Dodaj do ulubionych

SZUKAM PANI DO PRACY NA ZMIANĘ

25.08.16, 14:54
Witam,

szukam zmienniczki do pracy przy starszej kobiecie w Konstanz od 9 września, zmiana co 6 tygodni luz w zależności od potrzeb. Znajomość języka niemieckiego w stopniu komunikatywnym będzie atutem, praca niewymagająca mimo, iż starsza Pani porusza się na wózku inwalidzkim, własny pokój z wyposażeniem, wiele ciekawych wycieczek, np do Szwajcarii, miła rodzina. Więcej informacji pod nr telefonu 0049753154321. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • adzof57 Re: SZUKAM PANI DO PRACY NA ZMIANĘ 26.08.16, 08:47
      Ogłoszenie nieaktualne, proszę nie dzwonić. Pozdrawiam
    • krystynaopiekunka Re: SZUKAM PANI DO PRACY NA ZMIANĘ 31.01.17, 11:16
      Witam,

jeżeli szukałaby Pani jeszcze kiedykolwiek zmienniczki proszę o kontakt. ( krystynaopiekunka@wp.pl ) Posiadam 7 letnie doświadczenie w tej pracy, ukończonych kilka kursów w związku z opieką nad osobami starszymi, język niemiecki bardzo dobry, mam 59 lat jestem osobą bez nałogów. Pracę mogę podjąć na przełomie kwietnia/maja bo aktualnie jestem jeszcze na kontrakcie. Interesują mnie tylko oferty od osób prywatnych. Pozdrawiam Krystyna
      • irenajonczyk0 Re: SZUKAM PANI DO PRACY NA ZMIANĘ 02.02.17, 16:11
        chetnie zostane pani zmienniczka mam duze doswiadczenie w opiece jestem osoba niekonfliktowa zdyscyplinowana obowiazkowa niemicki dobry-kontaktowy.podejme prace od zaraz kont.irenajonczyk@onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka