kapitan_ameryka 20.02.06, 15:14 Kapitan zrobil maly resarch. Wyszlo mu, ze pewne panie z Komisji bawia sie w "modelki" i fotografuja swoje "walory". Pytanie: A moze by tak dla szerszej publiki? Fan Kapitan. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K.A Ty to chyba musiales byc bardzo niekochany IP: *.cec.eu.int 20.02.06, 15:22 i czesto bity, jak byles malym dzieckiem;-) No, a potem sporo zawodow milosnych:) Tylko zawodow.... Albo jakis wujek musial Cie skrzywdzic.... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka ale ja na serio mowie 20.02.06, 15:31 Powaga, robia sobie foty :))) Nie powiem ze sa jakies wulgarne, WRECZ przeciwnie, tzw ARTYSTYCZNE. Pasuja do kalendarza typu "pin up". One tez mogly by byc jako pin-up girls. I kase mozna by zarobic. Wyobraz sobie, taki kalendarz: EPSO - The naked truth ;))) A kase mozna by na jakis Zbozny cel np na biedne dzieci i-te-pe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.A. No nie wiem, nie wiem... IP: *.cec.eu.int 20.02.06, 15:43 dla mnie jestes z grupy zwiekszonego ryzyka. Lepiej oddac Cie forumowemu katu tak na wszelki wypadek:] Sam rozumiesz - profilaktyka..... Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: Epski - modelki 20.02.06, 17:02 Skarbie, a gdzie znalazles te "walory"? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: Epski - modelki 20.02.06, 18:19 Jak to gdzie? Na zdjeciach. Fotki sa calkiem calkiem, nie wiem czemu panie to kryja przed innymi, tzn zamykaja sie w grupie. Ja polecam sie otworzyc na innych, niech tez sobie popatrza, bo rozmiarowo to jest na co popatrzec fiu fiu... Popatrzcie, naprawde mozna by zrobic taka mini wersje kalendarza Pirelli ale z Polskimi Epskami. W zyciu widzialem gorsze pasztety, ktore odkrywaly to i owo, a tu panie maja sie czym pochwalic. Dziewczyny to jak bedzie, przelamiecie sie i ujawnicie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Epski - modelki 20.02.06, 20:56 Co to za foty? Fajne jakies czy tylko takie bla bla bla??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wxl To ja poprosze te fotosy zamiast info o wakatach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:46 Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: To ja poprosze te fotosy zamiast info o wakat 21.02.06, 11:24 znowu jakies pitolenie napalonego jurnego... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Jest taki blog 21.02.06, 12:11 W internecie - zalozycielem jest jedna epso pracowniczka. Tam umieszcza fotki swoje i nie tylko swoje. Fotki calkiem calkiem. Kapitana zdaniem to nie ma sie czego wstydzic. Nie rozumiem dlaczego sie z tym ukrywa, skoro prawdziwe pasztety sie nie wstydza, to ona powinna sie pochwalic. Jakubsky, nadal mi nie wierzysz? Kurcze, podal bym ci wszelkie informacje na ten temat, ale nie chce byc swina :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Jest taki blog 21.02.06, 12:29 po prostu podaj link ja nie tu to na priva slowo harcerza nikt nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epska ciekawosc pierwszy stopien IP: *.cec.eu.int 21.02.06, 15:18 do piekla, Jakubsky... a kapitan znowu marzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: ciekawosc pierwszy stopien 21.02.06, 15:23 Ja marze? Ja marze? O co to, to nie kochana, ja nie marze, ja opieram sie na faktach, a te sa niepodwazalne. Podalem sporo info, zeby NASZA "MODELKA" sie zorientowala, ze nie sciemniam a mowie prawde. Moja tajemnica bedzie, jak zdobylem akces do danych-zbiorow :) Ciekawe, DLACZEGO modelka milczy? A moze pisze pod innym nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oley11 a ja wiem IP: 80.246.106.* 21.02.06, 15:27 jak na C zarabiac wiecej niz na A.... ale nie powiem :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: a ja wiem 21.02.06, 15:31 No wiesz, jakbysmy te foty gdzies pchneli i opublikowali (vide pomysl na "Pirelli") to z pol forum by sobie niezle zarobilo. Mozna np jakas stronke www zalozyc w systemie "pay per view" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epska Re: Epski - modelki IP: *.cec.eu.int 21.02.06, 11:31 przed Toba, sie zamykaja, przed Toba... kapitanie... smutno tak musiec Ci wprost i bez ogrodek... no ale skoro delikatne aluzje nie skutkuja:((........a pare osob juz cie diagnozowalo........ Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: Epski - modelki 21.02.06, 12:12 A co tu diagnozowac? Kapitan jest superbohaterem i tyle :) Zreszta Kapitan wszystkich lubi, wrecz kocha. No i urozmaica to forum. Obiecuje nie byc swinia do kwadratu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: Nie chrzan tylko podaj link 21.02.06, 14:45 To by bylo swinstwo jak bym tak podal bez zgody. Jak bede mial zgode to kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś