elapin Re: To ciało Magdy znaleziono blisko Chańczy 30.07.07, 09:15 ['] ['] ['] ['] Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie, a światłość wiekuista niechaj jej świeci!! Spoczywj w pokoju!! Mam nadzieję,że winni tego czynu zostaną surowo osądzeni!! Cała Częstochowa płacze :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
knidyjka Re: Strach wychodzić na ulicę 30.07.07, 10:42 (*)(*)(*) krótko z nami byłaś:( Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Wprowadzic kare smierci i wyplenic zbrodniarzy!!!! 30.07.07, 13:01 Unia Europejska moze sobie chodowac zbrodniarzy, ale nas na to nie stac. KARA SMIERCI DLA PEDOFILOW-ZABOJCOW. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: To ciało Magdy znaleziono blisko Chańczy 30.07.07, 11:05 ['] kolejne niewinne dziecko...... Odpowiedz Link Zgłoś
epistale Re: To ciało Magdy znaleziono blisko Chańczy 30.07.07, 12:01 Tragedia! ponad 3 tygodnie poszukiwan to duzo ,to byl czas dla zabojcy:(((( a moze skubaniec przetrzymywal dziecko a niedawno zamordowal bo przestraszyl sie szumu medialnego i skutkow ? policja napewno szybko ujmie zabojce ,nie dajmy mu uciec od odpowiedzialnosci!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: To ciało Magdy znaleziono blisko Chańczy 30.07.07, 12:02 Wybaczcie że (być może) będe okrutna ale mam kilka pytań: 1. Czy pan Premier da rodzicom Magdy pieniądze? W końcu to też tragedia! A moze będzie żałoba? 2. Czy pan Ziobro zorganizuje konferencję prasową po złapaniu tego zboczeńca? 3. Czy wogóle ktoś zajmie sie szukaniem tego bandyty? Jestem za kastracją i dożywociem dla tego zboczeńca. Więźniowie napewno chętnie zajmą sie panem co go małe dziewczynki podniecają. Odpowiedz Link Zgłoś
t_oki_22 Re: To ciało Magdy znaleziono blisko Chańczy 30.07.07, 12:17 > Jestem za kastracją i dożywociem dla tego zboczeńca. Więźniowie napewno > chętnie zajmą sie panem co go małe dziewczynki podniecają. A skąd w ogóle wiesz, że zbrodnia miała tło seksualne ? Obawiam się, że trudno będzie znaleźć tego śmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: To ciało Magdy znaleziono blisko Chańczy 30.07.07, 17:26 A skąd w ogóle wiesz, że zbrodnia miała tło seksualne ? > Obawiam się, że trudno będzie znaleźć tego śmiecia. A jakie inne wyjście? Ktoś podwiózł dziewczynkę pod jezioro i tak po prostu za nic ją zamordował? Wątpie. Albo ona zobaczyła cos czego widzieć nie powinna, albo właśnie tło seksualne i zboczeniec sie bał żeby go nie wsypała. Odpowiedz Link Zgłoś
t_oki_22 Re: To ciało Magdy znaleziono blisko Chańczy 30.07.07, 19:43 Tego jak to się stało prawdopodobnie się nie dowiemy, ciało po 7-8 dniach od śmierci jest już z stanie totalnego rozkładu udowodnienie gwałtu na podstawie jego oględzin nie jest możliwe. Motywy tej zbrodni mogły być różne, rodzice dziewczynki byli bogaci, być może została porwana dla okupu, przez kogoś kto spanikował gdy o sprawie zaczęło robić się głośno. To, że ją rozebrano to tylko mało konkretna poszlaka (być może ciuchy zabrano by utrudnić identyfikację zwłok). Zauważ też, że wszystko wskazuje na to zamordowano ją dopiero dwa tygodnie po zaginięciu. Na dobrą sprawę to nie możemy być nawet pewni czy zbrodni dokonał mężczyzna. Nie można opierać oskarżeń na domysłach. Weź pod uwagę, że nie ma żadnych konkretów na temat sprawcy (a prawdopodobnie nie ma jeszcze nawet podejrzanych). Odpowiedz Link Zgłoś
mioduska Re: To ciało Magdy znaleziono blisko Chańczy 01.08.07, 00:02 dziwny dla mnie jestes,wszystko dla ciebie zatajone Odpowiedz Link Zgłoś
aduik To ciało Magdy znaleziono blisko Chańczy 30.07.07, 13:15 obys nigdy nie zasnal zwyrodnialcu................... Odpowiedz Link Zgłoś
p20.glogowski To ciało Magdy znaleziono blisko Chańczy 31.07.07, 10:15 Ten zwyrodnialec to kupas zboczonego człowieka ,pod maska dnia gwałci i zabija, dla czego nie ujawnisz się bydlaku aby cię inne osoby teraz zamordowały. Nie możesz sieczuc bezkarny bo i tak cie dopadną smrodzie . Odpowiedz Link Zgłoś
p20.glogowski To ciało Magdy znaleziono blisko Chańczy 31.07.07, 10:18 Stać cie było bydlak tylko na gwałt i tak predzej czy póżniej dopadnie cię policja a pio policji w w ięzieniu kolesie co zrobia z toba co trzeeba, trzeba było iść na panienki do agencji a nie zabierać sie za dziecko co było fajnie zboku... Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Nie mam nic przeciwko 31.07.07, 11:52 Nie mam nic przeciwko aby istniała baza danych w s z y s t k i c h ludzi z danymi genetycznymi. Wtedy wykrywanie takich bandytów to byłoby jedno kliknięcie myszką. Odpowiedz Link Zgłoś