Gość: mama IP: *.21-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 17.11.06, 16:52 czy mozecie podzielic sie info n/t kosztu wizyty u pediatry? moze macie jakiegos sprawdzonego na etterbeeku, tudziez w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzurna Re: pediatra 17.11.06, 20:37 mam bardzo fajna pediatre ( koszt niestety 40 euro, na szczescie Unia zwraca) ale jest super - ja co do lekarzy jestem bardzo nieufna ale ja polecam jak najbardziej, pracuje w okolicach Shumana - jesli chcesz podam namiary na prv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: pediatra IP: *.cec.eu.int 20.11.06, 09:42 A ja mam bardzo dobrego w Clinique St. Elisabeth na Ave. de Fre - naprzeciwko szkoly w Ukkle. Jak jestes zainteresowana to namiary przesle na Twoja skrzynke w pracy. Koszt wg cennika kliniki, z tego co pamietam w okolicach 20 EUR Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabru Re: pediatra 20.11.06, 13:13 ooo, bo dyzurna pewnie chodzi tam gdzie ja, czyli niedaleko dg regio; Centre Medical Montgomery i tam wizyta kosztuje 40 EUR. Ale jestem zadowolona, bo nasza pani bardzo sie stara i zawsze pyta szczegolowo a nawet sama do mnie kilka razy zadzwonila. Odpowiedz Link Zgłoś