nicpon007 24.07.06, 09:21 Brakuje jeszcze Kim Dzong Ila i mamy dom wariatów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anuszka_ha3.agh.edu.pl Polska korzysta z białoruskich więźniów polit. 24.07.06, 09:51 Polska firma korzysta z pracy białoruskich więźniów politycznych. Więcej na blogu "Odkryjmy Białoruś!": odkryjmybialorus.blox.pl/2006/07/Polska-firma-korzysta-z-pracy-bialoruskich.html → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kojako1979 Re: Chavez przyjechał do Łukaszenki 24.07.06, 11:19 >>Eksperci uważają jednak, że dla Chaveza kontakty z Mińskiem są atrakcyjne przede wszystkim dlatego, że dzięki nim może uzyskać dostęp do rosyjskiego sprzętu wojskowego, którego Moskwa nie może mu sprzedać bezpośrednio. Po Mińsku Chavez poleci do Moskwy, gdzie za ponad miliard dolarów ma kupować myśliwce, helikoptery bojowe i automaty kałasznikowa<< Czy autor mógłby przestć zaprzeczać samemu sobie w 1 artykule? Przecież to się kupy nie trzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
roman_lom Dwa brata Akrobata:) 24.07.06, 11:44 Idziesz po Minsku, poczucie niby znajdujesz sie w latach 70'ch, wszedzie napisy "BIALORUS WITAJE PREZYDENTA BOLIWARYJSKEJ REPUBLIKI WENESUELA HUGO CHAWESA....nie pametam jak dalej". Wlasnie te dwa znalezli jeden jednego. Ale mysle ze niedlugo juz im zostalo rzadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
roman_lom Re: Dwa brata Akrobata:) 24.07.06, 11:48 "...Będzie też gościem tzw. Czarnej Dywizji, specjalnej jednostki MSW wsławionej brutalnym pacyfikowaniem demonstracji opozycji białoruskiej." Dla czego GW ciagle pisze "Czarna Dywizja", przeciez nikt ja tak nie nazywa na Bialorusi, zapytaj w Minsku co to znaczy nikt nie potrafi odpowiedzec. Nazywamy ja SOBR brygada Specnazu 3214. Odpowiedz Link Zgłoś
alek86 LatinAm News - zobacz! 24.07.06, 12:30 Wiadomości dotyczące krajów Ameryki Łacińskiej i Karaibów: Sprawdź latinamnews.blog.onet.pl/ Polska prasa i serwisy o wizycie Chaveza na Białorusi min. Sens tej wizyty zdaniem białoruskiej opozycji latinamnews.blog.onet.pl/1,CT56554,index.html (to jest zakładka Wenezuela) pozdrawiam Alek Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Chavez przyjechał do Łukaszenki 24.07.06, 12:47 wreszcie Wacek moze cos napisac o Bialorusi,a to z rewolucja dal doopy i zniknal na dlugo w temacie bialoruskim! Odpowiedz Link Zgłoś
roman_lom Re: Chavez przyjechał do Łukaszenki 24.07.06, 12:52 Dla domu wariatow tez brakuje Pana Fidela i Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: Chavez przyjechał do Łukaszenki 24.07.06, 15:47 Wkoło Ciebie sporo wariatów. Wszystko z Tobą w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: Chavez przyjechał do Łukaszenki 24.07.06, 19:33 A z Tobą wszystko O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
hapita Re: Chavez przyjechał do Łukaszenki 24.07.06, 20:02 Czy już nikt nie może mieć własnego zdania?Czy wszyscy muszą podporządkować się USA.Jak słabe muszą być Stany,bojące się panicznie tak małych krajów jak Kuba czy Wenezuela. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Chavez przyjechał do Łukaszenki 24.07.06, 21:19 hapita napisał: > Czy już nikt nie może mieć własnego zdania?Czy wszyscy muszą podporządkować się > > USA.Jak słabe muszą być Stany,bojące się panicznie tak małych krajów jak Kuba > czy Wenezuela. yanki wiedza czego sie bac!tacy,rozumiesz ,zorganizuja sie w grupy,stworza os i potem ciezko im dobrac sie do skory(kasy)a poki czas ,pojedynczo ich,pojedynczo! Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Chavez przyjechał do Łukaszenki 24.07.06, 21:27 Ale dlaczego "wlasne zdanie" wiaze sie najczesciej z przesladowaniem opozycji, cenzura, ograniczaniem wolnosci, nepotyzmem i korupcja? Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Chavez przyjechał do Łukaszenki 24.07.06, 21:25 Nie martw sie. Wizyta w Phenianie takze jest w programie: tierralatina.blox.pl/2006/06/Wenezuelskie-alianse.html Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka ekspercie-tierro od AmŁac, pytanko... 25.07.06, 01:26 www.michaelparenti.org/GoodVenezuela.pdf Co sądzisz o przemyśleniach amerykańskiego naukowca? ...styczna propaganda czy nieznajomość realiów? Parenti w Wenezueli jednak był. Ja np. nigdy nie byłem, ani nie widziałem ciemnej strony księżyca, ale wiem, że istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś