Dodaj do ulubionych

Winobranie z WUP

IP: *.conn.pl 11.08.06, 23:30
Hej! Jechal ktos z was moze na winobranie z urzędów pracy? Jesli tak to jakie
warunki zastaliscie, czy stawki sa podobne do tych, gdy sie jedzie na wlasna
reke? Napiszcie swoje ogolne wrazenia.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: enn Re: Winobranie z WUP IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.08.06, 11:44
      Ja tez jade z wup,po raz pierwszy z tym ze nie po raz pierwszy do hiszpanii nic
      nie wiem o winobraniu,sama teoria i tez chetnie sie dowiem wiecej
      • Gość: GOSC Re: Winobranie z WUP IP: *.aij.pl 13.08.06, 17:22
        z jakiego urzędu (miasta) jedziecie i czy sa jeszcze wolne miejsca.Dzięki
        • Gość: tom Re: Winobranie z WUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:03
          cze sa miejsca w krakowie w urzedzie pracy ul.plac na stawach 1 na winobranie
          we wrzesniu bez oplat warzne do 16.08.pozdrawiam ja jade!
        • Gość: tomsharki Re: Winobranie z WUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:07
          cze sa miejsca w krakowie w urzedzie pracy ul.plac na stawach 1 na winobranie
          we wrzesniu bez oplat warzne do 16.08.pozdrawiam ja jade!mój
          email:tomsharki@wp.pl
    • fresowka Re: Winobranie z WUP 14.08.06, 20:11
      jezeli jedziecie na winobranie do hiszpanii to stawki sa jednakowe dla tych co
      jada na wlasna reke a dla tych co z WUP
      z wup placi sie tylko za powrot jazda do hiszpani na koszt pracodawcy na
      miejscu placi sie tylko gaz nie placimy za mieszkanie prad wode i trzeba sie
      oczywiscie samemu wyzywic
      • Gość: enn Re: Winobranie z WUP IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.08.06, 07:58
        re;fresowka nie jestes w temacie a piszesz po co? tym razem na wyjazd z wup na
        winobranie trzeba zabrać 150zl do autokaru za mieszkanie prad gaz trzeba
        zapłacic jest to inna oferta niz na truskawki kiedy autokar byl za darmo
        mieszkanie oraz prad;oferta pracy wisi w wup na tablicy trzeba tylko dobrze
        przeczytac pozdrawiam
        • fresowka Re: Winobranie z WUP 15.08.06, 10:18
          tyle lat organizowane byly wyjazdy i sie nic nie placilo (chyba ze podniesiona
          jest stawka)
          warto sie zastanowic czy to sie oplaca zbiory trwaja krotko a koszty za
          mieszkanie + media sa dosyc wysokie
          • Gość: enn Re: Winobranie z WUP IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.08.06, 15:49
            no wlasnie i dlatego niema chetnych tak przynajmniej twierdzi pani z urzedu
            pracy ,
          • Gość: enn Re: Winobranie z WUP IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.08.06, 15:53
            zaraz zaraz na tablicy w ogloszeniu nic niema o oplacie za autokar ja
            dowiedzialam sie tego od urzedniczki z up ze do autokaru trzeba wziaść 150 zł
            że tylko część pokrywa pracodawca, a z powrotem ma pracodawca potrącic nam 85
            euro z wypłaty na bilet powrotny pozdrowka
            • fresowka Re: Winobranie z WUP 15.08.06, 16:29
              150 zl a potem 85 euro to male oplaty jezeli chodzi o transport ale najdrozsze
              w hiszpanii to mieszkanie i media dlatego nie dziwie sie ze nie ma chetnych
              zarobic 1000 euro z tego zabiora za mieszkanie i media moze nie wiele zostac
              najtanszy pokoj w andaluzji to kwestia 200 euro + woda i swiatlo
        • Gość: en Re: Winobranie z WUP IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.08.06, 16:23
          <oferta pracy wisi w wup na tablicy trzeba tylko dobrze
          przeczytac pozdrawiam>

ale nie w każdym :-(
          • Gość: wooky Re: Winobranie z WUP IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 20.08.06, 21:44
            wazne jeszcze to ogloszenie z krakowa odpiszcie szybko pozdrawiam, co prawda
            jest juz 20ty a to mialo byc do 16ego ale moze jeszcze cosik zostalo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka