miszczu.pll 06.05.10, 13:43 jak PZPR prawie, tyle że to jest 6% Kluzik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek.katowice Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 06.05.10, 13:46 Kliknijcie w zdjęcie Jarka - zobaczcie jak wygląda w powiększeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
s_viroos Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 06.05.10, 13:48 Polacy beda silni bez pogrobowca Jarka i Kluzik jakiejstam. To, że Wy jesteście idiotami, nie znaczy, że wszyscy tacy są. Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Ciemny lud już nie kupuje 06.05.10, 13:51 Lech Kaczyński w Katyniu: 10 kwietnia 2006 r. - nieobecny 17 września 2006 r.- nieobecny 10 kwietnia 2007 r. - nieobecny 17 września 2007 r. - obecny (wybory do sejmu) 10 kwietnia 2008 r. - nieobecny 17 września 2008 r. - nieobecny 10 kwietnia 2009 r. - nieobecny 10 września 2009 r. - nieobecny 2010 – ... (wybory prezydenckie i samorządowe) Odpowiedz Link Zgłoś
s_viroos Re: Ciemny lud już nie kupuje 06.05.10, 13:55 i tak trzymać :-) (zamienniki nie wchodzą ) Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek No to spis powszechny ciemnej masy 06.05.10, 14:19 mamy już zrobiony, ciemniaki policzone co do jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 ____ 800 tys. ciemnej masy podpisało na PO :) ___ 06.05.10, 16:20 Nie spodziewałem się, że jest jeszcze w Polsce aż 800 tys. ciemniaków i naiwniaków, którzy chcą poprzeć Komorowskiego, czyli pierwszy cud Tuska. Całe szczęście z roku na rok ludzie tracą zaufanie do tej bandy nierobów. Odpowiedz Link Zgłoś
bacowa Re: ____ 800 tys. ciemnej masy podpisało na PO :) 06.05.10, 16:27 lewar_30 napisał: > Nie spodziewałem się, że jest jeszcze w Polsce aż 800 tys. ciemniaków i > naiwniaków, którzy chcą poprzeć Komorowskiego, czyli pierwszy cud Tuska. Całe > szczęście z roku na rok ludzie tracą zaufanie do tej bandy nierobów. Te ciemniaki to te 1 mln 650 tys podpisów zebrane pod kościołami Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Re: ____ 800 tys. ciemnej masy podpisało na PO :) 06.05.10, 16:39 Podobno PO zebrała pod kościołami 300 tys podpisów. Kolejne 200 tys. w aresztach śledczych i domach publicznych. Ok. 50 tys. podpisów złożyli byli pracownicy WSI, członkowie PO, Ryśki, Zbyszki i Mirki....oraz oczywiście ich rodziny porozsadzane w spółkach skarbu państwa. bacowa napisał: > Te ciemniaki to te 1 mln 650 tys podpisów zebrane pod kościołami Odpowiedz Link Zgłoś
lilu7 Re: ____ 800 tys. ciemnej masy podpisało na PO :) 06.05.10, 16:47 z tego co pamiętam, to PiS chyba najbardziej obstawił wszystkie spółki skarbu państwa i inne instytucje budżetowe swoimi ludźmi, teraz podpisują bo strach stracić stołek Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Re: ____ 800 tys. ciemnej masy podpisało na PO :) 06.05.10, 16:56 Pewnie jako przedstawiciel elektoratu PO nie masz merytorycznej wiedzy na temat mechanizmów obsadzania spółek skarbu państwa? Wyjaśnię Ci, że leży to w gestii ministra skarbu państwa oraz innych ministerstw, którym podlegają różne spółki. Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z faktu, że w ministerstwach tych zasiadają kolesie Komorowskiego z PO, którzy już dwa lata temu wywali wszystkich pisowców wciskając na ich miejsca Ryśków, córki Ryśków i rodziny Zbyszków i Mirków. Odpowiedz Link Zgłoś
k-marian51 Re: ____ 800 tys. ciemnej masy podpisało na PO :) 06.05.10, 17:24 To może mi odpowiesz jak jest z bankami, NBP, obsadą w RPO, obsadą w sądach, w TVP, w radiu itd, itp. Co masz nas za baranów? A co z koścółkami? Jak myślisz? Skąd leciał szmal. Trzeba się odwdzięczyć. Popatrz na tych porypanych biskupów, Ryczanów i innych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
ilr Re: ____ 800 tys. ciemnej masy podpisało na PO :) 06.05.10, 17:31 Zanim zaczniesz takie bzdury wypisywać zapoznaj się z procedurą wyboru i odwołania z tych stanowisk, na które się powołujesz. W przeciwieństwie do nich prezesów jednoosobowych spółek skarbu państwa odwołuje minister. A co z tymi "koścółkami"? Może byś coś przybliżył, bo nie wiem o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Czy pisuary wierzą w to ze Kaczynski wygra?Buhaha! 06.05.10, 17:46 Tak serio pisiory wierzą,ze te podpisy to głosy? bo jesli tak, to uprzejmie informuje, ze to raptem 5% - to podniety bym tu nie czuł... Oszołomstwo w Polsce jest liczne- to wiemy wszyscy, ale Kaczynski niemaszans na zwycięstwo, bo jest za cienki. Jego głupote wszyscy pamietamy. IV erpe to juz trup... Odpowiedz Link Zgłoś
ilr Re: Czy pisuary wierzą w to ze Kaczynski wygra?Bu 06.05.10, 17:52 dramateusz napisał: > Tak serio pisiory wierzą,ze te podpisy to głosy? bo jesli tak, to uprzejmie inf > ormuje, ze to raptem 5% - to podniety bym tu nie czuł... > Oszołomstwo w Polsce jest liczne- to wiemy wszyscy, ale Kaczynski niemaszans na > zwycięstwo, bo jest za cienki. Jego głupote wszyscy pamietamy. IV erpe to juz > trup... Ale co to ma do obsadzania stanowisk w spółkach skarbu państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Czy pisuary wierzą w to ze Kaczynski wygra?Bu 06.05.10, 17:57 Ma.Bo jak IV RP jest trup, to Tusk moze robic co chce.I w to wierzyli idioci z PO.Ze beda zyli kosztem spoleczenstwa.Reszte doplaci im UE. Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll Re: 1 mln 600 tyś 06.05.10, 18:31 może uda się z tego wybrać 100 tyś prawdziwych Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Widziałem ten "elektorat" pod kościołami. Mało kto 06.05.10, 21:37 z tej PiSoMoherii dożyje do wyborów - ani toto zdrowia nie ma ani siły do życia w tym wieku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Widziałem ten "elektorat" pod kościołami. Mał 08.05.10, 13:09 Czesc podpisywala sie krzyzykami. jesli kiedys nawet nauczono ich czytac i pisac to to zapomnieli, gdyz jedyne co do nich dociera to slowa z ambony. Odpowiedz Link Zgłoś
tarn budowanie marzeń, wyobrażeń, fikcji 07.05.10, 11:28 Wyraźnie przedstawił swój program - budowanie marzeń, czyli manipulacja emocjami ! Ta grupa wyborców prosi sie o to by chce zyc w fikcji z marzen.. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sebsa Re: Czy pisuary wierzą w to ze Kaczynski wygra?Bu 06.05.10, 20:18 Szkoda że tak szybko wszyscy zapomnieli "wspaniały pisowski rząd z jarusiem na czele układy z giertychem i lepperem i wielkie afery jakie to odkrywano i likwidowano . Nawet słowa :spieprzaj dziadu! i małpa w czerwonym : też jakoś w niepamięć poszły! Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Kaczyński stracił w 3 tygodnie 15 kg. Może już 06.05.10, 17:27 wcześniej było zaplanowane że to on będzie kandydował. Odpowiedz Link Zgłoś
znak Re: ____ 800 tys. ciemnej masy podpisało na PO :) 07.05.10, 22:33 Brawo, lewar_30, wielkie brawa! Występuj częściej. Dla normalnych ludzi każdy kmiot w szeregach pis-u znaczy wiele - pomaga uzmysłowić tym prostszym obywatelom polityczny charakter pis-dzielców. Rąb, stary, co chwilę, rzucaj na ludzi ścierwem. IV-tej nie doczekasz, ale reklamę III-ej robisz świetną. Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Re: ____ 800 tys. ciemnej masy podpisało na PO :) 06.05.10, 16:31 Do bandy oszołoma Kaczynskiego zaufanie społeczeństwa jak upadło kiedys na kolana, tak do tej pory niemoze sie podniesc powyzej poziomu sredniego oszołomstwa w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
lorneta.i.meduza Re: ____ 800 tys. ciemnej masy podpisało na PO :) 06.05.10, 17:16 Lewarku drogi, czytaj i słuchaj uważnie ! Jarek powiedział: "Polska ma prawo do marzeń o tym, że będzie silna, licząca się w świecie, sprawiedliwa i dumna". Ja wolę żeby Polska była silna, sprawiedliwa, dumna i licząca się w świecie, ale w rzeczywistości a nie w marzeniach ! Marzenia niech sobie Jarek wsadzi w buty żeby go nie uwierały. Odpowiedz Link Zgłoś
ilr Re: ____ 800 tys. ciemnej masy podpisało na PO :) 06.05.10, 17:24 lorneta.i.meduza napisał: > Ja wolę żeby Polska była silna, sprawiedliwa, dumna i licząca się > w świecie, ale w rzeczywistości To po liberałach się tego nie spodziewaj, ponieważ jest to sprzeczne z doktryna liberalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: ____ 800 tys. ciemnej masy podpisało na PO :) 08.05.10, 13:15 Co ty piss-fucku wiesz o liberalizmie??? Tyle co ci z ambony powiedziano? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sebsa Re: ____ 800 tys. ciemnej masy podpisało na PO :) 06.05.10, 20:23 jEBNIJ SIĘ W GŁOWĘ!!! Szkoda że tak szybko wszyscy zapomnieli "wspaniały pisowski rząd z jarusiem na czele układy z giertychem i lepperem i wielkie afery jakie to odkrywano i likwidowano . Nawet słowa :spieprzaj dziadu! i małpa w czerwonym : też jakoś w niepamięć poszły!Gdyby nie ta tragedia prezydent odszedłby ze stołka w oparach hańby i gwizdach a jarusiowi pozostało by niańczenie kota! taki z niego "wielki" jak i wzrostem polityk! Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Re: No to spis powszechny ciemnej masy 06.05.10, 15:43 Jestes typowym czytelnikiem i zwolennikiem GW. Z jezyka polskiego znasz tylko inwektywy. I nic wiecej! Szkoda mi Cie! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: No to spis powszechny ciemnej masy 06.05.10, 16:10 to wejdz sobie na tuskwatch i zobacz jacy tam sa kulturalni i wksztalceni ludzie, typowi zwolennicy "prezydęta wawelskiego" powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ilr Re: No to spis powszechny ciemnej masy 06.05.10, 17:27 gresiek napisał: > typowi zwolennicy "prezydęta wawelskiego" Zdajesz sobie oczywiście sprawę, że Twoja riposta potwierda tylko tezę przedmówcy? Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: No to spis powszechny ciemnej masy 06.05.10, 19:26 a czy okreslenie "prezydęt wawleski" jest inwektywa? nie sadze, jest moja prywatna ocena zaistnialej sytuacji wyrazona na forum publicznym, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilu7 Re: No to spis powszechny ciemnej masy 06.05.10, 16:48 to co ty tu robisz, to jest forum GW, zabłądziłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Re: No to spis powszechny ciemnej masy 06.05.10, 17:28 lilu7 napisała: > to co ty tu robisz, to jest forum GW, zabłądziłeś? Co tu robie? Wszedlem tu aby zobaczyc przerazenie w oczach zwolennikow PO. I znalazlem to co szukalem. Badzmy rozsadni. Komorowski jako polityk jest marny. Nie ma w sobie absolutnie nic!!! Andrzej NJ Odpowiedz Link Zgłoś
ilr Re: No to spis powszechny ciemnej masy 06.05.10, 17:33 sks-uj napisał: > Komorowski jako polityk jest marny. Nie ma w sobie absolutnie nic!!! Zgadzam się. Tusk ma lepszy bajer... Odpowiedz Link Zgłoś
raf-ber Re: No to spis powszechny ciemnej masy 06.05.10, 17:54 ..co innego tragicznie zmarły brat kandydata. Ten to był politykiem dekady... stulecia!!! Teraz się pojawia problem jak zebrać więcej głosów niż popisów poparcia. Przecież nie da się milczeć przez całą kampanie, a do tej pory prezes jak się wypowiadał był lepszy niż jakikolwiek spot PO. Pora żeby dał głos.. a wtedy nie będzie potrzeba robić drugiej tury. Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Re: No to spis powszechny ciemnej masy 06.05.10, 18:04 raf-ber napisał: > ..co innego tragicznie zmarły brat kandydata. Ten to był politykiem dekady... > stulecia!!! Teraz się pojawia problem jak zebrać więcej głosów niż popisów > poparcia. Przecież nie da się milczeć przez całą kampanie, a do tej pory prezes > jak się wypowiadał był lepszy niż jakikolwiek spot PO. Pora żeby dał głos.. a > wtedy nie będzie potrzeba robić drugiej tury. Obserwuje scene polityczna Polski z oddali ale bardzo uwaznie. Mam wrazenie ze najwazniejszym czynnikiem w tych wyborach bedzie to co sie stalo po smierci Prezydenta. Ze nagle media pokazaly jego inna strone - ta dobra. Ludzie poczuli ze byli oszukiwani. Czlowiek oszukany bedzie sie zawsze staral odplacic. Komorowski przegra te wybory dzieki GW, TVN, itd.... Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: No to spis powszechny ciemnej masy 06.05.10, 18:13 I tu tez jest wina spoleczenstwa.Smierc pozwolila im zobaczyc ...zobaczyc cos czego nie widzieli, bo kierowali nimi media.Patrzac na foto Lecha Kaczynskiego, nie musieli juz nic czytac.Wylapane, ale sterowane foto, pozniej retuszowane wystarczalo.Dopiero smierc musiala przypomniec ze gdybym mial media i nienawidzilbym Tuska, mialby w Wyborczej(niby mojej)skrzywiona twarz Adolfa.I ta prawda powtarzana Goebelsa, stalaby sie za zycia prawda.Smierc, mowia nawet Rosjanie, pozwolila poznac Katyn i czlowieka.To nie Wajda , To Kaczynski jest symbolem Katynia.Wajda to polityczne swinstwo czlowieka zwacego sie artysta. Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Chickens come home to roost 06.05.10, 18:37 prawdziwy-moher napisał: > I tu tez jest wina spoleczenstwa.Smierc pozwolila im zobaczyc ...zobaczyc cos c > zego nie widzieli, bo kierowali nimi media.Patrzac na foto Lecha Kaczynskiego, > nie musieli juz nic czytac.Wylapane, ale sterowane foto, pozniej retuszowane wy > starczalo.Dopiero smierc musiala przypomniec ze gdybym mial media i nienawidzil > bym Tuska, mialby w Wyborczej(niby mojej)skrzywiona twarz Adolfa.I ta prawda po > wtarzana Goebelsa, stalaby sie za zycia prawda.Smierc, mowia nawet Rosjanie, po > zwolila poznac Katyn i czlowieka.To nie Wajda , To Kaczynski jest symbolem Katy > nia.Wajda to polityczne swinstwo czlowieka zwacego sie artysta. Ja sie nie czuje oszukany bo po prostu nigdy nie dalem sie nabrac GW. Dziwilem sie tylko Polakom w Polsce ze nie reaguja gdy jeden z czolowych politykow PO obraza Prezydenta o alkoholizm, inny mowi "jaki Prezydent taki zamach" a zaprzejaznione media to naglasniaja. To bylo naormalne osaczanie uczciwego czlowieka jakim byl Kaczynski. Takie zachowania w cywilizowanym kraju nie moga miec miejsca. Jestem gleboko przekonany ze dla PO, GW, TVN nadszedl czas zniwa - zbiora to co zasiewali przez wiele lat... chickens come home to roost Odpowiedz Link Zgłoś
james.blond Re: No to spis powszechny ciemnej masy 06.05.10, 15:50 Rewelacyjny post :))) Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: No to spis powszechny ciemnej masy 06.05.10, 16:09 lacznie z parafami podparafialnymi :) pogromca_mrowek napisał: > mamy już zrobiony, ciemniaki policzone co do jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Re: No to spis powszechny ciemnej masy 06.05.10, 18:08 pogromca_mrowek napisał: > mamy już zrobiony, ciemniaki policzone co do jednego. Popelniasz ten sam blad co wiekszosc politykow i mediow popierajacych PO. Uzywanie slowa ciemniak, ciemnogrod, moher, dyplomatolki, itd.. nie przyciagnie NIGDY normalnego czlowieka do twojej idei. Naprawde. Wiekszosc ludzi jest jednak normalna i chce normalnego jezyka a nie inwektyw. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
eddd73 Po trupach do celu. 06.05.10, 14:27 Po trupach do celu... Cała kampania oparta na cierpieniu Jarka. Po prostu żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_72 Re: Ok. 1650 tys. 06.05.10, 14:32 Przy takiej agitacji pod kościołami... Mam wrażenie, że to jakieś 80 % wyborców Jarka "po trumnach do celu" Kaczyńskiego. Czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
kraand Re: Ok. 1650 tys. - laczy ich paranoidalna schi... 06.05.10, 14:39 Czarno no bialym - mamy wstepna liczbe osob niezbalansowanych umyslowo w Polsce. Laczy ich paranoidalna schizofrenia i sposob postrzegania swiata nas otaczajacego, jako smiertelnego zagrozenia Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: Ok. 1650 tys. - laczy ich paranoidalna schi.. 06.05.10, 16:23 no, troche racji maja, w koncu zycie konczy sie smiercia... chociaz oni akurat twierdza ze nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 Ciekawe czy Jarosław się teraz ujawni że jest.. ?? 06.05.10, 16:18 www.gaylife.pl/artykul.php?id=815 bo to ze wszech miar interesujące Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Re: Ciekawe czy Jarosław się teraz ujawni że jest 06.05.10, 16:29 Ta gejowska strona jest koszmarnie nieaktualna...pomijam małonowoczesny interfejs i tandetny wygląd,ale teksty ujmujące Lecha Kaczynskiego w trybie teraźniejszym to lekki anachronizm. Kaczynski nie ujawni nigdy tego czy jest gejem, bo by sie o tym przekonac, musiałby miec choc jedną okazje na seks z mężczyzną lub kobietą...a nie miał. Wygląda mi na to, ze tymi podpisami "kaczka stroszy pióra". Dostanie w kuper w I turze i pióra opadną... Odpowiedz Link Zgłoś
milu100 nawet TVN24... 06.05.10, 13:57 nawet w TVN24 są pod wrażeniem ilości zebranych podpisów, jakiś chłoptaś ze sztabu Komorowskiego mętnie się tłumaczył, że oni się nie ścigali z PiS w zbieraniu podpisów, ale widać było, że nie wie za bardzo co powiedzieć więc i agitatorzy PO na tym forum nie wiedzą jak inaczej skomentować ten artykuł, jak widać jedyne co im przychodzi do głowy to personalne ataki na ś.p. Lecha Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: nawet TVN24... 06.05.10, 14:01 Kupa ludzi nad tym pracowała. O ile ci podpisani to większość zwolenników Jarosława to może byc lipa w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll Pod nadzorem plebana podpisywali 06.05.10, 14:07 mieli wyjście? na szczęście wybory są anonimowe Odpowiedz Link Zgłoś
ire09 raczej: Pod nadzorem Michnika podpisywali, 06.05.10, 14:24 który z aparatem pilnował kościoły czy zbieraja tam podpisy i coś tam ponoć złapał. Juz w sobote było wiadomo, że będzie to bdb wynik, wtedy juz mozna było szacować, że w skali kraju to mógłby byc wynik rzędu 1,5-2mln. Ludzie walili drzwiami i oknami żeby złożyc podpis. PO tyle nie zbierze bo ich zwolennicy nie są ideologicznie związani z PO, moda na antykaczyzm i dożynanie PiSu sie kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll podpisy zaczeli zbierać dzień po katastrofie 06.05.10, 15:36 podpisali wszyscy wyborcy kaczyńskiego może lec w chwale ze wiecej nie zdobędzie Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_troll_forum Kto to ten łysy? 06.05.10, 14:05 A ten łysy, co szedł obok Jarka trzymając go pd rękę to kandydat na pierwszego dama? Odpowiedz Link Zgłoś
canard swoj 06.05.10, 18:11 ale mnie to cieszy, wrescie beda mieli swojego u steru wladzy, katole wybieraja krypto pedzia buhaha. Odpowiedz Link Zgłoś
jabas1 Moja mama i babcia też podpisała. 06.05.10, 14:05 Bo presja PiSmańskiego księdza była wielka, ale głosować będą na normalnych a nie na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Moja mama i babcia też podpisała. 06.05.10, 14:11 jabas1 napisał: > Bo presja PiSmańskiego księdza była wielka, ale głosować będą na normalnych a > nie na PiS. No to mama i babcia nie sa specjalnie tegie na umyslach. Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Re: Moja mama i babcia też podpisała. 06.05.10, 14:20 12.12a1 napisał: > No to mama i babcia nie sa specjalnie tegie na umyslach. Chyba wręcz przeciwnie; podpisały i z księdzem mają spokój, a Kaczyńskiemu to i tak nie pomoże - za komuny tak się nauczyli ludzie kombinować dla świętego spokoju.. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Moja mama i babcia też podpisała. 06.05.10, 14:33 one2be napisał: > 12.12a1 napisał: > > No to mama i babcia nie sa specjalnie tegie na umyslach. > > Chyba wręcz przeciwnie; podpisały i z księdzem mają spokój, a > Kaczyńskiemu to i tak nie pomoże - za komuny tak się nauczyli ludzie > kombinować dla świętego spokoju.. ----------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
jabas1 Fanatyczna tłuszcza PiS potrafi być grożna. 06.05.10, 15:35 Lepiej uważać bo potrafią atakować myślących.Przypomina to fanatyzm lat 30 ubiegłego wieku w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll Re: Ma wpływ to widać na forum 06.05.10, 15:40 jakim małym człowiekiem trzeba być żeby włazić w du_pę rydzolowi który opluł jego brata i bratową? powiem, totalnym dnem moralnym, takim jest Kaczyński Yaro Odpowiedz Link Zgłoś
ande77 Re: Moja mama i babcia też podpisała. 06.05.10, 18:37 Są nie tylko słabe intelektualnie (co im taki ksiądz by zrobił?) ale też nie mają odwagi cywilnej aby przyznac się do swojego zdania. Ale istnieje też druga możliwość- Mama I Babcia podpisały bo chcą głosować na Kaczyńskiego tylko synek/wnuczek z pryszczatego PO i jest upierdliwy to na odczepnego mu powiedziały, że to dla ks (młody i głupi wnuczek to uwierzył :-). Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Moja mama i babcia też podpisała. 08.05.10, 13:32 Mogly podpisac aby pleban z ambony nazwiskami nie szczekal. U was katole to wszystko mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
lilu7 Re: Moja mama i babcia też podpisała. 06.05.10, 17:02 napisz, że ty też będziesz głosować, bo jak tak podejdziemy do sprawy, to wyznawcy pis osiągną swoje, oni zawsze umieli się jednoczyć w takich sytuacjach, są karni i obowiązkowi, wykonują rozkazy. Odpowiedz Link Zgłoś
ilr Re: Moja mama i babcia też podpisała. 06.05.10, 17:42 To już zawczasu zabierz im dowody... Odpowiedz Link Zgłoś
maquis.drake Re: nawet TVN24... 06.05.10, 14:05 PO też zbiera podpisy w Kościołach? ;) A SLD? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dar124 Re: nawet TVN24... 06.05.10, 14:39 PO w kosciołach i synagogach a SLD tylko w synagogach pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq uwaga nadciąga zło i myśli, że jest silne 06.05.10, 14:11 wszyscy na wybory, bo znowu mohery i inne oszołomstwo po podstawówce wybierze nam prezydenta. jedyne co może martwić a pomóc kaczyńskiemu w wyborach, to początek wakacji przy 2. turze. pisowskie cwaniaki sprytnie chowają się też za gębami kluzik i poncyliusza ale to nie jest prawdziwa twarz tych ludzi! kaczyński to jedyny znany kandydat w historii, który im mniej się pokazuje publicznie, tym dla niego lepiej. tylko wtedy mu rośnie poparcie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilu7 Re: uwaga nadciąga zło i myśli, że jest silne 06.05.10, 17:04 kraq napisał: > kaczyński to jedyny znany kandydat > w historii, który im mniej się pokazuje publicznie, tym dla niego > lepiej. tylko wtedy mu rośnie poparcie:)))))) BRAWO! słuszna i ze wszech miar prawdziwa uwaga! Odpowiedz Link Zgłoś
ilr Re: uwaga nadciąga zło i myśli, że jest silne 06.05.10, 17:40 Długo się tak będziecie pocieszać? Odpowiedz Link Zgłoś
raf-ber Re: uwaga nadciąga zło i myśli, że jest silne 06.05.10, 18:03 ilr napisał: > Długo się tak będziecie pocieszać? Kiedy poznamy potencjalną pierwszą damę? Odpowiedz Link Zgłoś
ilr Re: uwaga nadciąga zło i myśli, że jest silne 06.05.10, 18:13 A co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
ande77 Re: uwaga nadciąga zło i myśli, że jest silne 06.05.10, 18:44 Eh, przekonanie, że jak mam wyższe to głosuje na wąsatego Bronka jest ośmiesza młodzieżówkę PO. A fakt, że przypuszczają iż początek wakacji to fanatycy PO wolą jechać na wakacje do Ciechocinka niż iść głosować - to już samoosmieszanie się. Bezkrytyczni miłośnicy karnie idą na każde wybory za Bronkiem.. niezależnie czy startuje z UD UW czy PO Odpowiedz Link Zgłoś
filip6198 Re: nawet TVN24... 06.05.10, 14:11 Gratulacje dla PiS za zebranie takiej liczby podpisów. Miejmy nadzieję, że mobilizacja była 100% i że wynik wyborczy będzie zbliżony do tego z dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
2_mirabelka40 Re: nawet TVN24... 06.05.10, 14:33 A agitatorzy PiS wiedzą????? Zbieranie w kościołach pod bacznym okiem księdza chyba nie jest zbyt chwalebne???? Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: nawet TVN24... 06.05.10, 16:28 milu100 napisał: > nawet w TVN24 są pod wrażeniem ilości zebranych podpisów, jakiś chłoptaś ze > sztabu Komorowskiego mętnie się tłumaczył, że oni się nie ścigali z PiS w > zbieraniu podpisów, ale widać było, że nie wie za bardzo co powiedzieć > > więc i agitatorzy PO na tym forum nie wiedzą jak inaczej skomentować ten > artykuł, jak widać jedyne co im przychodzi do głowy to personalne ataki na ś.p. > Lecha Kaczyńskiego no wiesz, w koncu zadna partia w polsce nie ma obowiazkowych spotkan niedzielnych pod grozba grzechu ciezkiego, to co sie dziwic ze zebrali tyle podpisow? ja sie wcale nie dziwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 Bo jak sie żebrze o podpisy po kościołach 06.05.10, 16:37 to się ludzie litują "po trupach do celu", jakie to jednak prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy Tusk byl tam tylko raz - razem z Putinem 06.05.10, 14:08 7 kwietnia 2010.... Odpowiedz Link Zgłoś
thor.g Re: Tusk byl tam tylko raz - razem z Putinem 06.05.10, 14:19 ale Tusk nie deklarował iż jeździł na obchody z rodzinami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
berig1 Re: Ciemny lud już nie kupuje 06.05.10, 17:33 NA PLAKATY TO KALENDARIUM - NA PLAKATY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
11anel-7 Re: Ciemny lud już nie kupuje 07.05.10, 00:07 Nie rozumiem??? CO Z TEGO ! Odpowiedz Link Zgłoś
dalacin4 Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 06.05.10, 13:54 "coś nas łączy" buhaha - chyba niezrealizowane skierowanie do kliniki psychiatrycznej Odpowiedz Link Zgłoś
ilr Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 06.05.10, 17:46 A co łączy działaczy i sympatyków PO? Stefan Niesiołowski już dawno dał na to odpowiedź: Ciągle trudno określić, komu poza Unią Wolności odbiera głosy Platforma Obywatelska. Ugrupowanie nowe, programowo nieokreślone, udające, że nie jest partią polityczną i celowo unikające zabierania głosu we wszystkich ważnych kwestiach społecznych, ekonomicznych i politycznych – lecz za to dające popisy hipokryzji i cynizmu, dość skutecznie żerujące na znanych fobiach, ignorancji i naiwnej wierze ludzi zniechęconych do polityki. Liderzy PO już zaczynają napotykać trudności z przekonaniem wyborców do szczerości intencji swych polityków – dobrze przecież znanych, i to nie zawsze z najlepszej strony. Teraz owi politycy nagle zapewniają, że stali się inni, uczciwsi, bardziej autentyczni i bardziej prawdomówni niż wszyscy pozostali. Przy okazji nasuwa się pytanie, jak to możliwe, by ktoś z takim życiorysem jak Andrzej Olechowski – płytki intelektualnie i pod wieloma względami po prostu niewiarygodny – mógł zdobyć kilka milionów głosów w wyborach prezydenckich. PO najprawdopodobniej skończy tak jak wszystkie ruchy, które spaja jedynie cynizm, hipokryzja i konformizm. Ciekawe tylko, czy nastąpi to jeszcze przed wyborami, czy zaraz po. * Źródło: Rozbijacze na prawicy, „Gazeta Wyborcza” nr 168,20 lipca 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
abba2009 Re:palant viross napisał -idioci podpisywali 06.05.10, 20:06 palant viross jeste znanym działaczem peło,jego agresywna aktywnośc jest dobrze opłacana przez gang peło! Odpowiedz Link Zgłoś
westdream Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 06.05.10, 13:55 hahahahaha:) zadziorne. Odpowiedz Link Zgłoś
dobby7 lwia czesc podpisow ... 06.05.10, 14:30 ... byla zbierana wsrod "mohair tourists" na wyjazdach do miejsc kultu katolickiego ... Do d'upy z takim poparciem. Odpowiedz Link Zgłoś
tutuna Re: lwia czesc podpisow ... 06.05.10, 14:38 > Do d'upy z takim poparciem. obawiam sie, że nie całkiem do d'upy - głos jest równy głosowi. Mamy (przynajmniej w założeniu) demokrację a nie merytokrację... Odpowiedz Link Zgłoś
jarzebiaknaczczo Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 06.05.10, 16:21 Mogłaby jeszcze Joanna zaprowadzić Jarka do dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
disoprivan Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 06.05.10, 17:04 czy macie, koledzy i kolezanki, plan B, gdyby, co nie daj bog, kaczor, glosami prawdziwych patriotow, zostal takze i waszym reprezentantem? na wypadek gdyby nic wam do glowy nie przyszlo: angielskie idiomy wkuwac polecam :-) albo francuskie czasowniki nieregularne. albo niemieckie partizipialsätze. :-)) i pamietajcie: tych 5 ukradzionych lat z waszego zycia nikt wam juz nie zwroci. Odpowiedz Link Zgłoś
janek2557 Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 06.05.10, 17:26 Ale on paskudny . Ciekawe czy bardziej wredny jest czy paskudny . Taki wredny jak Irasiad Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 07.05.10, 23:48 maciek.katowice napisał: > Kliknijcie w zdjęcie Jarka - zobaczcie jak wygląda w powiększeniu :) Dla mnie to zawsze była niedojda . W dorobku nic jak sam twierdzi.Podstawowej komórki też nie .Niedojda i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Się kandydat nagadał... 06.05.10, 14:06 kato28 napisał: > Po co była ta szopka? Ale gdyby PO zebralo 2 mln 650 tys podpisów nie nazwalbys tego szopka,tylko pialbys ze szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Się kandydat nagadał... 06.05.10, 14:10 G... mnie to obchodzi ile PO zebrała. Ja się na żadnej liście nie podpisałem. Pytam tylko po co Kaczyński się tam pojawił skoro dwa zdania z siebie wypluł. Bardziej się nagadali członkowie jego sztabu. To kto w końcu kandyduje, Kaczyński czy Kluzik-Rostkowska? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Się kandydat nagadał... 06.05.10, 14:17 kato28 napisał: > G... mnie to obchodzi ile PO zebrała. Ja się na żadnej liście nie podpisałem. > Pytam tylko po co Kaczyński się tam pojawił skoro dwa zdania z siebie wypluł. > Bardziej się nagadali członkowie jego sztabu. To kto w końcu kandyduje, > Kaczyński czy Kluzik-Rostkowska? ----------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll jedno pytanie dziennikarza i by piana wścieklizny 06.05.10, 14:22 popłynęła z dzioba, sztuczny mały kurdupel Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: jedno pytanie dziennikarza i by piana wściekl 06.05.10, 14:30 miszczu.pll napisał: > popłynęła z dzioba, sztuczny mały kurdupel ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll Re: mi nie ale wam płynie co tam u Alika? 06.05.10, 15:37 pierwszej damy Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: jedno pytanie dziennikarza i by piana wściekl 06.05.10, 14:33 Bez przesady. Mógłby to być dziennikarz np. Telewizji Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Re: Się kandydat nagadał... 06.05.10, 14:23 Wystarczy żeby w oczy popatrzył i już wiesz czego chce, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Się kandydat nagadał... 06.05.10, 14:25 Wiesz, mnie się wydaje że im więcej gada tym większe przerażenie i zażenowanie budzi. A nóż wygra? Będzie prezydentem mojego kraju, chciałbym wiedzieć co ma do powiedzenia na różne tematy. Tymczasem wiem co mają do powiedzenia Kluzik-Rostkowska i Poncyliusz. Odpowiedz Link Zgłoś
janek2557 Re: Się kandydat nagadał... 06.05.10, 17:29 Ciekawe co ci ten cymbał powiedział .Mni że po trupach do celu Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: Się kandydat nagadał... 06.05.10, 16:32 kato28 napisał: > G... mnie to obchodzi ile PO zebrała. Ja się na żadnej liście nie podpisałem. > Pytam tylko po co Kaczyński się tam pojawił skoro dwa zdania z siebie wypluł. > Bardziej się nagadali członkowie jego sztabu. To kto w końcu kandyduje, > Kaczyński czy Kluzik-Rostkowska? jemu akurat publiczne przemowienia szkodza o czym doskonale wie sztab i cwane otoczenie liczace na bonusy, stanowiska i synekury wokolo palacu prezydęckiego :) stad tacy potulni, mili i medialni szefowie w tym sztabie, w normalnych warunkach zatrudniliby piskorskiego i migalskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się z... 06.05.10, 13:47 To już wiemy:) a co dalej z tą lokomotywą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
s_viroos Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 06.05.10, 13:51 cóż... Kaczy ród jaki jest każdy widzi. Jakieś "dzieło", ś.p. Lecha....Potem część zamienna w postaci jarosława... Zapłakana Marta, zyjącą z lewicowcem.... Dajcie juz spokój i nie rozsmieszajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
langston Redaktorze Michnik-ratuj! napisz co amy myslec:))) 06.05.10, 13:49 Redaktorze Michnik-ratuj! napisz co mamy myslec:))) bo sami nie potrafimy sie w tym polapac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Redaktorze Michnik-ratuj! napisz co amy mysle 06.05.10, 13:53 Rozumiem, że tu dyspozycje od Ojca Dyrektora już dostałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: Redaktorze Michnik-ratuj! napisz co amy mysle 06.05.10, 16:36 od pierwszej chwili po katastrofie, plyna nieprzerwanym ciagiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Panika w redakcji GW 06.05.10, 14:07 Przemówienie Jarosława Kaczyńskiego powaliło na kolana wszystkich, tak wrogów, jak i przyjaciół. Dziennikarze i tak nie zadaliby żadnych pytań, bo usta z podziwu mieli jeszcze długo otwarte. Tego się nikt nie spodziewał: program prezydenta PiSu to zebranie podpisów i wdzięczność wobec pani Kluzik. Z takim programem można przejść śmiało nie tylko przez XXI stulecie, ale wręcz przez każde kolejne, bo jest to program absolutnie uniwersalny, odporny na koniunktury gospodarcze, zmiany klimatu itp. Jedynie lawinowy wzrost analfabetyzmu lub drastyczny spadek pogłowia PiSowskiego elektoratu mogłyby zakłócić jego realizację. W tej sytuacji milczenie GW jest zrozumiałe: tak uniwersalny program nie poddaje się krytyce. Odpowiedz Link Zgłoś
kufa-62 Re: Panika w redakcji GW 06.05.10, 18:43 A,MOŻE.GŁUPOTY ,NIE NALEŻY KOMENTOWAĆ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Redaktorze Michnik-ratuj! napisz co amy mysle 06.05.10, 14:34 Rydzykowi ci nie wystarczają? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się z... 06.05.10, 13:49 Fajnie:) W powiększeniu Komorowski.Psikus? Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Panowie alarm !!! 06.05.10, 13:54 Może wygrać każdy. Kaczyński też. 1 650 000 podpisów robi wrażenie. Twardy elektorat i mohery się zmobilizowały. Pytanie ile zwolenników Kaczyńskiego nie poleciało się podpisać. Bo jak większość się podpisała to lipa a jak niewielki ułamek to gościu może rzeczywiście wygrać. Inna sprawa że on bardziej funkcjonuje wirtualnie niż w realu. Dwa zdania od miesiąca to trochę mało jak na kandydata na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Jarek ma słabego konkurenta. 06.05.10, 14:05 Gdyby z PO kandydował ktoś inteligentniejszy niż Komorowski mogła by być ciekawa kampania. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Panowie alarm !!! 06.05.10, 14:08 Raczej nie wygra,to co pokazali w pudełkach na spotkaniu to większość elektoratu pissssu,karnie skladali podpisy wyznawcy pewnego pedofila z torunia,a robili to pod kosciołami. Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.pl Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się z... 06.05.10, 13:50 "Polska ma prawo do marzeń" - Tak. Marzymy o zniknięciu Jarosława Kaczyńskiego ze sceny politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
farscapefan Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 06.05.10, 13:53 Marzy mi się... całkowite zniknięcie PiSu i Kaczyńskiego ze sceny politycznej naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
milu100 Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 06.05.10, 14:00 farscapefan napisała: > Marzy mi się... całkowite zniknięcie PiSu i Kaczyńskiego ze sceny politycznej > naszego kraju. i rządy jednej jedynie słusznej partii, to już było, skończyło się 20 lat temu, obudź się Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Jaki procent PiSomoherii dozyje do wyborów? 06.05.10, 16:10 Pytam powaznie bo widząc 3 Maja ten "elektorat" wpisujący się pod kościołem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany W kwestii całkowitego zniknięcia PiSu 06.05.10, 14:15 i Kaczyńskiego poproście o braterską pomoc przyjaciela Donalda Tuska Putina. Załatwi to dla kumpla. farscapefan napisała: > Marzy mi się... całkowite zniknięcie PiSu i Kaczyńskiego ze sceny politycznej > naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
red.kazik Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 06.05.10, 13:54 "Imponująco wyglądają finanse radnego PiS, programisty z własną działalnością gospodarczą Adama Rucińskiego. Radny ma na koncie 785 tys. zł. Jego czysty dochód z działalności gospodarczej to 98 tys. zł. Radny zarobił także na sprzedaży akcji - 52 tys. zł oraz na odsetkach od lokat bankowych - 36 tys. zł. 195 tys. zł ma na bankowym koncie wiceprzewodniczący klubu radnych PiS Tomasz Hinc. Główne źródło dochodów Tomasza Hinca to dyrektorski etat w Totalizatorze Sportowym, gdzie zarobił 224 tys. zł brutto. a wyborcy do urn! Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 06.05.10, 16:17 > "Polska ma prawo do marzeń" Toż to trawestacja tylko "Polska zasługuje na cud" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Pełny tekst wystapienia JK 06.05.10, 13:51 "Ja chciałem serdecznie podziękować tym wszystkim, którzy zbierali podpisy, którzy wykazali poparcie i życzliwość. Jestem przekonany, że coś nas łączy, że łączy nas przekonanie, że Polska ma prawo do marzeń, że będzie silna, licząca się w świecie, że będzie dumna i sprawiedliwa" - powiedział Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: Pełny tekst wystapienia JK 06.05.10, 13:55 o urlopach i zagranicznych wycieczkach Polakow np. do Egiptu mogl wspomniec Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll Długie jak walka Gołoty :) 06.05.10, 13:57 i jeszcze jedno "Ja chciałem" ...........burak Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: Długie jak walka Gołoty :) 06.05.10, 16:42 no jak to burak, to takie ja, na podkreslenie majestatu pana przyszlego prezydęta, "ja! wasz pan i wladca chcialbym..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
farscapefan Re: Pełny tekst wystapienia JK 06.05.10, 13:57 Polska ma prawo do NORMALNOŚCI. A tylko normalne i stabilne rządy, bez wymachiwania szabelką i tupania nogami, jak to było w ostatnich latach w wykonaniu Pałacu Prezydenckiego, są w stanie zapewnić nam silną pozycję w świecie i szacunek innych państw. Gadka o marzeniach... dla kogo to? Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pełny tekst wystapienia JK 06.05.10, 17:09 Prezydentem - pulkownik Ludwik Wasiak. Idealnym nowym premierem moglby zostac prof. dr. hab. Krzysztof Radosław Mazurski --- marucha.v3v.org/viewtopic.php?t=3190 Odpowiedz Link Zgłoś
wnukmarycha Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się z... 06.05.10, 13:51 Niech sztab nie chwali się podpisami, bo ja osobiście - w imię dania szansy wyboru - podpisałem listy czterech kandydatów. A przy okazji - panie Prezesie, melduję wykonanie zadania! - to juą było i zostało powtórzone, ale tym razem w gronie spędu młodych, którzy mają wykazać metamorfozę Prezesa. Tyle tylko, że bardzo ciekawe jest to, iż w kilkunastu dwójkach-trójkach proszących mnie w ostatnich dniach o złożenie podpisu nie było takich młodych aktywistów. Widać Jaro jest w formie i socjotechnika odchodzi na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 70 tryliardów podpisów dla PIS 06.05.10, 13:52 Udało nam się zebrać 70 trylionów milionów tysięcy podpisów wśród prawych polaków. te 234 334 tryliardów podpisów świadczy że coś nas łączy. te 476 678 oktyliard podpisów nie pójdzie na marne. dziękuję a wszystkie 135 6475 6673 kwintylionów podpisów, nie było łatwo zebrać te wszystkie 345 6456 4000 oktylionów podpisów. -- i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Big respect ! 06.05.10, 13:57 Rydzyk i kilku innych sukienkowych trochę napędziło. Reszta musiała starać się sama. Odpowiedz Link Zgłoś
airpressure Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się z... 06.05.10, 13:54 Jak sie zbiera podpisy na wycieczkach do Lichenia albo w kosciolach to tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mp.1976 Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się z... 06.05.10, 13:54 moze miliard ?? liczy sie tylko 100.000 ... reszta moze byc fantazja sztabow :) Odpowiedz Link Zgłoś
blog.wyborczy profesjonalnie przygotowane wystąpienie 06.05.10, 13:54 wszystkim życzymy takich kampanii. skorzysta na tym jakoś polskiej polityki, wszyscy skorzystamy na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: profesjonalnie przygotowane wystąpienie 06.05.10, 14:02 Dokładnie. Jasny i pozytywny przekaz. Zero błędów. A z debat sam Komorowski się wycofał (może ma jakiś śpiegów PiS'u w sztabie :)) Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Piramida strachu. 06.05.10, 13:54 Za nim ustawiono małą piramidę z pudełek z podpisami. Odpowiedz Link Zgłoś
3-kuleczka Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się z... 06.05.10, 13:56 łączy was - pazernośc na władzę i moherkowa głupota, nie licz panie Jarosławie na KRAKOWSKĄ INTELIGENCJĘ, nawet ci wiesniaki z Podhala nie pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Trzeba POprosić przyjaciół Moskali o interwencję! 06.05.10, 13:56 Tak nie może być! tego sondownie nie uwzględniały! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_z_wroclawia Re: Trzeba POprosić przyjaciół Moskali o interwen 06.05.10, 14:08 A gdzie PiS w Europie ma przyjaciół? Nigdzie. Ta partia wszędzie w Europie wzbudza tylko co najwyżej śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
major_walenda Na POkomunistyczne salony padł blady strach. 06.05.10, 13:58 Świadczą o tym nerwowe ruchy i chaos w tym "dobrym towarzystwie". A i nadredaktor jakoś nie wydaje zdecydowanych dyrektyw co o tym wszystkim myśleć. Zamęt w szeregach lewactwa czyli "ludzi przyzwoitych i rozumnych". Wysłali do boju Wajdę, ale stary "ałtorytet" wygłupił się bardzo.... I co dalej Adamie Michniku? Ciemnogód nam zagraża!! RATUJ ADAMIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: Na POkomunistyczne salony padł blady strach. 06.05.10, 14:12 Nie ciemnogród tylko "demony patriotyzmu" :) A GW nie ma już kapelana i nikt nie będzie w stanie zrobić egzorcyzmów :(((. Czeka nas czarna przyszłośc pełna kaczyzmu,mocherów Rydzyków (bo teraz pojawią sie jego klony ) i wszechogarniającej nienawiści. Poza tym krowy nie będą dawać więcej mleka a w powietrzu będzie się unosił wulkaniczny pył. A tak w ogóle to ogarną nas mroki średniowiecza i zapłonął stosy. I do tego staniemy się "dzikim krajem" i ..... ....nad tym wszystkim będzie unosił się "mroczny mściciel" Jarosław K. w kostiumie batmana i powtarzał "Witajcie w czwartej RP !!!" Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Mord nie naszych, mordów politycznych, siepania 06.05.10, 14:22 Ludzi Honoru i Ludzi Rozumnych... AJA-JAJA-JAJ! Władymirze Władymirowiczu - przyjdź demokracji zagrożonej przez kaczyzm z BRATERSKĄ POMOCĄ, Twój nowy przyjaciel Donald Tusk i całe PełO czekają zratowania! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się z... 06.05.10, 13:58 teraz 1550000 do kosza, i po co było tracić czas, papier i zawracać ludziom gitarę Odpowiedz Link Zgłoś
andrus.1 Doliczyć... 06.05.10, 14:38 ...trzeba jeszcze zdjęcia śp.p.kaczyńskich jako nagrodę za podpis. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneuszdziura Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 07.05.10, 05:12 cillian1 napisał: > teraz 1550000 do kosza, i po co było tracić czas, papier i zawracać ludziom git > arę jak zawszę są przekłamania.......było miliard 650 milionów:P nie policzyli Polaków na obczyznie ......to PO jak zawsze kłamie a PIS ma rację:))))))....aby wygrać wybory są zdolni nawet chińczyków zaadoptować:P Odpowiedz Link Zgłoś
3-kuleczka Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się z... 06.05.10, 13:59 co tu wypierdku pisuarowski robisz? nie pomyliłes portali? dziennik niedzielny jest gdzie indziej, a może jestes na zdjęciu wśród tych młodych buraków z wypranymi mózgami? Odpowiedz Link Zgłoś
langston No to teraz jad i plwociny poleca z cala moca 06.05.10, 14:01 No to teraz jad i plwociny poleca z cala moca:))) poruszaone zostana wszelkie moce by zapluc Jarka...moze nawet Walaesa dostanie drugiego Nobla...a ks. Sowa z TVN prymasem:) Redaktor ichnik zas uda sie bohatersko w pyle wulkanicznym do New York by Broklynska Rada cos wymyslila:))) Boj sie zlodzieju, boj sie wraca IVRP!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
3-kuleczka Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się z... 06.05.10, 14:01 Polska bez Jarka ! ale sie chamisko pcha na piedestał, a dopiero poganiał brata żeby szybko lądowac... Odpowiedz Link Zgłoś