Dodaj do ulubionych

Stokado selfstorage

14.01.14, 14:54
STOKADO SELF STORAGE proponuje wynajem samoobsługowych powierzchni magazynowych.

Posiadamy szeroką ofertę komórek magazynowych o powierzchni od 1 do 25 m² oraz kontenery w 2 rozmiarach – 15 m² oraz 7,5 m² dzięki którym możemy dopasować przestrzeń do twoich potrzeb.

Decydując się na wynajem powierzchni w STOKADO SELF STORAGE otrzymujesz:
- 24 godzinny dostęp do chronionych i monitorowanych magazynów
- elastyczny okres najmu (min. 2 tygodnie)
- przechowywanie rzeczy i dokumentów w komfortowych i bezpiecznych warunkach
-możliwość obsługi klientów indywidualnych i biznesowych.

Zapraszamy do współpracy
STOKADO SELF STORAGE
ul. Opolska 178, Wrocław
tel:. 666 030 777
tel:. 800 080 588
www.stokado.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Re: Stokado selfstorage IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.14, 12:42
      CZy jest mi ktoś w stanie opowiedzieć coś o tej firmie?
      Reklamują się, że można u nich wynająć małe powierzchnie "tylko na 1 motor" i nawet tylko na 1 tydzień. Chciałem się dowiedzieć czy faktycznie są aż tak bezpieczne i chronione jak mówią. Ktoś może już wynajmowal coś u nich?
      Pozdrawiam.
      • justynawlodar33 Re: Stokado selfstorage 06.04.21, 23:06
        Ja wynajmuję w Stokado magazyn w Poznaniu i nie mogę narzekać. Mam najmniejszy możliwy magazyn 1m2 i to bardzo fajne, że nie trzeba wynajmować wielkich przestrzeni, a nawet takie jak piszesz "na jeden motor". Monitoring, dostęp 24h, ja tam czuję że to bezpieczniejsze miejsce niż piwnica u znajomych :))))
        • kacperwie Re: Stokado selfstorage 07.04.21, 23:38
          ja mam trochę większy magazyn, ale też w Stokado i mogę zgodzić się z Justyną. motniroring to chyba najlepsza forma ochorny w dzisiejszych czasach, wiec nie ma strachu, ze ktos sie wlamie. wydaje mi sie, ze ten dostep kiedy tylko cchesz tez pomoga w poczucie bezpieczenstwa - zawsze mozesz podjechac lub podejsc, sprawdzic, wyjac, dorzucic. wygodnie po prostu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka