Gość: aga IP: *.cec.eu.int 14.11.05, 15:12 Ile osob startuje na te pierwsza grupe? Ja znam jeszcze dwie ale to chyba wszystko! Oczywiscie na gr II, III i IV bedzie masa ale mi chodzi o I bo wlasnie niewiele osob znam, ktore sa tym zainteresowane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gr 1 Re: contractual agent gr I IP: *.cec.eu.int 14.11.05, 15:15 Ja znam jedna z Polski ale u niej problem bedzie nie tyle z pytaniami (chyba beda dosc proste) co z sama znajomoscia jezyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: contractual agent gr I IP: *.cec.eu.int 14.11.05, 15:28 ja znam 4 osoby z Polski startujace na FG I, ktos ma pojecie o testach 'aptitude' dla tej grupy, z epso ciezko sie rozmawia w tej sprawie, zreszta oni chyba sami nie wiedza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: contractual agent gr I IP: *.adsl.alicedsl.de 14.11.05, 16:00 a jak wygladaja wogole te testy - bo ja niedosc ze nie moge sie zarejestrowac to jakos nie moge tez dotrzec do informacji .... tylko nie besztajcie, ze jestem leniwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: contractual agent gr I IP: *.247.81.adsl.skynet.be 14.11.05, 16:07 Andzia-nie jestes leniwa-jest ciezko Ja znam conajmniej z 20 osob odemnie z pracy (Belgowie)znaja swietnie angielski i hhhmmm nie sa burakami,ale poprostu poszli na latwizne wybierajac 1 grupe i moze z 5-7 z PL i jeszcze moze jakies 10 osob znajomych Polakow z Belgii Ale chyba duzo wiecej jest na grupe 2 i 3,bo takowych pracujacych jako temporaire w UE jest duzo wiecej No wlasnie czy ktos ma jakies info nt czwartkowego strajku-czy on cos dal???Ja osobiscie uwazam,ze nie ma nic za darmo i teporaire i interime powinni zdac egzaminy jak statutowi Odpowiedz Link Zgłoś