Dodaj do ulubionych

oferta PRACY w GRECJI / Santorini

03.03.07, 14:15
Oferuje prace dla (1) jednej osoby jako kelnerki na Santorini. Warunki pracy
takie jak podane ponizej. Otwieramy od 17.00, wiec potencjalny pracownik
bedzie mial troche wolnego czasu w ciagu dnia. Jezeli ktos ma ochote na
zwiedzenie troche wyspy, letnie kapiele w morzu i generalnie fajne wakacje, a
przy okazji zarobic pracujac w restauracji, zapraszam. Nie jest to oferta
przez biuro posrednictwa pracy, tylko od wlasciciela. Czy sa jacys
zainteresowani?

Zapewniamy:
ˇ pracę w restauracji na Santorini w Oia dla (1) jednej kelnerki,

Warunki pracy:
ˇ praca 8 godz. dziennie (od 17.00 - do 1.00 w nocy), 7 dni w tygodniu,
ˇ praca od 27 kwietnia do ok. 15-20 października,
ˇ zakwaterowanie i wyżywienie gwarantowane przez pracodawcę,
ˇ 500 euro netto miesięcznie,

Wymagania:
ˇ komunikatywna znajomość jęz. angielskiego,
ˇ mile widziane doświadczenie,
ˇ pracowitość, komunikatywność,
ˇ niekaralność,
ˇ preferowane osoby od 18 lat do 35 lat, osoby które mają doświadczenie w
pracy w restauracji,

ˇosoby zainteresowane proszę o kontakt: esekala@yahoo.com

Obserwuj wątek
    • Gość: Atena Re: IP: 213.25.48.* 03.03.07, 17:11
      500 euro troche malo jak na prace kelnerki,w dodatku bez dnia wolnego!!! to
      niezla katorga,czy ktos wyobraza sobie pracowac przez 6 miesiecy bez wolnego
      dnia,nie przestrzegacie praw pracy!!!!
    • Gość: Tom Re: oferta I / Santorini IP: *.dclient.hispeed.ch 04.03.07, 13:41
      Mozliwa praca dla chlopaka?
    • sceptyq Re: oferta 04.03.07, 13:42
      Co mieli napisać że 1000? Abyś tylko zarobiła obiecane 500 to bedzie sukces. W
      polsce się myśli o grecji jak o niemczech. A tam taka sama bieda jak u nas,
      syf, bród jak u ruskich. Unia pompowała kasę jak u nas i wszystko prawie
      rozkradli. Podziwiam autora ogłoszenia za prawdę o zarobkach. Jak czytam inne
      anonse z zarobkami wpisanymi z księżyca a ludziki się podniecają to śmiech do
      rana. Jeśli ktoś chce popracować i mieć jako tako wakację to może zaryzykować.
      Obiecane darmowe wyżywienie jest często tylko w umowie. Po 2 latach w grecji
      wiem trochę o tym sympatycznym kraju.
    • e_sekala Do sceptyq 04.03.07, 19:36
      Osoba, ktora pojedzie do jakiegokolwiek innego kraju, czy to na wakacje czy do
      pracy, spotka dobrych i zlych ludzi, dobrych i uczciwych pracodawcow jak i tych
      zlych i wykorzystujacych.

Jezeli chodzi o nas jestesmy uczciwymi pracodawcami, ciezko pracujacymi ludzmi
      i doceniamy innych ciezko pracujacych ludzi i warunki takie jak sa w ogloszeni
      sa prawdziwe i je spelnimy. Nie jestesmy biurem pracy, mamy mala, dobra
      restauracja.
      A skoro bylas w Grecji przez 2 lata to chyba sobie zdajesz sprawe, ze 500E
      netto wyplaty + wyzywieni + zakwaterowanie + czesc napiwkow (dzielone na ilosc
      pracownikow)= wychodzi wiecej niz ten Twoj 1000E , czy juz zapomnialas jakie
      sa tutaj realia?
      • e_sekala Do Toma 04.03.07, 19:40
        ile masz lat? czy potrafisz sie porozumiec po angielsku? czy masz jakes
        doswiadczenie w pracy w restauracji jako kelner?

Podaj na moj mail esekala@yahoo.com Twoj mailowy adres, skontaktuje sie po 18
        marca.
      • sceptyq Re: Do sceptyq 04.03.07, 22:40
        Mój tekst odnosił się do wypowiedzi ateny że 500 to mało. 1000 to w grecji
        kwota nie realna absolutnie no chyba że za 2 miechy. Co do realiów zanam dużo
        osób które zarabiają te marne 500-600 i nie opuszczą grecji za żadne skarby.
        Pasuje im tam i tyle. Lecz jeśli ktoś jedzie z zamiarem szybkiego zarobku to
        poprostu niech o tym zapomni. Dobrze że nie jesteś pośrednikiem który i tak z
        marnego zarobku ściągnął by jeszcze haracz. Przypominam dla innych że za
        pośrednictwo w grecji można legalnie pobierać kasę, mają taki kaprys i tyle. A
        i przypomniało mi się jeszcze jedno, uważajcie dziewczyny na kochliwych greków.
        To jest inna kultura i ich stosunek do kobiet mocno odbiega od naszego. Ogólnie
        nic do tego ogłoszenia nie mam, jest wsio powiedziane jasno co i jak bez
        fantazjowania. Dla jednych to będą beznadziejne warunki, dla inych prawie bajka
    • Gość: Luk / Santorini IP: *.dclient.hispeed.ch 05.03.07, 08:09
      Wyslalem do Pani meila. film87@interia.pl Mam nadzieje ze Pani dostala
      go,Pozdrawiam
    • Gość: Luk Re: IP: *.dclient.hispeed.ch 05.03.07, 12:15
      Ehh, czekalem na odpowiedz przez weekend niewiem czemu meil nie doszedl, Mam
      nadzieje ze teraz doszedl wyslalem przed chwila razem z CV,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka