aneczka2008_0 29.04.08, 20:24 Osoba załatwiająca prace Pani Patrycja Horarova powołuje sie na grupo playa sol.Praca jest na Ibizie przy sprzątaniu apartamentów.Czy ktoś tam był?Odezwijcie się bo zastanawiam się nad wyjazdem.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goga2225 Re: grupo playa sol 01.05.08, 18:54 hej! nie znam tej kobiety.a to nie jest czeszka?Wiem od znajomej, która robi w san antonio....ze tam pracuje masa wrednych, fałszywych czeszek.Tak jak one kabluja na polki to szok.Zeby jeszcze mówiły prawde!!Szukaj gdzie indziej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka2008_0 Re: grupo playa sol 02.05.08, 13:11 Dzięki za informację.Kobitka przez telefon niby miła ale kto to wie.A może Twoja znajoma ma jakiś kontakt do tego rodzaju pracy.Pilnie jej potrzebuję.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goga2225 Re: grupo playa sol 02.05.08, 23:06 Hej!Wiesz co, powiem Ci ze juz w sumie sezon na Ibizie sie zaczął.Hmm tak mysle gdzie mogłabys uderzyc z ta praca.Fiesta ma swoich ludzi,raczej nikogo tak obcego z zewnatrz nie biora.Pozostaje Ci wejsc na strony z ofertami hiszpanskimi.Ponoc tak mozna zalapac prace.A jak do tego znasz angielski i hiszpanski-to startuj.Tylko nie ufaj polakom zalatwiajacym prace!!!Ogolaca cie na amen!Umiesz liczyc licz na siebie.Pozdrawiam i trzymam kciuki w szukaniu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
bambuska85 Re: grupo playa sol 06.05.08, 11:47 tak to prawda pracuje tam duzo czeszek, i nie polecam, moja kolezanka tam pracowala. Odpowiedz Link Zgłoś
querejeta Re: grupo playa sol 10.05.08, 20:44 j znalazlam takie ogloszenie. strona nie dziala. www.szybkopraca.pl/turystyka-administracja_biuro_call_centre-dam-37197.html Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka_ba Re: grupo playa sol 26.05.08, 18:03 do: aneczka2008_0 Ja zastanawiam sie tez nad tą pracą razem z chłopakiem. Dzwoniła do mnie właśnie ta Pani.. i rach ciach. chcesz-pracuj..nie ma rozmów nic.. Tylko z tego co ona mówiła to wyjazd z Berlina.. ? Oferta-nie powie m ciekawa.. ale czy to nie jakaś firma co pieknie jest a jak przyjezdzasz...to czarno-biało.. Jestes zdecydowana na ten wyjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
misia.sk Re: grupo playa sol 27.05.08, 10:09 Czy ktos moze napisac coś o werbującej do pracy Patrycji Horarovej z firmy Mundi Global Corporation ? co to za firma bo jej szukałam w internecie i nic nie ma. Czy ktoś zdecydował sie wyjechac? Ogłoszenie wisi już prawie miesiąc a ona nadal szuka 50 osób do pracy, twierdzi że nie pobierają opłat. Odezwijcie sie posiadający wiedzę w tym temacie bo sprawa jest pilna. Z góry wielkie dzięki za pomoc i wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurka_pl Re: grupo playa sol 28.05.08, 18:48 Jeśli znasz hiszpański radzę przeczytać ten artykuł. Ja byłam zdecydowana wyjechać za pośrednictwem Horarovej, ale po przeczytaniu go zrozumiałam, że to co wydawało się jedynie jakimś niedomówieniem skrywa wielkie oszustwo. Pozdrawiam. www.elmundo.es/elmundo/2008/05/20/baleares/1211299137.html Odpowiedz Link Zgłoś
vaness-as Re: grupo playa sol 23.08.08, 19:13 Pani Patrycja Horarova jest pelnomocnikiem Fernanda Ferre wlasciciela Grupo Playa Sol imperium na Ibizie. Wlasnie koncze prace w Grupo Playa Sol i jest ok, warunki mieszkaniowe srednie, ale cala reszta w porzadku. Ja wracam za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka222_pl Re: grupo playa sol 23.09.08, 16:47 Dzięki za dobre wiadomości.Zastanawiałam się nad wyjazdem do pracy w grupo playa, ale nie miałam z kim lecieć a sama się trochę obawiałam.Bardzo bym chciała wyjechać tam za rok.To mój numer 663 706 431.Wyślij mi sms-em swój numer to zadzwonię.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
meren_re69 Re: grupo playa sol 11.11.08, 16:10 hej ludzie i jak z ta pośredniczka Patricią? bo wlasnie kontaktowała sie ona ze mną.... czy ona jest pwana itp.? pzdr i dzięki z góry za info. Odpowiedz Link Zgłoś
linka_ext23 Re: grupo playa sol 11.11.08, 20:23 hmm..a ja lecę za 2 tygodnie i jestem dziwnie spokojna,a raczej byłam,,wszystko dokładnie sprawdzam i wydaje mi się wszystko ok,.chociaż niektóre posty mnie zastanawiają,czekam na bilecik i już mnie tu nie ma,.. mucha suerte amigos :) [piszcie,,piszcie,,co i jak tam na Ibizie]..pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
afryt27 Re: grupo playa sol 13.02.09, 09:54 Ja też mam zamiar jechać tam w maju do pracy.Mogłabyś mi napisać troszke więcej o tej pracy i wogóle. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
kathia88 Re: grupo playa sol 13.01.09, 14:58 hej, lecę na Ibizę dopiero w maju, pracę załatwiłam przez firmę pośredniczącą pro-staff.pl Firma pośrednicząca wydaje się być wiarygodną, po sprawdzeniu jej w internecie jestem spokojna.Pobiera dość znaczną kwotę zabezpieczającą ją w razie mojej rezygnacji, a także za tłumaczenie dokumentów i transport z lotniska do hotelu. Jednak przez panującą recesję w Hiszpani obowiam się, że po przepracowaniu pierwszego miesiąca pracodawca z Grupo Playa Sol będzie usiłował wykręcić się od wypłacania mi czeków. Proszę o jakieś informacje na temat rozliczania się z pracownikam przez Grupo Playa Sol. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
afryt27 Re: grupo playa sol 13.02.09, 10:01 Hej! Ja też wybieram się tam w maju do pracy. Napisz coś o sobie skąd jesteś i skąd będziesz leciała, to może byśmy razem tam wyruszyły? Bo ja troszkę boje się sama. Mój meil: ania35173@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś