marcinmar20 03.12.05, 17:22 Zostałem zaproszony na test językowy do Agencjo OTTo Praca może ktoś z Was brał udział w taki teście,jak on wygląda i czego moge się spodziewać.Prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michael Re: OTTOPraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 17:39 też sie z nimi skontaktowałem. Kazali przyjechac do siedziby. Do jakiej pracy startujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: OTTOPraca 03.12.05, 17:49 Do pracy w Anglii wiesz może coś na temat tego testu językowego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael Re: OTTOPraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:08 wiesz te testy z reguły są proste. Jeśli władasz językiem angielskim na powiedzmy średnim poziomie i jesteś w stanie sie dogadaż z angolem to spokojnie dasz rade :) Szok przeżyjesz w Anglii :)) bo tam sobie uświadomisz ze angielskiego tak naprawde nie znasz :P pozdrawiam daj maila to sie odezwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael Re: OTTOPraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:50 maila ci wyslalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: OTTOPraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 13:37 Ja też, ale słąbo znam angielski niestety, mimo to chciałbym jechac, motywacji do pracy mam az nadto!!!! Prosiłbym o maila i wszelkie informacje, czy takie testy sa dostępne online..?? pozdrawiam Prosze o info na aksior@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: OTTOPraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:23 słabą... Odpowiedz Link Zgłoś
pracawholandii Re: OTTOPraca 08.12.05, 15:18 Michael, czy ty sam szukasz pracy? Bo o co chodzi: ja mam tutaj prace w Holandii dla wielu ludzi, szukam chetnych. pozdr. Marcin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniryniec Re: OTTOPraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 17:06 Marcinie!A co to za praca w Holandii??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: OTTOPraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:47 No własnie Marcin. Co to za praca ?? Niestety ostatni raz pojawiles sie tutaj tydzien temu. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: OTTOPraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 23:26 Ja bralem udzial w takim tescie.Milem pracowac w Anglii jako kierowca wozka widlowego.Babka posadzila mnie przy biurku kazala zalozyc sluchawki i musialem odpowiadac na pytania jakie slyszalem z magnetofonu,na kazde pytanie 10 sekund bodajze.Aby zdac trzeba znac angielski na poziomie srednim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neva6 Re: OTTOPraca IP: *.tvgawex.pl 17.12.05, 19:01 polecam Anglie tylko z firma ITC lub DRAVING EDGE bez jakichkolwiek kosztow poprocz za podroz a testy ta sa kiepskie. Kazdy zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś