Dodaj do ulubionych

Written test - kto pocieszy

IP: *.aster.pl 29.11.05, 23:20
Oczekuję na wyniki części pisemnej (jeszcze dłuuugo, jakieś 2 miesiące) i tak
sobie myślę czy mam jakieś szanse, bo ta cześć nie poszła mi najlepiej,
czasami nawet myślę, że wręcz beznadziejnie. Czy ktoś mnie pocieszy i powie
że też myślał że napisał beznadziejnie, a mimo to przeszedł do następnego
etapu? Może się ktoś znajdzie
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ekonomist(k)a Written test - ja pociesze IP: 80.91.156.* 29.11.05, 23:49
      Pisalam dwa lata temu, nt. "Demokracja a wolny rynek".
      Byłam pewna że nie przejdę tego etapu, bo napisałam w końcu quasi-filozoficzny
      esej na ten temat, poparty raczej przykładami z Azji i Ameryki niż Europy (a
      stricte o EU nie było ani słowa). No i zdałam :)
      • emilia71 Re: Written test - ja pociesze 30.11.05, 09:05
        No to mnie pocieszylas.
        Bo tez nie wiem jak bedzie z moim i tylko licze na to ze sa tacy ktorym poszlo
        gorzej niz mi.

Sorrki.
        • Gość: ciekawy Re: Written test - ja pociesze IP: *.aster.pl 30.11.05, 22:39
          A na jaki temat pisałaś emilio?
    • Gość: martin pocieszenie:( IP: 62.233.201.* 30.11.05, 13:10
      ja tez myślałem dwa lata temu, że written poszedł mi kiepsko, a teraz... od
      półtora roku jestem na liście rezerwowej i codziennie sprawdzam skrzynkę
      mailową siedząc przy biurku w pracy w Warszawie i czasem myślę, że gdyby ten
      pieprzony test poszedł mi tak kiepsko, jak sądziłem, to przynajmniej przez
      ostatnie półtora roku zrobiłbym sporo rzeczy, których nie warto zaczynać, kiedy
      nie wie sie, czy nie wyjade wkrótce do bruxeli (np wyremontowałbym mieszkanie)
      i oszczędziłbym sobie wielu frustracji. Dlatego od tamtej pory nie chodzę na
      żadne więcej epsie testy...
      • Gość: ciekawy Re: pocieszenie:( IP: *.aster.pl 30.11.05, 21:04
        Jednak znalazł się ktoś kto mnie pocieszył, dzieki wielkie :)))
        martinie twoja lista rezerwowa jest ważna jeszcze do końca 2006 r., więc
        jeszcze mają czas żeby cię zatrudnić, a w której merit class się znalazłeś, bo
        to chyba też ma znaczenie w kolejności zatrudniania
        powodzenia
        • Gość: persymonka Re: pocieszenie:( IP: 83.217.99.* 01.12.05, 10:02
          No to ja Cie pociesze, bo jestem Twoja konkurencja i raczej nie bardzo mi
          poszlo. Lalam wode, malo konkretow, a na dodatek wszystko mi sie pokickalo i na
          pierwszej stronie caly paragraf skreslilam.
          p.
          • emilia71 Re: pocieszenie:( 01.12.05, 12:53
            Ciekawy,

pisalam na temat nowej konstytucjii. Na dodatek pisalam o niej w sposob
            niesamowicie entuzjastyczny i pozytywny.
            Takze nie wiem co z tego moze byc.
            • Gość: persymonka DO Emilia71 IP: 83.217.99.* 02.12.05, 10:06
              A dawalas jakiej konkretne przyklady? Numery paragrafow, etc?
              • Gość: Emilia71 Re: DO Emilia71 IP: *.214.58.58.coditel.net 03.12.05, 15:24
                Przyklady tak ale raczej na zasadzie analizy. Wydaje mi sie ze nie chodzilo im
                i podanie listy zmian. Paragrafow oczywiscie nie podawalam.
                Wlasciwie to wybralam te zmiany ktore wydaly mi sie naistotniejsze i tyle.
            • Gość: michu57 Re: pocieszenie:( IP: *.netcologne.de 02.12.05, 11:43
              Ja też pisałem o konstytucji i też czekam na wyniki. Chyba nie tak duż ludzi
              pisałoi o konstytucji - wiele osób brało temat 6 - czyli tzw. wolny. Jednak z
              moich znajowmych którzy to pisali nikt już nie doszedł dalej...
              Trzeba chyba sobie wyluzować oczekiwanie. Podobno na poprzednich konkursach
              konkurencja wykruszała się mocno sama. W pierszym etapie z testów pozostaje
              zawsze ta określona ilość - terz na A 04/04 np. 306 (o ilie dobrze pamiętam),
              ale później jzż ci co nie wyślą papierów alb mają złe zaniżą konkurencję.
              Wprawdzie Epso przewiduje między etapem c) a d) i e) o 20 osób mniej. ale
              podobno jest powinno być więcej. I tak decydujący będzie ustny - tak więc nie
              ma się co za wcześnie denerwoawać.
        • martin_mm Re: pocieszenie:( 01.12.05, 12:55
          w 3, choć jak wskazują statystyki Epsotka to nie ma wielkiego wpływu na
          kolejność zatrudniania (szacunek dla Epsotka za statystyki:)). Ale to, co
          naprawdę psuje mi humor, to nie obawa, ze mnie wcale nie zatrudnią, tylko myśl
          o, jak to ładnie mówią prawnicy lucrum caesans, czyli o sprawach zaniedbanych
          przeze mnie przez ten czas i niepewności, która psuje wszelkie plany na
          przyszłość. pozdrawiam wszystkich epso-łanabi przy okazji!
          • tomi_22 Re: pocieszenie:( 01.12.05, 12:56
            martin_mm napisał:

>(szacunek dla Epsotka za statystyki:)).

A wiesz kto mu je zalatwil? ;)
            • martin_mm Re: pocieszenie:( 01.12.05, 13:18
              tomi_22 napisał:

> martin_mm napisał:
              >
              > >(szacunek dla Epsotka za statystyki:)).
              >
              > A wiesz kto mu je zalatwil? ;)
              nie wiem, nie pytałem;)
              ale wierzę, że mi powiesz?
              • tomi_22 Re: pocieszenie:( 01.12.05, 13:20
                Zrobimy tak, szacunek dla Epsotka, ale za odczytanie tabelki/ek. Okej? ;)
                • Gość: :-( zalosne IP: *.cec.eu.int 02.12.05, 10:26
                  • Gość: gosc Re: zalosne IP: *.cec.eu.int 02.12.05, 14:45
                    Tez tak uwazam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka