Dodaj do ulubionych

jakie jest uposazenie kontraktowca?

10.10.06, 13:52
moglby mi ktos powiedziec? bardzo prosze i dzieki z gory
Obserwuj wątek
    • Gość: kontraktowiec Re: jakie jest uposazenie kontraktowca? IP: *.cec.eu.int 10.10.06, 14:27
      To zalezy jaka grupa funkcyjna IV (odpowiednik A), III, II, czy I (odpowiednik
      D).
      I zalezy jaki "grade", czyli doswiadczenie zawodowe.

Kontraktowiec

• almahler Re: jakie jest uposazenie kontraktowca? 10.10.06, 14:30
        assistance
    • Gość: paffnocom zbyt duze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:04
      bonasz forumowy kontraktowiec cale dnie naforumsiedzie a jeszcze muplacom ;D
      • Gość: kontaktowiec Re: zbyt duze IP: *.cec.eu.int 11.10.06, 09:58
        spaduwa - przez prawie tydzien mnie na forum nie bylo
        a wczoraj tylko 4 posty
        • almahler Re: zbyt duze 11.10.06, 13:24
          no to jakie? pliz!
          • byly_eurokrata Re: zbyt duze 11.10.06, 13:39
            musisz znac dokladnie swoja FG i grade jaki ci chca przydzielic, wtedy
            konkretne sumy znajdziesz na pewno w Staff Regulations albo na stronie admina

ec.europa.eu/dgs/personnel_administration/contract_agents_en.htm
            ec.europa.eu/dgs/personnel_administration/grading_ca_en.htm
            Salaries begin at €1,600 and rise to a maximum of €5,800. To view the salary
            table, see Article 93 of the Conditions of Employment of Other Servants.
            ec.europa.eu/dgs/personnel_administration/statut/tocen100.pdf
            w statucioe w art. 93 jest KOMPLETNA tabelka plac, wiec masz wszystko czarno na
            bialo.

Ale takie rzeczy to naprawde samemu mozna znalezc w maks. 5 minut

• almahler Re: dzieki, juz nie zanudzam 11.10.06, 13:48
            • Gość: pav Re: zbyt duze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:48
              byly mozna znalezc w 5minutek jak sie siedzi w tym od 30 lat jak ty ;)

popdowiem starepolskie przyslowie: nie pamietal wol jak cieleciem bul...
              • byly_eurokrata Re: zbyt duze 12.10.06, 10:00
                Paw, bo ja urzedniczy fanatyk jestem, przy najblizszej okazji pokaze ci list z
                1996 (!) roku, jaki napisalem do DGT w sprawie zatrudnienia. I ich odpowiedz,
                zreszta bardzo mila.

A jak sie ukazaly konkursu dla tlumaczy w 2003 r., to ja jako pierwsze caly
                statut sobie wydrukowalem + projekt jego reformy, zeby wiedziec co w trawie
                piszczy.
                Tylko za to juz dawno powiniem byc A 12 w zasadzie, ale nikt nie mnie
                docenia....;-)
                • Gość: pav Re: zbyt duze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:11
                  moze tylko dlatego nie jestes na a12 ze zbyt duzo wymagasz od mlodszych
                  kolegow? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka