Dodaj do ulubionych

Darmowy program do rozliczenia PIT

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 13:20
zobacz, pobierz >>> Darmowy program do rozliczenia PIT
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Darmowy program do rozliczenia PIT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.16, 19:18
      ja polecam program PITAX - prosty, intuicyjny, szybko można rozliczyć pita i wysłac do urzędu. a spieszmy się bo to juz najwyzsza pora
      • Gość: Michalina Re: Darmowy program do rozliczenia PIT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.16, 20:23
        no rzeczywiście nie ma co juz czekać z rozliczeniem PITa. sama co prawda dopiero teraz się rozliczam ale dzięki takim programom jak PITAX wszystko idzie sprawnie i szybko. najważniejsze, że już nie trzeba czekać w kolejkach w urzędzie tylko wystarczy wysłać dokument za pomocą programu. świetna sprawa i dużo mniej problemów
      • Gość: paulus Re: Darmowy program do rozliczenia PIT IP: *.systemia.pl 19.02.18, 10:43
        Ja z kolei polecam e-pity, przesiadłem się na niego z pitaxa i bardzo dobrze.
    • Gość: Kuba Re: Darmowy program do rozliczenia PIT IP: 45.45.157.* 26.04.16, 13:29
      Ja tez mogę polecić pitaxa. Próbowałem rozliczyc się kilkoma darmowymi programami i żaden nie chciał wysłać mojego rozliczenia. Byłem załamany że bede musiał juz samodzielnie sie udać ale na szczęście znajomy polecił mi pitax i okazało sie że mimo że wpisywałem to samo we wszystkich programach tylko pitax dał rade wysłać moje rozliczenie!
      • krasnalkamala Re: Darmowy program do rozliczenia PIT 27.04.16, 09:25
        Ja skorzystałam z programu ze strony rozliczeniepit.pl/
        Wszystko działa. Wypełniłam tym programem swój pit, pit mamy, siostra tez z tego programu skorzystała, a rok temu dziadkowi pomagałam wypełnic pit tez tym programem.
    • t_gwiazda Re: Darmowy program do rozliczenia PIT 28.04.16, 20:50
      Do rozliczeń pit-37 za zeszły rok podatkowy 2015 polecam program ze stronki www.pit-format.pl/rozlicz-darmowy-pit/ Prosty w instalacji i obsłudze program. Dużo przydatnych funkcji i ułatwień. Choćby wczytanie danych podatnika czy wysłanie edeklaracji. Program ma wszystkie formularze i załączniki. Pozwala dodać wszelkie ulgi. Co ważne nie ma obawy o pomyłki bo program sam je wyłapuje i poprawia.
      • Gość: gare Re: Darmowy program do rozliczenia PIT IP: *.toya.net.pl 23.01.18, 14:46
        ja co roku rozliczam tym samym programem i jest git
        www.darmowepity.pl/
    • Gość: Franciszek Re: Darmowy program do rozliczenia PIT IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.18, 20:44
      Warto skorzystać z bezpłatnego programu www.pit.fundacjapociecha.pl, przy okazji można pomóc dzieciakom. Fundacja wspiera świetlice, gdzie dzieci z biednych czy niewydownych wychowawczo rodzin, mogą przyjść po szkole, odrobić lekcje, zjeść ciepły posiłek, to lepsza opcja niż wychowywanie się na ulicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka