Dodaj do ulubionych

tęsknota...

22.10.11, 23:50
Panowie, jak to jest, czy jeśli rozstajecie się z kobietą po 7 latach i ponoć twierdzicie że jej już nie kochacie, to jest prawda czy taka naciągana? Czy w ogóle tęsknicie za kobietą z którą byliście i myślicie o niej czasami?
Obserwuj wątek
    • wszedlem Re: tęsknota... 22.10.11, 23:58
      tesknie za moja baba nawet teraz, wstawiony i mam nadzieje, ze wkrotce zalany. ale po co ci to? zastanawiasz sie czy mysli o tobie rownie intensywnie? jesli sie nie kontaktuje to pewnie nie mysli
      • fieldsofgold Re: tęsknota... 23.10.11, 09:42
        a ty sie kontaktujesz? nie znasz zasady: "piłeś - nie pisz"? :-P
    • k1012 Re: xxx 22.10.11, 23:59
      Jezeli kochal (?)to pewnie mysli -uwaga- nie dotyczy jezeli znalazl nowy obiekt uczuc
      Zreszta w druga strone pewnie tak samo dziala.
      • leziox Re: xxx 23.10.11, 00:07
        Nigdy nie zapomnialem zadnej z kobiet,z ktora mialem jakis zwiazek.
        Mysle ze to przez szacunek do nich.
        Zadna kobieta nie przechodzi przez zycie faceta bez sladu.
        • lled Re: xxx 25.10.11, 21:12
          przechodzi przechodzi. ja nie pamietam conajmniej polowy z nich. gdzies tam szumi ale co i gdzie to juz nie pamietam.
    • wersja_robocza Re: tęsknota... 23.10.11, 00:20
      Eksa zapytaj.
    • jenisiej A Ty tęsknisz... 23.10.11, 03:49
      ...bo ja wiem - za starą pralką na przykład?
    • e-no-kolego Re: tęsknota... 23.10.11, 08:05
      Ja myślę i pewnie kocham na swój sposób. Gdy jednak powiedziałem koniec to nieodwołalnie.
      • dora_1983 Re: tęsknota... 23.10.11, 18:22
        ja za nim tęsknie, minął 1 miesiąc, a ja mam wrażenie że on nie myśli bo się nie odzywa, ale może tak nie jest....kurcze, jeśli nie wspomina mnie w jakikolwiek sposób to byłoby mi przykro :(
        • satoja Re: tęsknota... 23.10.11, 18:42
          Litości... Facet odszedł bo już nie chce z tobą być. To teraz ma dniami i nocami myśleć o tobie i probować się kontaktować???
          Jakby chciał nadal się kontaktować i zajmowac twoim życiem to by nadal z tobą był.
          A on odszedł i chce odciąć od ciebie więzi. Jego psim obowiązkiem jest zajmować się nowym życiem a nie zawracać ci nadal 4 liter. Masochistka jesteś czy coś masz nie tak z głową, że marzy ci się żebyście sie oboje epatowali i onanizowali nieszczęściem rozstania?
          • dora_1983 Re: tęsknota... 23.10.11, 20:51
            Raczej, marzę o tym, żeby do mnie wrócił...nie musisz być tak agresywna. Rozumiem, że mnie rzucił, ale naprawdę wiele razem przeszliśmy i poprostu nie mam teraz z kim dzielić trosk i radości....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka