almahler 10.10.06, 13:52 moglby mi ktos powiedziec? bardzo prosze i dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kontraktowiec Re: jakie jest uposazenie kontraktowca? IP: *.cec.eu.int 10.10.06, 14:27 To zalezy jaka grupa funkcyjna IV (odpowiednik A), III, II, czy I (odpowiednik D). I zalezy jaki "grade", czyli doswiadczenie zawodowe. Kontraktowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paffnocom zbyt duze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:04 bonasz forumowy kontraktowiec cale dnie naforumsiedzie a jeszcze muplacom ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontaktowiec Re: zbyt duze IP: *.cec.eu.int 11.10.06, 09:58 spaduwa - przez prawie tydzien mnie na forum nie bylo a wczoraj tylko 4 posty Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: zbyt duze 11.10.06, 13:39 musisz znac dokladnie swoja FG i grade jaki ci chca przydzielic, wtedy konkretne sumy znajdziesz na pewno w Staff Regulations albo na stronie admina ec.europa.eu/dgs/personnel_administration/contract_agents_en.htm ec.europa.eu/dgs/personnel_administration/grading_ca_en.htm Salaries begin at €1,600 and rise to a maximum of €5,800. To view the salary table, see Article 93 of the Conditions of Employment of Other Servants. ec.europa.eu/dgs/personnel_administration/statut/tocen100.pdf w statucioe w art. 93 jest KOMPLETNA tabelka plac, wiec masz wszystko czarno na bialo. Ale takie rzeczy to naprawde samemu mozna znalezc w maks. 5 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Re: zbyt duze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:48 byly mozna znalezc w 5minutek jak sie siedzi w tym od 30 lat jak ty ;) popdowiem starepolskie przyslowie: nie pamietal wol jak cieleciem bul... Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: zbyt duze 12.10.06, 10:00 Paw, bo ja urzedniczy fanatyk jestem, przy najblizszej okazji pokaze ci list z 1996 (!) roku, jaki napisalem do DGT w sprawie zatrudnienia. I ich odpowiedz, zreszta bardzo mila. A jak sie ukazaly konkursu dla tlumaczy w 2003 r., to ja jako pierwsze caly statut sobie wydrukowalem + projekt jego reformy, zeby wiedziec co w trawie piszczy. Tylko za to juz dawno powiniem byc A 12 w zasadzie, ale nikt nie mnie docenia....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Re: zbyt duze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:11 moze tylko dlatego nie jestes na a12 ze zbyt duzo wymagasz od mlodszych kolegow? ;) Odpowiedz Link Zgłoś