Gość: Wooky IP: *.conn.pl 11.08.06, 23:30 Hej! Jechal ktos z was moze na winobranie z urzędów pracy? Jesli tak to jakie warunki zastaliscie, czy stawki sa podobne do tych, gdy sie jedzie na wlasna reke? Napiszcie swoje ogolne wrazenia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: enn Re: Winobranie z WUP IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.08.06, 11:44 Ja tez jade z wup,po raz pierwszy z tym ze nie po raz pierwszy do hiszpanii nic nie wiem o winobraniu,sama teoria i tez chetnie sie dowiem wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Winobranie z WUP IP: *.aij.pl 13.08.06, 17:22 z jakiego urzędu (miasta) jedziecie i czy sa jeszcze wolne miejsca.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Winobranie z WUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:03 cze sa miejsca w krakowie w urzedzie pracy ul.plac na stawach 1 na winobranie we wrzesniu bez oplat warzne do 16.08.pozdrawiam ja jade! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomsharki Re: Winobranie z WUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:07 cze sa miejsca w krakowie w urzedzie pracy ul.plac na stawach 1 na winobranie we wrzesniu bez oplat warzne do 16.08.pozdrawiam ja jade!mój email:tomsharki@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fresowka Re: Winobranie z WUP 14.08.06, 20:11 jezeli jedziecie na winobranie do hiszpanii to stawki sa jednakowe dla tych co jada na wlasna reke a dla tych co z WUP z wup placi sie tylko za powrot jazda do hiszpani na koszt pracodawcy na miejscu placi sie tylko gaz nie placimy za mieszkanie prad wode i trzeba sie oczywiscie samemu wyzywic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enn Re: Winobranie z WUP IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.08.06, 07:58 re;fresowka nie jestes w temacie a piszesz po co? tym razem na wyjazd z wup na winobranie trzeba zabrać 150zl do autokaru za mieszkanie prad gaz trzeba zapłacic jest to inna oferta niz na truskawki kiedy autokar byl za darmo mieszkanie oraz prad;oferta pracy wisi w wup na tablicy trzeba tylko dobrze przeczytac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fresowka Re: Winobranie z WUP 15.08.06, 10:18 tyle lat organizowane byly wyjazdy i sie nic nie placilo (chyba ze podniesiona jest stawka) warto sie zastanowic czy to sie oplaca zbiory trwaja krotko a koszty za mieszkanie + media sa dosyc wysokie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enn Re: Winobranie z WUP IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.08.06, 15:49 no wlasnie i dlatego niema chetnych tak przynajmniej twierdzi pani z urzedu pracy , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enn Re: Winobranie z WUP IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.08.06, 15:53 zaraz zaraz na tablicy w ogloszeniu nic niema o oplacie za autokar ja dowiedzialam sie tego od urzedniczki z up ze do autokaru trzeba wziaść 150 zł że tylko część pokrywa pracodawca, a z powrotem ma pracodawca potrącic nam 85 euro z wypłaty na bilet powrotny pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
fresowka Re: Winobranie z WUP 15.08.06, 16:29 150 zl a potem 85 euro to male oplaty jezeli chodzi o transport ale najdrozsze w hiszpanii to mieszkanie i media dlatego nie dziwie sie ze nie ma chetnych zarobic 1000 euro z tego zabiora za mieszkanie i media moze nie wiele zostac najtanszy pokoj w andaluzji to kwestia 200 euro + woda i swiatlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en Re: Winobranie z WUP IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.08.06, 16:23 <oferta pracy wisi w wup na tablicy trzeba tylko dobrze przeczytac pozdrawiam> ale nie w każdym :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wooky Re: Winobranie z WUP IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 20.08.06, 21:44 wazne jeszcze to ogloszenie z krakowa odpiszcie szybko pozdrawiam, co prawda jest juz 20ty a to mialo byc do 16ego ale moze jeszcze cosik zostalo Odpowiedz Link Zgłoś