Dodaj do ulubionych

inne formu

IP: *.cec.eu.int 11.11.05, 16:35
wlasnie wrocilam z wizyty na forum "UE" w "dziale aktualnosci media.

jakie teksty... nie wiem tylko czy smiac sie czy plakac. i przy okazji nam
sie dostaje - wszystko wina unijnej biurokracji...

polecam, nalezy zblizyc sie do ludu by wiedziec co lud sadzi, inaczej jak
rzadzeni maja byc z nas zadowoleni?... (taki praktyczny wklad do promowania
subsydiarnosci...)
Obserwuj wątek
    • Gość: paw_dady Re: inne formu IP: *.240.81.adsl.skynet.be 11.11.05, 16:45
      > polecam, nalezy zblizyc sie do ludu by wiedziec co lud sadzi, inaczej jak
      > rzadzeni maja byc z nas zadowoleni?... (taki praktyczny wklad do promowania
      > subsydiarnosci...)

a ty czyms rzadzisz? tak dokladniej jaki jest twoj wplyw na dzialanie EU?
      • Gość: g Re: inne formu IP: *.cec.eu.int 11.11.05, 16:48
        no coz, widze, ze moge tu liczyc jedynie na doslowne rozumienie tekstu
        pisanego... szkoda...
        • Gość: paw_dady Re: inne formu IP: *.240.81.adsl.skynet.be 11.11.05, 16:51
          oh kolezanka takie zaluzje pisze nierpzeniknione dla moejgo malego rozumka ale
          chyba sam zapisze sie na egazminy do EPSO zrobie epsom ta przyjemnosc i zostane
          laureatem - a pojde do cec bo stamtad pada najwiecje postow w godzinach 9-17 ;o)
          • Gość: g Re: inne formu IP: *.cec.eu.int 11.11.05, 17:01
            tak dla scislosci, zdawanie kokursu to moze byl i fun, zobaczyc czy sie zda,
            jak zreszta inne, jak aplikacje adwokacka etc, ale juz praca tu to mniejszy
            fun, wiec trzeba sobie zycie umilac...

pozdr dla pawia. a przy tym rozsmieszyly mnie posty na tamtym forum, dzieki nim
            przez chwile poczulam sie wszechwladna :-)))) czy to takie trudne zrozumiec co
            napisalam...
            • paw_dady piatek z pankracym ;) 11.11.05, 17:03
              Gość portalu: g napisał(a):

> tak dla scislosci, zdawanie kokursu to moze byl i fun, zobaczyc czy sie zda,
              > jak zreszta inne, jak aplikacje adwokacka etc, ale juz praca tu to mniejszy
              > fun, wiec trzeba sobie zycie umilac...

jak to hedonizm ?wsrod profesjonalncy urzednikow jako to tak ;o)

> pozdr dla pawia. a przy tym rozsmieszyly mnie posty na tamtym forum, dzieki
              nim przez chwile poczulam sie wszechwladna :-)))) czy to takie trudne zrozumiec
              co napisalam...
              >

siur kiedys zajmowalem sie ewolucja epsa do pankracego. a ze dzis piatek... to
              jakby tradycji stalo sie zadosc ;)

PS ciekawe kto w EU jest panem Zygmuntem?
              • Gość: adm glupie pytanie IP: *.193-200-80.adsl.skynet.be 11.11.05, 17:59
                oczywiscie paw:-)
                • Gość: paw_dady alez adm IP: *.240.81.adsl.skynet.be 11.11.05, 20:00
                  schlebiasz mi, zakladasz ze jestem czuly na wdzieki kobiece? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka