Dodaj do ulubionych

Wyniki EPSO/AST/3

15.05.06, 10:49
Czy ktos wie moze czemu EPSO przesunelo ogloszenie ostatecznych wynikow
konkursu EPSO/AST/3 o miesiac? Na stronie napisali - z uwagi na 'nadzwyczajne
wydarzenia' (sile wyzsza). Czy ktos wie co sie za tym kryje ?
Obserwuj wątek
    • pola.bxl Re: Wyniki EPSO/AST/3 15.05.06, 17:25
      To nie sa chyba zadne "nadzwyczajne wydarzenia", ale calkiem
      zwyczajne "unavoidalble delay"...
      • coreper Re: Wyniki EPSO/AST/3 15.05.06, 17:46
        Oglaszaja wyniki 2 miesiace od zakonczenia odpytywania? Rozumiem testy trzeba
        sprawdzic - to zajmuje czas, pisemne tez kupa roboty - trzeba przegrsc sie
        przez te wszystkie wypociny, ale ustne? Po wyjsciu delikwenta daja mu ocene i
        final, no nie ?
        • Gość: xxx Re: Wyniki EPSO/AST/3 IP: *.cec.eu.int 15.05.06, 18:04
          A ja mysle ze moze jest jakas zadyma.
          I mam taka swoja teorie.

Wyniki na AST financial resources wyszly kilka tygodni temu. Osoby dostaly to w
          profilach. Listy jednak nie zostaly jeszcze wydrukowane publicznie. Wiele
          instytucji doslownie walczy o to by im przydzielili jaks liczbe ludzi bo na
          listach jest tylko 30 albo mniej procent miejsc zaplenionych. Ogromne braki a
          osoby ktore juz sa w srodku na dzien dzisiejszy maja po kilka juz konkretnych
          ofert (ja znam kilka takich przypadkow).

Wiec napewno jesto ogromne niezadowolenie ze tak malo ludzi na listach. Wiec
          nie zdziwilabym sie ze oni cos moga kombinowac i moze tak robic zeby ta
          sytuacje troche zalagodzic z HRami. Co bty znaczylo ze moze podniosa punkty tym
          co nie dostali tych minimum 20.

To tylko takie moje prywatne rozwazania. Zadnych informacjii wewnetrznych nie
          mam.
          • coreper Re: Wyniki EPSO/AST/3 17.05.06, 08:51
            Ufff... to mnie uspokoilo bo myslalam, ze oni te listy kuja w marmurze i
            surowca im zabraklo.
            • Gość: marcin Re: Wyniki EPSO/AST/3 IP: *.gl.digi.pl 17.05.06, 11:34
              ja póki co wykuje na pamięć wyrażenie :

"unavoidalble delay"

i jak mnie zatrudnią, też się nim będe posługiwał ;))

pzdr
              • Gość: olo "unavoidable delay" IP: 80.246.106.* 17.05.06, 13:27
                • Gość: marcin Re: "unavoidable delay" IP: *.gl.digi.pl 17.05.06, 14:22
                  tak, to jest jak sie używa copy&pasta i nie czyta dokładnie :)
    • Gość: aaa Re: Wyniki EPSO/AST/3 IP: *.prodoks.pl 17.05.06, 14:34
      wyniki to jedno ale już kawał czasu temu miał być 'reimbursment' a nie ma, czy
      ktoś z forumowiczów dostał już zwrot kosztów czy może też jest to związane z
      'unavoidable delay'?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka