Gość: ew4o IP: *.cec.eu.int 22.02.07, 10:53 Hej! Czy jest moze jeszcze na liscie rezerwowej jakis prawnik? u mnie w dziale najprawdopodobnie bedzie wkrotce wolny wakat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inesitka Re: wakat dla prawnika IP: *.aster.pl 22.02.07, 11:58 A jaka to DG? Jestem na 2 listach rezerwowych (Linguistic Administrator i Lawyer-Linguist). Czy z takich list można wejść na etat administratora-prawnika? Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: wakat dla prawnika 22.02.07, 12:05 z linguistic administrator nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew4o Re: wakat dla prawnika IP: *.cec.eu.int 22.02.07, 12:42 inesitka - napisz do mnie na priva to powiem ci wiecej - nie jestem pewna czy to mozliwe z tej listy lawyer -linguist, ale zawsze mozna sprobowac, duzo zalezy od cv, czy masz doswiadczenie w pracy prawnika ew4o@gmx.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew4o Re: wakat dla prawnika IP: *.cec.eu.int 22.02.07, 12:43 sorry - to zly e-mail, powinien byc ew4o@yahoo.de Odpowiedz Link Zgłoś