Dodaj do ulubionych

Mieszkanie, Bruksela

IP: *.cec.eu.int 11.10.05, 14:28
W centrum, studio ok. 60m2, oplaty ok. 625 euro. Wystroj z lat 70-tych, ale z
ladnym widokiem (duze okno) na kosciol St.Catherine. Przemily wlasciciel w
starszym wieku. Niestety bez pralki. Adres z ogloszen w Komisji. Jesli ktos
chce namiary, to prosze na adres urmel at gazeta kropka pl.
K.
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: Mieszkanie, Bruksela IP: *.243.81.adsl.skynet.be 11.10.05, 22:37
      Ja tez wlasnie skonczylam poszukiwania mieszkania dla kolezanki-chapeau dla
      tych co przez to przeszli bo wczesniej nie zdawalam sobie sprawy jakie to
      meczace,ale znalazlysmy po jednym dniu i teraz zostalo mi 30 roznych adresow w
      okolicach CEE_nie bede zabierac miejsca na stronie a wiec jak ktos chce to
      priva gazetowego i wlasnie w imieniu Gosi-czy ktos z forumowiczow mieszka na
      Marie-Louise29-32-ladna rezydencja sporo polskich nazwisk????
      • Gość: Izzzz Re: Mieszkanie, Bruksela IP: *.icpnet.pl 12.10.05, 08:41
        Ja bym bardzo prosila. Jede w sobote i od razu bede mogla zaczac przegladanie.
        ingap7@poczta.onet.pl
        Dzieki wielkie,
      • Gość: ewela Re: Mieszkanie, Bruksela IP: *.zoltytelefon.pl / *.9494.pl 12.10.05, 12:56
        ja równiez poproszę: sabina@9494.pl
        dziękuję
      • Gość: octi Re: Mieszkanie, Bruksela IP: *.77-136-217.adsl.skynet.be 12.10.05, 21:20
        ja chyba widze ta rezydencje z mojego okna, jest po lewej, raczej oki,
        nie wiem czy sa polskie nazwiska
        pozdrawiam cieplutko
      • Gość: mon6229 Re: Mieszkanie, Bruksela IP: *.pro.turboline.skynet.be 15.10.05, 17:15
        ja bede mieszkac w okolicy- rue Stevin
    • pmadziar1 Re: Mieszkanie, Bruksela 12.10.05, 14:08
      Dzwonilem do goscia. to duże studio z kacikiem do spania - o ile dobrze
      zrozumialem.
    • Gość: Texas Re: Mieszkanie, Bruksela IP: *.cec.eu.int 12.10.05, 14:23
      Kolezanka zwalnia mieszkanie, moze ktos bedzie zainteresowany:

"Umeblowane, spokojne mieszkanie w poblizu metra Arts-Loi (5 minut), niedaleko
      wiekszosci budynkow Komisji. Living, sypialnia, duza kuchnia, lazienka i hall.
      Balkon z widokiem na ogrod. W cene czynszu (600 euro) wliczone sa wszystkie
      oplaty.

Kontakt: 0484266716 (po 18)"

Pzdr:)
      • Gość: Kaśka Re: Mieszkanie, Bruksela IP: *.pl.abb.com / *.abb.pl 13.10.05, 10:25
        Hej, czy mogłabym prosić o tę listę adresów?? 1kacha@interia.pl.
        z góry dziekuje. Pozdrawiam
        • Gość: rafael34 Re: Mieszkanie, Bruksela IP: *.chello.pl 15.10.05, 11:10
          ja tez poprosze rafael34@gazeta.pl, dzieki
          • Gość: anbxl Re: Mieszkanie, Bruksela IP: *.241.81.adsl.skynet.be 15.10.05, 17:25
            gdzies zagubilam juz ta liste,ale przejezdzajac tamtedy wczoraj-wiekszosc
            adresow juz nie aktualna bo ogloszenia z domow poznikaly-po tych ostatnich
            doswiadczeniach-pomoc przy szukaniu mieszkania musze stwierdzic ze nie jest to
            latwe i radze wam na poczatek jeszcze z PL czy innego kraju wynajac jakis flat
            lub pokoj nawet na miesiac i powolutku szukac
            • mon6229 Re: Mieszkanie, Bruksela 16.10.05, 14:06
              polecam na poczatek wynajac mieszkanie przez Bed and Brussels. Ja trafilam na 2
              tygodnie do fajnego studio na rue des Trois Ponts. Jest czysto, bardzo mila
              wlascicielka, sniadanie wliczone w cene. naprawde polecam. Jesli ktos chce
              wiecej namiarow-kontakt na maila
              • Gość: anbxl Re: Mieszkanie, Bruksela IP: *.193-201-80.adsl.skynet.be 16.10.05, 18:56
                Chyba B&B to Bed &Breakfast,a nie Brussels????To jak ktos wrzucilby temat w
                wyszukiwarke
              • Gość: Kaska Re: Mieszkanie, Bruksela IP: *.aster.pl 16.10.05, 18:56
                Cześć, czy Bed and Brussels to jest to: www.BnB-Brussls/be?? ja tam szukałam, ale znalazłam tylko jedno wolne w tym terminie co mi pasuje. Moze to jednak coś innego, gdzie jeszcze nie szukałam? Możesz mi podesłać namiary: 1kacha@interia.pl. Z góry dziekuje. Pozdrawiam
                • Gość: anbxl Re: Mieszkanie, Bruksela IP: *.193-201-80.adsl.skynet.be 16.10.05, 22:20
                  Najlepiej zamow schronisko mlodziezowe-sa 4 w Brukselii-ceny od 20 do 29
                  euro,pokoje od 1 do 4 os i mozna spac do 6 nocy-wrzuc w wyszukiwarke tego
                  forum,bo to juz bylo a ja nie mam adresow przy sobie,a jak nie znajdziesz to
                  daj znac
      • Gość: Texas Re: Mieszkanie, Bruksela IP: *.cec.eu.int 17.10.05, 08:38
        Ogloszenie, ktore zamiescilam powyzej jest juz nieaktualne.

Pzdr:)
        • dyzurna Re: Mieszkanie, Bruksela 14.12.05, 16:20
          poprosze o wszelkie informacje jak i gdzie szukac mieszkania w brukseli bede
          wdzieczna za info
          • Gość: Texas Re: Mieszkanie, Bruksela IP: *.cec.eu.int 15.12.05, 08:58
            Ja moje oba mieszkania znalazlam przez www.expatriates.com
            Sprawdz rowniez swoja skrzynke e-mailowa;)

Pzdr;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka