Maya18 - podsumowanie 13.11.05, 20:07
                                                    tomi_22 napisał:

> paw_dady napisała:
                                                    >
                                                    > > tomi_22 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > Dziekuje za zrozumienie dowcipu :)
                                                    > >
                                                    > > ze co ze maja to brzydal to niby dowcip? nie doust? ;P
                                                    >
                                                    > Paw, to bylo ironiczne szydzenie...

czyli doust? ;P
                                                  • tomi_22 Re: do Maya18 - podsumowanie 13.11.05, 22:36
                                                    paw_dady napisała:

> tomi_22 napisał:
                                                    >
                                                    > > paw_dady napisała:
                                                    > >
                                                    > > > tomi_22 napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > Dziekuje za zrozumienie dowcipu :)
                                                    > > >
                                                    > > > ze co ze maja to brzydal to niby dowcip? nie doust? ;P
                                                    > >
                                                    > > Paw, to bylo ironiczne szydzenie...
                                                    >
                                                    > czyli doust? ;P

Szczerze mam powiedziec? Raczej do dupy...
                                            • maya18 Re: do Maya18 13.11.05, 13:29
                                              paw_dady napisała:

> maya18 napisała:
                                              >
                                              > > paw_dady napisała:
                                              >
                                              > Tomi jest gosciu w porzo...

Czy to typowo meski sposob wyrazania mysli ? ;-))))))

• paw_dady Re: do Maya18 13.11.05, 16:16
                                                maya18 napisała:

> > Tomi jest gosciu w porzo...
                                                >
                                                > Czy to typowo meski sposob wyrazania mysli ? ;-))))))

z pewnoscia nie musze udawac jak "czarny_godzin" ;P
                                • paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 12.11.05, 11:25
                                  maya18 napisała:

> Nie klam, nie klam, napewno byles w OO.
                                  czmu malbym klamac ja glownie zyje w realu ale niekoniecznie w OO ;)

> Ja nie swietuje, bo mnie tam jeszcze
                                  > nie ma, zaczynam dopiero po Nowym Roku, musialam troche powalczyc, bo chcieli
                                  > mnie zeslac do Luxa ;-)

Lux ladne miasteczko choc masz racje Bxl to prawdziwa metropolia imperium nie
                                  zawiedziesz sie ;)

> Ma jednak pewna wade - kocha swoja sliczna zone ;o)
                                  > To akurat nie jest wada :-)

dla mnie czy dokiego nie dla epsek ktora za nim wodza oczyma raczej tak ;)
                                  • maya18 Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 11:27
                                    paw_dady napisała:

> Lux ladne miasteczko choc masz racje Bxl to prawdziwa metropolia imperium nie
                                    > zawiedziesz sie ;)

:-)

> > Ma jednak pewna wade - kocha swoja sliczna zone ;o)
                                    > > To akurat nie jest wada :-)
                                    >
                                    > dla mnie czy dokiego nie dla epsek ktora za nim wodza oczyma raczej tak ;)

Zaczynasz pisac w imieniu epsek ??? :-P

• paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 11:34
                                      maya18 napisała:

> > Lux ladne miasteczko choc masz racje Bxl to prawdziwa metropolia imperium
                                      > nie
                                      > > zawiedziesz sie ;)
                                      >
                                      > :-)

tak zwany znaczacy usmiech Mayi ;o)

> > > Ma jednak pewna wade - kocha swoja sliczna zone ;o)
                                      > > > To akurat nie jest wada :-)
                                      > >
                                      > > dla mnie czy dokiego nie dla epsek ktora za nim wodza oczyma raczej tak ;
                                      > )
                                      >
                                      > Zaczynasz pisac w imieniu epsek ??? :-P

ktos musi bo to barany nie umiejace sie wyslowic ;P
                                      >
                                      • maya18 Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 11:40
                                        paw_dady napisała:

> > Zaczynasz pisac w imieniu epsek ??? :-P
                                        > ktos musi bo to barany nie umiejace sie wyslowic ;P

No teraz to ci sie dostanie ;-)))
                                        • paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 12:06
                                          maya18 napisała:

> No teraz to ci sie dostanie ;-)))

mowisz buzi? hi hi
                        • paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 12.11.05, 00:13
                          maya18 napisała:

> > fakt przepraszam, ze zalozylem ze myslisz - moja pomylka sie nie powtorzy
                          > ;o)
                          >
                          > Blad niewybaczalny, przeciez jestem epska i do tego sliczna :-) Zapomniales?
                          poki nie sporbuje organoleptycznie nie przekonasz mnie ;P

> > jestes gejem? ;)
                          > Jestes lesbian? ;-)

jestem zdecydowane lezbijka, choc mam nadzieje ze jestes bi to bardziej
                          interesujace u kobiet ;o)

> > > P.S. Wszyscy i tak sluchaja pawia ;-)
                          > >
                          > > ale patrzec wola na maje naga goji choc to tlusta baba byla ;)
                          > Mysle, ze pulchniutka pszczolka jest mimo wszystko bardziej estetyczna niz
                          > stary, blady paw :-P

dokladnie tym bardziej ze paw jako byt czysto wirtualny cialak nie ma ;P

• maya18 Re: sa chetni na wspolna podroz? 12.11.05, 10:07
                            paw_dady napisała:

> poki nie sporbuje organoleptycznie nie przekonasz mnie ;P

Nie zamierzam cie przekonywac, w pewne rzeczy trzeba po proszu uwierzyc :-)
                            >
                            >

> jestem zdecydowane lezbijka, choc mam nadzieje ze jestes bi to bardziej
                            > interesujace u kobiet ;o)

Tu cie musze rozczarowac. Pod tym wzgledem nie jestem interesujaca, moglabym
                            bez obaw zyc w Ojczyznie :-) Jesli natomiast chodzi o ciebie, to wydaje mi sie
                            to troche bardziej skomplikowane, te wszystkie zdrobnienia, Januszek cos
                            sugerowal... ? ;-P

> dokladnie tym bardziej ze paw jako byt czysto wirtualny cialak nie ma ;P
                            :-)
                            • paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 12.11.05, 11:34
                              maya18 napisała:

> > jestem zdecydowane lezbijka, choc mam nadzieje ze jestes bi to bardziej
                              > > interesujace u kobiet ;o)
                              >
                              > Tu cie musze rozczarowac. Pod tym wzgledem nie jestem interesujaca, moglabym
                              > bez obaw zyc w Ojczyznie :-)

jestes pewna, ze tylko pod tym? ;)

> Jesli natomiast chodzi o ciebie, to wydaje mi sie
                              > to troche bardziej skomplikowane, te wszystkie zdrobnienia, Januszek cos
                              > sugerowal... ? ;-P

i wszystkie twoje zrodla informacji sa rownie wiarygodne jak januszek?
                              • maya18 Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 10:50
                                paw_dady napisała:

> maya18 napisała:
                                >
                                > > > jestem zdecydowane lezbijka, choc mam nadzieje ze jestes bi to bard
                                > ziej
                                > > > interesujace u kobiet ;o)
                                > >
                                > > Tu cie musze rozczarowac. Pod tym wzgledem nie jestem interesujaca, mogla
                                > bym
                                > > bez obaw zyc w Ojczyznie :-)
                                >
                                > jestes pewna, ze tylko pod tym? ;)

Jestem :-)
                                >
                                >
                                > > Jesli natomiast chodzi o ciebie, to wydaje mi sie
                                > > to troche bardziej skomplikowane, te wszystkie zdrobnienia, Januszek cos
                                > > sugerowal... ? ;-P
                                >
                                > i wszystkie twoje zrodla informacji sa rownie wiarygodne jak januszek?

Nie wszystkie ;)
                                • paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 11:11
                                  maya18 napisała:

> > > Tu cie musze rozczarowac. Pod tym wzgledem nie jestem interesujaca,
                                  > mogla
                                  > > bym
                                  > > > bez obaw zyc w Ojczyznie :-)
                                  > >
                                  > > jestes pewna, ze tylko pod tym? ;)
                                  >
                                  > Jestem :-)

a pod jakim jestes interesujaca? zauwaz ze okreslenie interesujaca i ciekawska
                                  mimo wszystko oznaczaja cos innego ;o)

> > i wszystkie twoje zrodla informacji sa rownie wiarygodne jak januszek?
                                  >
                                  > Nie wszystkie ;)

nie wszystkie nzaczy niektore tak, a jaka czesc jest na poziomie YACHTOWYM? ;)
                                  • maya18 Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 11:31
                                    paw_dady napisała:

> a pod jakim jestes interesujaca? zauwaz ze okreslenie interesujaca i
                                    ciekawska
                                    > mimo wszystko oznaczaja cos innego ;o)

Napraaawde, jest jakas roznica??????

> > > i wszystkie twoje zrodla informacji sa rownie wiarygodne jak janusz
                                    > ek?
                                    > >
                                    > > Nie wszystkie ;)
                                    >
                                    > nie wszystkie nzaczy niektore tak, a jaka czesc jest na poziomie YACHTOWYM? ;)

Wystarczylo, zeby zdac egzamin EPSO ;-)
                                    • paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 11:35
                                      maya18 napisała:

> > a pod jakim jestes interesujaca? zauwaz ze okreslenie interesujaca i
                                      > ciekawska
                                      > > mimo wszystko oznaczaja cos innego ;o)
                                      >
                                      > Napraaawde, jest jakas roznica??????

taka jak miedzy geszefciarzem a biznesmenem ;o)

> > > Nie wszystkie ;)
                                      > >
                                      > > nie wszystkie nzaczy niektore tak, a jaka czesc jest na poziomie YACHTOWY
                                      > M? ;)
                                      >
                                      >
                                      > Wystarczylo, zeby zdac egzamin EPSO ;-)

ooo 11 zdawalas a juz wiesz? wiesci rozchadza sie szybko...
                                      • maya18 Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 11:43
                                        > maya18 napisała:
                                        > > Wystarczylo, zeby zdac egzamin EPSO ;-)
                                        >
                                        > ooo 11 zdawalas a juz wiesz? wiesci rozchadza sie szybko...

Nie rozumiem tej insynuacji???

• paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 12:07
                                          maya18 napisała:

> > maya18 napisała:
                                          > > > Wystarczylo, zeby zdac egzamin EPSO ;-)
                                          > >
                                          > > ooo 11 zdawalas a juz wiesz? wiesci rozchadza sie szybko...
                                          >
                                          > Nie rozumiem tej insynuacji???

jakaz tam insynuacja - zdawalas 11.11.2005 i jzu wisz. no to gratualcje ;)
                                          • maya18 Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 13:23
                                            paw_dady napisała:

> maya18 napisała:
                                            >
                                            > > > maya18 napisała:
                                            > > > > Wystarczylo, zeby zdac egzamin EPSO ;-)
                                            > > >
                                            > > > ooo 11 zdawalas a juz wiesz? wiesci rozchadza sie szybko...
                                            > >
                                            > > Nie rozumiem tej insynuacji???
                                            >
                                            > jakaz tam insynuacja - zdawalas 11.11.2005 i jzu wisz. no to gratualcje ;)

Czy Ty cierpisz na jakies urojenia? Ja zdawalam w 2003, tez chyba w
                                            listopadzie, ale dokladnej daty juz nie pamietam. Za gratulacje dziekuje,
                                            troche pozno, ale niech bedzie ;-)
                                            • paw_dady Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 16:14
                                              maya18 napisała:

> > jakaz tam insynuacja - zdawalas 11.11.2005 i jzu wisz. no to gratualcje ;
                                              > )
                                              >
                                              > Czy Ty cierpisz na jakies urojenia?
                                              jakos nie sledze twojej kariery epsiej ;o)

> Ja zdawalam w 2003, tez chyba w
                                              > listopadzie, ale dokladnej daty juz nie pamietam. Za gratulacje dziekuje,
                                              > troche pozno, ale niech bedzie ;-)

niech bedzie ;)
                          • Gość: momo Re: sa chetni na wspolna podroz? IP: 83.222.38.* 12.11.05, 10:18
                            Tomi!!! a ty co tutaj robisz. SOBOTA dzisiaj. Smigaj na ZAKUPY, zdowiutki
                            soczek z beczki wyciskac. cmok
                            • maya18 Re: sa chetni na wspolna podroz? 12.11.05, 10:24
                              Gość portalu: momo napisał(a):

> Tomi!!! a ty co tutaj robisz. SOBOTA dzisiaj. Smigaj na ZAKUPY, zdowiutki
                              > soczek z beczki wyciskac. cmok

:-)))))))))))))))))))))))
                            • tomi_22 Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 11:47
                              A dzis niedziela ;-)

Co do soczku, kurde chetenie, ale nie moge znalezc tego co lubie ;P
                          • epsica Pytanie do pawia 13.11.05, 16:08
                            paw_dady napisała:

> jestem zdecydowane lezbijka,

Pawiu, czy jestes mezczyzna, a jesli tak, to czy mezczyzna moze o sobie
                            powiedziec, ze jest lesbijka?
                            • paw_dady AD: Pytanie do pawia 13.11.05, 16:19
                              epsica napisała:

> paw_dady napisała:
                              >
                              > > jestem zdecydowane lezbijka,
                              >
                              > Pawiu, czy jestes mezczyzna,

zaczekaj zaraz sprawdze, oo jestem ! ;)

> a jesli tak, to czy mezczyzna moze o sobie
                              > powiedziec, ze jest lesbijka?

wiesz tylu tu przystojaniaczkow np. "czarny_godzin" a ja za kobietami sie
                              ogladam. no to jestem lezbijka no nieee?
                              • tomi_22 Re: AD: Pytanie do pawia 13.11.05, 18:38
                                paw_dady napisała:

> epsica napisała:
                                >
                                > > paw_dady napisała:
                                > >
                                > > > jestem zdecydowane lezbijka,
                                > >
                                > > Pawiu, czy jestes mezczyzna,
                                >
                                > zaczekaj zaraz sprawdze, oo jestem ! ;)
                                >
                                >
                                > > a jesli tak, to czy mezczyzna moze o sobie
                                > > powiedziec, ze jest lesbijka?
                                >
                                > wiesz tylu tu przystojaniaczkow np. "czarny_godzin" a ja za kobietami sie
                                > ogladam. no to jestem lezbijka no nieee?

Paw, to moze maly "coming out" ???
                                • paw_dady Re: AD: Pytanie do pawia 13.11.05, 20:06
                                  tomi_22 napisał:

> > wiesz tylu tu przystojaniaczkow np. "czarny_godzin" a ja za kobietami sie
                                  >
                                  > > ogladam. no to jestem lezbijka no nieee?
                                  >
                                  > Paw, to moze maly "coming out" ???

jak to maly, nie ma NICZEGO co jest male ;P
                                  • tomi_22 Re: AD: Pytanie do pawia 13.11.05, 22:35
                                    No wiesz, punk widzenia zalezy od punktu siedzenia ;P
                                    • paw_dady Re: AD: Pytanie do pawia 13.11.05, 22:41
                                      tomi_22 napisał:

> No wiesz, punk widzenia zalezy od punktu siedzenia ;P

a ja siedze przec monitorem a ty? ;o)
                                      • tomi_22 Re: AD: Pytanie do pawia 13.11.05, 22:43
                                        I n aco patrzysz, a raczej jak? A zreszta mnie to nie interesuje, ale moze
                                        Maya18 bedzie??? Cos mam przeczucie, ze panna chce cie wykrecic tu.
                                        • paw_dady Re: AD: Pytanie do pawia 13.11.05, 22:44
                                          tomi_22 napisał:

> I n aco patrzysz, a raczej jak? A zreszta mnie to nie interesuje, ale moze
                                          > Maya18 bedzie???

patrze na twojego posta. krotki jest ;P

> Cos mam przeczucie, ze panna chce cie wykrecic tu.

maje naga to se w muzeum moge ogladac to co mi po wirtualnej ;)
                                          • tomi_22 sorry paw 13.11.05, 23:28
                                            paw_dady napisała:

> tomi_22 napisał:
                                            >
                                            > > I n aco patrzysz, a raczej jak? A zreszta mnie to nie interesuje, ale moz
                                            > e
                                            > > Maya18 bedzie???
                                            >
                                            > patrze na twojego posta. krotki jest ;P
                                            >
                                            > > Cos mam przeczucie, ze panna chce cie wykrecic tu.
                                            >
                                            > maje naga to se w muzeum moge ogladac to co mi po wirtualnej ;)

Maya18 jest malo oryginalna. Nie wiem czy da Ci rade... no chyba, ze lubisz
                                            takie nieskomplikowane, to moze, moze ;P
                                            • paw_dady Re: sorry paw 13.11.05, 23:34
                                              tomi_22 napisał:

> > maje naga to se w muzeum moge ogladac to co mi po wirtualnej ;)
                                              >
                                              > Maya18 jest malo oryginalna. Nie wiem czy da Ci rade... no chyba, ze lubisz
                                              > takie nieskomplikowane, to moze, moze ;P

ej ja tylk otakie lubie proste dziolchy zadnych pojebow znaczy o skomplikwoanej
                                              psychice ;o)
                                              • tomi_22 Re: sorry paw 13.11.05, 23:37
                                                paw_dady napisała:

> ej ja tylk otakie lubie proste dziolchy zadnych pojebow znaczy o
                                                skomplikwoanej
                                                >
                                                > psychice ;o)

No nie wiem, moze poczekamy i zobaczymy... Jak na razie to nie "wykazala" sie
                                                niczym ciekawym, tzn przejawia standardy mocno wiejskie, klepie to co klepia
                                                inne klepaczki. Teraz to juz mozna pomalu zakladac klub moherowych klepaczek z
                                                epso forum ;P
                                                • paw_dady cos ty radosna dzilolcha to je to !!! 13.11.05, 23:42
                                                  tomi_22 napisał:

> No nie wiem, moze poczekamy i zobaczymy...

spox zdrowa radosna dziolcha to je to zadnych 'skomplikowancyh' bleeee
                                                  • tomi_22 Re: cos ty radosna dzilolcha to je to !!! 13.11.05, 23:50
                                                    Taaa, chciala mi przysrac, ale sie nie udalo, teraz siedzi pewnie i
                                                    czerwienieje ze zlosci. Albo moze zadlo szykuje jakies? Ehhh, dowiemy sie
                                                    niebawem ;P

Maya18, baw sie i smiej i nie bierz sobie wszystkiego do serca, wtedy moze
                                                    troche ci urody pozostanie, inaczej szybko sie zestarzejesz i nawet osiwiec
                                                    mozesz... i co wtedy? (ubiegam Twoja odpowiedz: Nic mi do tego, ale moze Paw
                                                    sie skusi)
    • Gość: Aneena Re: sa chetni na wspolna podroz? IP: *.240.81.adsl.skynet.be 07.11.05, 13:58
      Ja bym sie mogla chetnie zabrac, bede w szczecinie na swieta a potem na pewno
      bede szukala jakiegos transportu do belgii, tylko jeszcze nie wiem czy tak
      wczesnie, czy tez zostane w polsce do konca grudnia
      • Gość: Doki Re: sa chetni na wspolna podroz? IP: *.225-201-80.adsl.skynet.be 09.11.05, 15:56
        Gość portalu: Aneena napisał(a):

> Ja bym sie mogla chetnie zabrac, bede w szczecinie na swieta a potem na pewno
        > bede szukala jakiegos transportu do belgii, tylko jeszcze nie wiem czy tak
        > wczesnie, czy tez zostane w polsce do konca grudnia

Miejsc ci u nas dostatek. Daj znac.
    • oslow Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 02:14
      a dlaczego by nie, dwie osoby maja byc, czy jedna? szukamy pracy od stycznia,
      juju i ja, to znaczy kasia, i tak nie za bardzo wiemy gdzie, ale na pewno na
      zachod. obecnie siedze w oslo, ale z praca krucho, moze w obrebie ue bedzie
      latwiej. ile by to wynioslo w jedna strone na osobe?
      • tomi_22 Re: sa chetni na wspolna podroz? 13.11.05, 18:44
        oslow napisała:

> a dlaczego by nie, dwie osoby maja byc, czy jedna? szukamy pracy od stycznia,
        > juju i ja, to znaczy kasia, i tak nie za bardzo wiemy gdzie, ale na pewno na
        > zachod. obecnie siedze w oslo, ale z praca krucho, moze w obrebie ue bedzie
        > latwiej. ile by to wynioslo w jedna strone na osobe?

Hehehe, dobre, ale to nie jest podroz do londynu na sprzatki ;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka