coreper 15.05.06, 10:49 Czy ktos wie moze czemu EPSO przesunelo ogloszenie ostatecznych wynikow konkursu EPSO/AST/3 o miesiac? Na stronie napisali - z uwagi na 'nadzwyczajne wydarzenia' (sile wyzsza). Czy ktos wie co sie za tym kryje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola.bxl Re: Wyniki EPSO/AST/3 15.05.06, 17:25 To nie sa chyba zadne "nadzwyczajne wydarzenia", ale calkiem zwyczajne "unavoidalble delay"... Odpowiedz Link Zgłoś
coreper Re: Wyniki EPSO/AST/3 15.05.06, 17:46 Oglaszaja wyniki 2 miesiace od zakonczenia odpytywania? Rozumiem testy trzeba sprawdzic - to zajmuje czas, pisemne tez kupa roboty - trzeba przegrsc sie przez te wszystkie wypociny, ale ustne? Po wyjsciu delikwenta daja mu ocene i final, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wyniki EPSO/AST/3 IP: *.cec.eu.int 15.05.06, 18:04 A ja mysle ze moze jest jakas zadyma. I mam taka swoja teorie. Wyniki na AST financial resources wyszly kilka tygodni temu. Osoby dostaly to w profilach. Listy jednak nie zostaly jeszcze wydrukowane publicznie. Wiele instytucji doslownie walczy o to by im przydzielili jaks liczbe ludzi bo na listach jest tylko 30 albo mniej procent miejsc zaplenionych. Ogromne braki a osoby ktore juz sa w srodku na dzien dzisiejszy maja po kilka juz konkretnych ofert (ja znam kilka takich przypadkow). Wiec napewno jesto ogromne niezadowolenie ze tak malo ludzi na listach. Wiec nie zdziwilabym sie ze oni cos moga kombinowac i moze tak robic zeby ta sytuacje troche zalagodzic z HRami. Co bty znaczylo ze moze podniosa punkty tym co nie dostali tych minimum 20. To tylko takie moje prywatne rozwazania. Zadnych informacjii wewnetrznych nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
coreper Re: Wyniki EPSO/AST/3 17.05.06, 08:51 Ufff... to mnie uspokoilo bo myslalam, ze oni te listy kuja w marmurze i surowca im zabraklo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Wyniki EPSO/AST/3 IP: *.gl.digi.pl 17.05.06, 11:34 ja póki co wykuje na pamięć wyrażenie : "unavoidalble delay" i jak mnie zatrudnią, też się nim będe posługiwał ;)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: "unavoidable delay" IP: *.gl.digi.pl 17.05.06, 14:22 tak, to jest jak sie używa copy&pasta i nie czyta dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wyniki EPSO/AST/3 IP: *.prodoks.pl 17.05.06, 14:34 wyniki to jedno ale już kawał czasu temu miał być 'reimbursment' a nie ma, czy ktoś z forumowiczów dostał już zwrot kosztów czy może też jest to związane z 'unavoidable delay'? Odpowiedz Link Zgłoś