30.04.07, 08:19
Pogoda piekna, ptaszki cwierkaja, wiec wiekszosc zainteresowanych pewnie juz
rozpoczela sezon. Ja od kilku tygodni korzystam pelna geba, ale jezdzenie w
pojedynke czasami moze byc nudne...

Ponawiam wiec pytanie zadane na tym forum chyba w zeszlym roku: czy sa jacys
dawcy organow zainteresowani wspolnym wypadem/i? Kontakt tutaj albo na priva.

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • pan.boczek Re: moto 30.04.07, 08:42
      ja jestem - tak jak i przed rokiem.
      trzeba koniecznie zainicjowac jakies spotkanie.
      • brublox Re: moto 30.04.07, 09:33
        Proponuje wstepnie przyszla sobote, 05/05.
        Mozemy zaproponowac miejsce i godzine odlotu (n.p. Schumana) i pojedziemy w
        takim skladzie, jak sie pojawi. Jesli chodzi o trase, to zazwyczaj "kreatywnie
        bladze" i nie robie roadbookow, ale jestem otwarty na wszelkie propozycje
        usystematyzowania szlaku :)

Jesli masz znajomych nie zagladajacych na to forum (n.p. ze wzgledow
        jezykowych), to moze tez ich skrzyknij. Ja moze namowie znajomego Belga.

Pzdr!
        • pan.boczek Re: moto 30.04.07, 12:35
          mozna tez skrzyknac sie na przyslowiowe 5 minut jutro.
          dzien jest wolny od pracy, wiec moze w ramach przejazdzki gdzies sie stykniemy.
          • brublox Re: moto 30.04.07, 14:20
            pan.boczek napisał:

> mozna tez skrzyknac sie na przyslowiowe 5 minut jutro.
            > dzien jest wolny od pracy, wiec moze w ramach przejazdzki gdzies sie stykniemy.

Niestety, w ramach rozruszania sasiedzialych miesni, moja piekniejsza polowa i
            znajomi wyciagaja mnie na calodzienny wypad rowerowy. Gdyby cos sie mialo
            zmienic, to dam znac.

BTW, kontakt do mnie: pulding@gmail.com
            • pan.boczek Re: moto 30.04.07, 14:33
              a propos roweru. wczoraj zainaugurowalem sezon,
              a dzis mnie tak dupsko boli, ze nawet jazda motocyklem
              to przyslowiowy "pain in the ass"...
              • Gość: pan.boczek Re: moto IP: *.upc.chello.be 30.04.07, 19:19
                a oprócz nas to, kurka wodna, las rąk widzę...
                • Gość: brublox@nite Re: moto IP: *.brutele.be 30.04.07, 21:56
                  tiaaa...
                  Moze dwa kolka, to dopiero drugie stadium zbytku eurokraty :))
                  Pewnie z wiekszym odzewem spotkalibysmy sie proponujac zlot wolwo kasztan 40,
                  albo super kasztan 50...
                  No nic, poczekajmy do soboty i dajmy sie zaskoczyc.

• asiunia.lux Re: moto 02.05.07, 14:08
                    A gdzie Wy chcecie sobie pokrazyc, Panowie? Bo w okolice Bruxeli to mi sie nie
                    widzi, ale gdzies w Ardenach np., to czemu nie? Moglibysmy sie styknac gdzies w
                    polowie drogi Lux-Brux i tam pobladzic troche, co Wy na to? A juz najlepiej to
                    byloby w samym Luxie, oczywiscie ;)
                    • Gość: brublox Re: moto IP: 195.234.32.* 02.05.07, 18:02
                      Hola, kolezanko z Luxa.

Ja jestem za tym, zeby spotkac sie gdzies w polowie drogi. Mam nadzieje, ze pan
                      boczek nie bedzie mial nic przeciwko.

Osobiscie znam tylko okolice Durbuy i Dinant i to tez bardziej na zasadzie
                      "jade, gdzie mnie oczy poniosa" :)

Jesli sa jakies konkretne trasy, ktore preferujecie, to ja jestem fleksibol :)
                      • asiunia.lux Re: moto 02.05.07, 19:28
                        Ja w sumie tez jestem fleksibol i preferencji co do tras nie mam, tylko moj
                        problem polega na tym, ze o 14.30 musze byc z powrotem w Luxie. Dlatego tez nie
                        chcialabym ruszac zbyt daleko, zeby pozniej nie byc pod presja czasu.
                        Ale jakbysmy sie ok. poludnia spotkali gdzies w okolicach Libramont, to
                        moglibysmy z godzinke pobladzic wspolnie:)
                        • pan.boczek Re: moto 02.05.07, 20:12
                          u mnie sprawa wyglada nastepujaco:
                          moja ladniejsza polowka w sobote jest w szkole do godz.14.
                          chcialem, zeby i ona pojechala na przejazdzczke,
                          wiec wchodzi w gre sobota po 14 lub cala niedziela.
                          • asiunia.lux Re: moto 02.05.07, 20:53
                            Wychodzi wiec na to, ze sie nie dogadamy tymrazem, bo mi niedziela nie pasi
                            wcale a wcale:(
                            • Gość: pav Re: moto IP: *.168-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.05.07, 20:55
                              asiunia, ale ty i tka nei masz motorka wiec na nastepna raza sobie przynajmniej
                              kupisz ;D

Serdecznosci
                              PD
                              • asiunia.lux Re: moto 02.05.07, 21:59
                                Slonko drogie, nikt z tego watku nie ma motorka. Nie skapowales sie,
                                bystrzacho?
                                • Gość: pav de moto asiunie w kasku typu orzech ;o) IP: *.168-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.05.07, 00:07
                                  asiuniu, jakbys pcozytala albo posluchala w realu pana boczka dowiesz sie, ze
                                  jest to wytrawny motocyklista. Ale co tma pan boczek, asiunia w kasku typu
                                  orzech na wsk to jest cos w wiejskim i sielkim luxie jak znalazl ;)

Serdecznosci
                                  PD
                                  • pan.boczek Re: asiunie w kasku typu orzech ;o) 03.05.07, 08:33
                                    dzieki Paviu za komplement. wytrawny nie wytrawny...
                                    po prostu jak jezdze, to staram sie nie przewracac :-)
                                    ale troche watek nam zboczyl z toru (tak zwykle bywa gdy Paviu sie wlacza hehe).

to jak bedzie z ta sobota. rzeczywiscie ze wzgledy na ograniczenia czasowe
                                    jakis dalszy wypad tym razem chyba nie wchodzi w rachube...
                                  • Gość: asiunia ZZR 1100 IP: 88.207.141.* 03.05.07, 10:54
                                    - nazywa sie ta ta moja wsk. To tak gwoli wyjasnienia:)

Zreszta... co ja bede ci wyjasniac i tak lepiej wiesz co ja mam, a czego nie...
                                    • Gość: paw redakcyjny Re: ZZR 1100 IP: *.173-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.05.07, 10:25
                                      "
                                      Slonko drogie, nikt z tego watku nie ma motorka. Nie skapowales sie,
                                      bystrzacho?

"

a mowil poeta ": nigdy nei wierz kobiecie ( w kasku typu orzech przyp red ;o)
                                  • Gość: brublox moto-orzechy IP: 136.2.1.* 03.05.07, 15:59
                                    Ok, w takim razie zapewne z kolezanka z luxa spotkamy sie przy innej okazji.
                                    Moze byc nawet na Uralu z kolebka, ale koniecznie w kasku typu orzech i goglach :))
                                    Mi pasuje tez niedziela - mniej oslow na drogach i jezdzi sie plynniej :)
                                    Schuman @ 11AM?

P.S. Czy naprawde nikt z szanownych urzednikow nie ma ciagot do dwoch kolek???
                                    NIE-DO-WIA-RY!
                                    • Gość: kasiabru Re: moto-orzechy IP: *.cec.eu.int 03.05.07, 16:38
                                      taak, jak motur to tylko boczek.
                                      A raczka nie bedzie bolala po takiej przejazdzce? ;-)
                                      • pan.boczek Re: moto-orzechy 04.05.07, 10:08
                                        zobaczymy - chyba nie powinna ;-)
                                    • pan.boczek Re: moto-orzechy 04.05.07, 10:10
                                      moze o 12, tak zeby sniadanie zdazylo sie troche przetrawic.
                                      umowmy sie, ze w niedziele jeszcze przed wyjazdem zajrzymy na to forum.
                                      jesli nie bedzie nowych ustalen, to spotkamy sie tak jak ustalilismy (o 11 lub 12).
                                      • Gość: pan.boczek Re: moto-orzechy IP: *.upc.chello.be 05.05.07, 10:53
                                        no to na czym stanelo? o 11 czy o 12?
                                        jako miejsce proponuje mieszy szumanem a parkiem 50-naire
                                        przy przystanku autobusowym.
                                        • Gość: brublox Re: moto-orzechy IP: *.brutele.be 05.05.07, 11:34
                                          Moze byc 12. Nie kojarze przystanku.. Moze w takim razie przy bramach do parku
                                          od tej wlasnie strony.
                                          Podejrzewam, ze nie bedzie tam zlotuu motocyklistow, ale w razie czego, to
                                          jezdze na czarnym Hornecie, mam czarno, czerwona kurtke dainese.

C ya tomorrow!
                                          • Gość: pan.boczek Re: moto-orzechy IP: *.upc.chello.be 05.05.07, 12:12
                                            ok - przy bramie do parku od strony schumana
                                            (przy pomniku pana schumana).
                                            o zlocie w tamtym miejscu nie slyszalem,
                                            wiec jakos sie znajdziemy ;-)
    • brublox dla tych z prawkiem ale bez sprzetu... 30.04.07, 09:40
      Moze jeszcze dodam dla tych, ktorzy tesknia za zostawionym w Polsce, albo
      sprzedanym motorkiem, ze takowy dosc tanio mozna w brukselce wypozyczyc:

www.dockx.be/fr/motoren_fr.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka