repairman 02.10.06, 14:34 Obciach na max'a : fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/poslowie-nic-nie-rozumieja-domagaja-sie-tlumaczy,797008,2943 jesli komus sie nieotwiera to : l.interia.pl/cgr I za co oni dostaja takie pensje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mczapl Errata IP: *.europarl.eu.int 02.10.06, 14:58 Repairman - ten artykul nic nie mowi o europoslach, czyli o poslach do Parlamentu Europejskiego. To jest artykul o poslach z polskiego Sejmu oddelegowanych do Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy. Owszem, to tez jest w Strasburgu (nota bene maja lepsza stolowke od naszej ;), ale nie jest to instytucja UE. A co do obciachu, to zgoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
joannabxl Re: Errata 02.10.06, 15:03 Zgadzam sie z toba adminie ;), tylko przykro jest slyszec jak za granica wytykaja ci ze ludzie na takich stanowiskach nie znaja obcego jezyka a nie kiedy maja problem z swoim ojczystym jezykiem. Ps. Ja do orlow nie naleze, wiec nie czepiac sie ... :p BR - REPAIRMAN - Odpowiedz Link Zgłoś
repairman Re: Errata 02.10.06, 15:06 @ joannabxl , to byl REPi ;) , w czasie lanchu z pc zonki ;) dla sprostowania. Nic czas jechac do pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabxl Re: Errata 02.10.06, 15:26 Kochanie, juz lepiej jedz do tej pracy, a moj komputer zostaw w spokoju :* __ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Aff no to bedzie spanko na kanpie IP: *.18-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 19:47 z psiuciem za kare co? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Errata IP: *.europarl.eu.int 02.10.06, 16:48 Jaki tam admin... ja tu tylko sprzatam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Aff Re: Errata IP: *.18-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 19:49 a masz permit B bo bez tego jestes nielegalny ;P No i Emilcia 06 bedzie slala na ciebie gromy ze masz TV WIEKSZY od niej. Wiadomo u EPSA jak w staroegipskim malowidel kot wazniejszy ma wiekszy TV... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Errata IP: *.europarl.eu.int 03.10.06, 11:02 1. Permitu nie potrzebuje, bo forum jest na domenie .pl 2. Co do telewizora, to rzeczywiscie mam wiekszy od Emilii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia2006 Re: Errata IP: *.cec.eu.int 05.10.06, 08:19 Paw, Czy Ciebie ostatnio juz totalnie powalilo? Jaki telewizor? Jaka Emilcia? Jaki EPS? Jaka waznosc? Jak ty to wszystko w ten sposob kojarzysz? PS. Ja tylko dodam ze Emilcia skromna jest;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kursy jezykowe dla europoslow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:57 Ale Iwo to jest autorytet dopiero...tylko on z PACE zna bardzo dobrz rosyjski zeby pojechac do Czeczenii i stwierdzic, ze wsio w poriadkie ... Odpowiedz Link Zgłoś