Dodaj do ulubionych

wybory w LPR: Ostatek za Chruszcza

17.08.04, 11:25

Na walnym zebraniu szczeciński oddział LPR wybrał nowego szefa.
Dotychczasowego przewodniczącego Sylwestra Chruszcza, który jest obecnie
eurodeputowanym, zastąpił 55 - letni Waldemar Ostatek.

Ostatek jest absolwentem Wyższej Szkoły Wychowania Fizycznego we Wrocławiu.

Był nauczycielem akademickim w Wyższej Szkole Morskiej i na Uniwersytecie
Szczecińskim, a także nauczycielem w Szkole Podstawowej nr 28 w Szczecinie.

Jest twórcą Szczecińskiej Ligi Amatorskiej Koszykówki. Nowy przewodniczący
LPR może się pochwalić m. in. Srebrnym Krzyżem Zasługi i tytułem Zasłużony
dla Pomorza Zachodniego.

Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: wybory w LPR: Ostatek za Chruszcza IP: 213.155.191.* 17.08.04, 11:29
      A ile pan Ostatek ma dzieci? Pytam, bo nie wiem czy wypełnia normy "moralne"
      LPR;)
      • Gość: Ana Re: wybory w LPR: Ostatek za Chruszcza IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 11:34
        qrcze,a pana malinowskiego znowu olali?
      • albert_c Re: wybory w LPR: Ostatek za Chruszcza 17.08.04, 11:37
        Gość portalu: XYZ napisał(a):

> A ile pan Ostatek ma dzieci? Pytam, bo nie wiem czy wypełnia normy "moralne"
        > LPR;)

* XYZ tylko i az dwojke, syna i corke (Waldek i Ania gwoli scislosci)
        to jak wypelnia czy nie:)))))
        • Gość: XYZ Re: wybory w LPR: Ostatek za Chruszcza IP: 213.155.191.* 17.08.04, 11:41
          Kanieszna nie! Na logo LPR chyba z piątka jest. Romcio jeszcze młody, dorobi
          się, ale żonie pana ostatka współczuje...;)
    • Gość: mangalia Re: wybory w LPR: Ostatek za Chruszcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:31
      No i co z tego?
      • albert_c Re: wybory w LPR: Ostatek za Chruszcza 17.08.04, 11:34
        www.wszechpolacy.pl/img.php?id=1227
        Mlody, czemu Wasze zdjecia sa tak malo wyrazne? zimno Wam wtedy bylo czy co?
        • absztyfikant ale 17.08.04, 11:37
          Ale przede wszystkim Chruszcz nie skorzystal z uslug tak wybitnego polityka jak
          Rafal Wiechecki, specjalisty od nazywania Hakena "hitlerowskim burmistrzem".
          • Gość: XYZ Re: ale IP: 213.155.191.* 17.08.04, 11:46
            Absztyfikancie, a czy ty uwazasz, że 90 letnia babinka kojarzy historyczne
            nieścisłości? Ona rozumie, że Niemce ido i nie szczędzi emeryturki dla Tatki
            Maybacha;) Reszta nieistotna... A że się jakiś "żydowski pomiot" (to o tobe
            absztyf, sorka to figura stylistyczna) historii czepia?
            • absztyfikant Re: ale 17.08.04, 11:48
              Babcie babciami. Dziwi mnie zachyt niektorych wydawaloby sie oswieconych mediow
              nad sierotkami po Dmowskim.... Taki Newsweek, albo WPROST...
              • mlody.patriota Re: ale 17.08.04, 11:50
                to sie dziw, ile chcesz
              • Gość: XYZ Re: ale IP: 213.155.191.* 17.08.04, 11:54
                Newsweek to klon wołkowego Życia, więc się nie dziw (nazywanie tego "czegoś"
                oświeconym pozostawię bez komentarza). O tow. Królu nie wspomne, bo jak każdy
                neofita, jest gorliwy...
              • dexim Re: ale 17.08.04, 14:35
                No właśnie. Dlaczego oświecone media nie pieją zachwytów nad tobą?! W ogole
                uważam, ze za twoją aktywność na tym forum powinni przyznać ci honorowo mandat
                poselski w Brukseli. Tymczasem posiada go obmierzły Chruszcz...
                • absztyfikant Re: ale 17.08.04, 14:40
                  Ale z Wroclawia. Nie posprztal jeszcze swoich plakatow tak na marginesie:)
                  • dexim Re: ale 24.08.04, 20:02
                    Plakaty "oświeconych" partii wiszą do teraz, nie jest to więc jedynie
                    domena "ciemnogrodu".
            • Gość: XYZ Re: ale IP: 213.155.191.* 17.08.04, 13:46
              Czytaj dalej, moze zauwazysz, że ów tekst to był haczyk, na który się
              gładziutko złapałes...
        • Gość: XYZ Re: wybory w LPR: Ostatek za Chruszcza IP: 213.155.191.* 17.08.04, 11:38
          Mało urodziwe te "prawdziwe Polki". Jakoś te "niepełnej krwi" bardziej mi
          pasują. Np: panna Duda z "niepolskiej" UW. O ślicznych pannach z FMS nie
          wspominając;)
    • mlody.patriota prosze bardzo panie XYZ 17.08.04, 11:50
      Moze panna Duda tam bedzie ?

mc.org.pl/

Młode Centrum Białystok, Dom Kultury "Zachęta" w Białymstoku we współpracy z
      Stowarzyszeniem Upowszechniania i Promocji Kultury Żydowskiej "KESZER" i
      Kolegium Resocjalizacji, Rewalidacji i Wychowania Fizycznego w Białymstoku w
      ramach obchodów 61 rocznicy Powstania w Getcie Białostockim organizuje "Wieczór
      z kulturą żydowską".

Odbędzie się on w czwartek, 19 sierpnia 2004 roku w sali widowiskowej Domu
      Kultury "Zachęta" w Białymstoku. Początek o godz. 19.00. W programie:

- spektakl muzyczno-teatralny Niny Stiller "Rodzynki z migdałami" pokazujący
      dorobek kultury Żydów aszkenazyjskich. Piosenki śpiewane będą po polsku i
      jidysz. Grał będzie czteroosobowy zespół muzyczny,

- spotkanie z Robertem Stillerem, pisarzem, poetą, tłumaczem, religioznawcą,
      prezesem Stowarzyszenia "Keszer",

- degustacja wyrobów kuchni żydowskiej.

Wstęp tylko za zaproszeniami, które od 11 sierpnia będą do nabycia w Domu
      Kultury "Zachęta", ul. Piastowska 11 a (w godz. 13.00- 18.00).

w imieniu organizatorów - serdecznie zapraszamy.

Młode Centrum

• absztyfikant oj XYZ 17.08.04, 11:52
      I widzisz? Chwila moment i masz czego chciales:)))))))))))))
      • Gość: XYZ Re: oj XYZ IP: 213.155.191.* 17.08.04, 12:00
        Widzisz absztyf z tymi "patriotami", to jak ze starą katarynką, zanim pyrgniesz
        juz wiesz co zagra;) Ile by nie wypowiedzieli pięknych słów o patriotyzmie,
        zawsze na końcu wylizie pszenno-buraczany rasista:)
        • dexim Re: oj XYZ 17.08.04, 14:38
          A czym ty się niby różnisz od absztyfa i reszty radosnego planktonu? jak mocno
          tolerancyjne są twoje zajadłe komentarze? jak czesto zajmujesz sie tropieniem
          endeckich spisków? ta sama papka, monotonia, banaliada. oświęcone mędrki...
          • Gość: XYZ Re: oj XYZ IP: 213.155.191.* 17.08.04, 14:45
            > A czym ty się niby różnisz od absztyfa i reszty radosnego planktonu

Ja komuch i antychryst:)

jak mocno
            > tolerancyjne są twoje zajadłe komentarze?

Wcale. Jednak nie uwazam dexima za miernotę bo jest Żydem.

jak czesto zajmujesz sie tropieniem
            > endeckich spisków?

Nigdy. Endeckie spiski nie istnieją. Tylko zakute narodowo-katolickie łyse
            główki.

ta sama papka, monotonia, banaliada. oświęcone mędrki...

No wszystko mi można zarzucic ale monotonię?????
            • dexim Re: oj XYZ 24.08.04, 20:04
              No i masz - bolszewik, z krwi i kości. A z bolszewikami się nie gada. Mają za
              dużo na sumieniu...
        • Gość: Ana Re: oj XYZ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 11:48
          hmmm,w nowej katarynce też "zanim pyrgniesz"wiesz co zagra...
      • ja_aska młody 17.08.04, 12:00
        świetna impreza. z jednej strony szkoda , że u nas się nie odbywa , z drugiej
        na szczęście się nie odbywa, bo okoliczności smutne.
        • mlody.patriota Re: młody 17.08.04, 12:56
          tu nie ma zadnego antysemityzmu, wy wszedzie widzicie antysemityzm bo to wam na
          reke
          • Gość: XYZ Re: młody IP: 213.155.191.* 17.08.04, 13:17
            Oczywiście twój tekst sugerujący związki Basi Dudy z "parchami" wcale nie ma na
            celu wskazanie na jej "niearyjskie" pochodzenie. Młodzi Patrioci się
            z "gudułajami" nie zadają, w odróznieniu od "parchatych" UWoli. Nie, to w
            istocie nic wspólnego z antysemityzmem nie ma...
            • mlody.patriota Re: młody 17.08.04, 13:18
              ja tego nie wymyslilem, rozmawialiscie o Zydach, wiec kontekst sami
              stworzyliscie
              • Gość: XYZ Re: młody IP: 213.155.191.* 17.08.04, 13:27
                Wiesz jednym sie wystko z sexem kojarzy innym z ... ja w tym watku nic o Żydach
                nie wspominałem, tylko o niezbyt urodziwych Młodych Patriotkach. Co to ma z
                Żydami wspólnego? Nie wiem...
                • mlody.patriota Re: młody 17.08.04, 13:29
                  "A że się jakiś "żydowski pomiot" (to o tobe
                  absztyf, sorka to figura stylistyczna) historii czepia? "
    • zaczepialski szczeciński LPR mocniej będzie wspierał p.JURCZYKA 17.08.04, 12:10
      pani Ela Ostatek chyba nadal pracuje w ZWiK-u i poprawia jakość naszej wody (oby z pozytywnym skutkiem :-)))

www.szczecin.pl/aktualne/komunikaty/2004/0704.htm
      • Gość: XYZ Re: szczeciński LPR mocniej będzie wspierał p.JUR IP: 213.155.191.* 17.08.04, 12:15
        Skoro tak, to niedługo bedziemi mieli w kranach wodę swięconą:)
        • Gość: Bartosan Re: szczeciński LPR mocniej będzie wspierał p.JUR IP: *.ee.titech.ac.jp 17.08.04, 12:49
          Nie bedzie wody swieconej. Chyba ze za odpowiednia oplata na konto panstwa O.
          Tak jak z ta liga _amatorska_
    • malky A moze pogadamy o Ostatku? 17.08.04, 13:39
      Cos jakos ten watek Wam koledzy przesmiewcy uciekl...
      Nie da sie ukryc, ze jego SLAK to byla i jest swietna idea.
      To, ze gosc przejmie paleczke w zachodniopomorskim LPR-ze powinien dac do
      myslenia lewackim mlodzikom ktorzy jak na razie tylko bic antyreligijna piane
      potrafia.
      Ja osobiscie fanem LPR-u, nie jestem, ale zenuje mnie poziom gadki w tym watku.
      Najbardziej mnie zas dziwi to, ze w tym "szczuciu na patriote" bierze udzial
      absztyf, ktoremu zreszta ostatnio wyjatkowo poziom polecial - czego dowodem sa -
      delikatnie mowiac - malo wyszukane tytyly zakladanych watkow...
      • absztyfikant Re: A moze pogadamy o Ostatku? 17.08.04, 13:46
        Malky, od kiedy tak sie troszczysz o moj poziom ? Nie masz innych zmartwien?
        Taki arbiter elegantiarum z Ciebie ?:) Zasponsoruj mnie, a moze bede sie staral
        wstrzelic w Twoje gusta estetyczne:)

Oczywiscie zartowalem.
        • albert_c Absztyf 17.08.04, 13:51
          nie smiem juz zasmiecac watku o Miloszu, wiec tu odpwoiem na to Twoje 'jakbym
          czytal G',

sam nie wiem co o tym sadzic:))) jakas kwarantanna by mi sie przydala czy cos,
          a tak powaznie to tak mnie Swarek zirytowal, ze musialem mu w nie mojej
          retoryce pociagnac tekst...
          • absztyfikant Re: Absztyf 17.08.04, 13:55
            Mi raczej o pewna barokowa kwiecistosc chodzilo:))))))))))))
          • swarozyc Albercik 17.08.04, 13:55
            albert_c napisał:
            a tak powaznie to tak mnie Swarek zirytowal, ze musialem mu w nie mojej
            retoryce pociagnac tekst...
            '''''''''''''''''''''''''''''''
            a czymze to ja tak wacpana zirytowalem? Faktem swojego istnienia?.. :-)

to raczej ja powinienem czuc sie dotkniety...
            • absztyfikant zglaszam sie 17.08.04, 14:03
              Celem zapobiezenia eskalacji wojny religijnej na forum zglaszam sie na
              ochotnika do sporzadzenia protokolu rozbieznosci pomiedzy przezacnymi
              forumwoiczami, znanymi jako swarozyc oraz albert_c....:))))))))))
              • albert_c Re: zglaszam sie 17.08.04, 14:05
                za pozno...moj post juz poszedl...Dusza Swarka moze zostac uleczona:)
            • albert_c Re: Albercik 17.08.04, 14:04
              swarozyc napisał:

> a czymze to ja tak wacpana zirytowalem? Faktem swojego istnienia?.. :-)

* Szanowny Co Nie Wierzysz, zirytowales mnie tymze ze dusza Twa wciaz na droge
              prawdy trafic nie moze, a wielce pokornych modlitw mych osmielasz sie w progi
              swe nie wpuscic;)
              Fakt Twego istnienia nie tyle mnie irytuje co glebokim i przemoznym smutkiem
              napawa, zes Wascmosc slepy przez zycie brniesz.
              >
              > to raczej ja powinienem czuc sie dotkniety...

* Laska (Uaska) Boza chyba;) - co tez Tobie ofiarowuje z duszy i serca mego,
              przyjmij Ja!
              • swarozyc Re: Albercik 17.08.04, 14:08
                toz Absztyfikant nie mylil sie ani o jot(tk)e!
                To gorzej niz gryfowe erupcje! :-))
                Musisz byc bardzo wzburzony bo zamiast po polsku, po watykansku prawisz...
                PS Zamiast laski wole lyski..
                • albert_c Re: Albercik 17.08.04, 14:11
                  swarozyc napisał:

> toz Absztyfikant nie mylil sie ani o jot(tk)e!
                  > To gorzej niz gryfowe erupcje! :-))
                  > Musisz byc bardzo wzburzony bo zamiast po polsku, po watykansku prawisz...

* e tam, norlamnie spox jestem i wszytsko gra, tylko Ty jakies takie erupcje
                  wrzucasz w watek o Miloszu, a no co to komu?

> PS Zamiast laski wole lyski..

* laski czy uaski bo to roznica?
              • Gość: XYZ Re: Albercik IP: 213.155.191.* 17.08.04, 14:11
                Drogi albercie, przekornie zapytam jak pogodzisz swą żarliwa wiare, z łamaniem
                praw bozych (spozywanie alkoholu) i świeckich (w miejscu publicznym), z
                komuchem i "katolikozercą" XYZ;)? I co jesli ów szatan wcielony (tak tu zdaje
                się o mnie pisano) sprowadzi cię na manowce ateizmu?:))))
                • albert_c Re: Albercik 17.08.04, 14:13

> Drogi albercie, przekornie zapytam jak pogodzisz swą żarliwa wiare, z
                  łamaniem praw bozych (spozywanie alkoholu) i świeckich (w miejscu publicznym),
                  z komuchem i "katolikozercą" XYZ;)?

* Najwyzszy napawa mnie bezkresna wiara i sila abym pomagal takim zagubionym
                  jak Ty:)) (a ze cel usieca srodki jak mnie Pan uczyl wiec czemu nie:)))))

I co jesli ów szatan wcielony (tak tu zdaje
                  > się o mnie pisano) sprowadzi cię na manowce ateizmu?:))))

* j/w wiara ma niezlomna:))))
                  • Gość: XYZ Re: Albercik IP: 213.155.191.* 17.08.04, 14:15
                    Zimny Koziołek zmiekczy twą wiarę jako wosk w ukropie, a ciemny Bażant
                    sprowadzi na rozkoszna droge hedonizmu:)
                    • albert_c Re: Albercik 17.08.04, 14:19

> Zimny Koziołek zmiekczy twą wiarę jako wosk w ukropie,
                      a ciemny Bażant
                      > sprowadzi na rozkoszna droge hedonizmu:)

* czynienie ewangelii i w takich warunkach Pan pochwala:)
                      • Gość: XYZ Re: Albercik IP: 213.155.191.* 17.08.04, 14:24
                        Ooooo! Skoro mozna ewangelie odprawiać za pomocą Gambrinusa (diabelsko brzmi),
                        to ja sie piszę na ewangelistę:)
                  • absztyfikant Re: Albercik 17.08.04, 14:15
                    Ze cel uswieca srodki to Machiavelli nauczal drogi Albercie, a po drugie nie
                    odpowiedziales na list:)
                    • swarozyc absztyf nie stresuj albercika, nie widzisz ze 17.08.04, 14:17
                      jest wzburzony?
                      • albert_c Re: absztyf nie stresuj albercika, nie widzisz ze 17.08.04, 14:18
                        > jest wzburzony?
                        >

* jak morze, piwa:)
                    • albert_c Re: Albercik 17.08.04, 14:17
                      absztyfikant napisał:

> Ze cel uswieca srodki to Machiavelli nauczal drogi Albercie,

* a skad Machiavelli mialby to wiedziec, toz Pan go natchnal:)))

> a po drugie nie
                      > odpowiedziales na list:)

* cirpliwosci, jeszcze dzis sie to dokona...
                      • absztyfikant Re: Albercik 17.08.04, 14:20
                        Ale Machiavelli wysokich notowan w Watykanie nie mial, oj nie mial:))))
                        • albert_c Re: Albercik 17.08.04, 14:21
                          pozory:)))
                          mial po prostu lepszy kontakt i mu zadroscili:))
                        • swarozyc absztyf 17.08.04, 14:21
                          ale nauki ktorego watykaN szybko sobie przyswoil.. :-))
                          • albert_c Re: absztyf 17.08.04, 14:23
                            nie inaczej:))) znaczy sie Jego Glos prowadzil mr M:))
                            • absztyfikant Re: absztyf 17.08.04, 14:24
                              Ot i polityka:)
                        • Gość: XYZ Tu się wtrącę... IP: 213.155.191.* 17.08.04, 14:27
                          Albercik nawija o Panu Bogu, nie o Panu Papiezu. Watykan z Panem ma tyle
                          wspólnego co Stalin z socjalizmem.
                          • albert_c Re: Tu się wtrącę... 17.08.04, 14:38
                            mozna by sie spierac...o czym nawija Albercik i co ma wspolnego z czym i kto,
                            ale coz to zmieni, bo na pewno nie nieprzeonanych w przekonanych i na odwrot:))
                            • Gość: XYZ Re: Tu się wtrącę... IP: 213.155.191.* 17.08.04, 14:52
                              Zapachniało Kłapouchym;) Co komu do tego skoro i tak mniejsza o to:)
                          • swarozyc XYZ 17.08.04, 14:42
                            xyz nie bluznij; nie uzurpuj sobie prawa do oceny co jest czym...
                            socjalizm wzorem chrzescijanstwa byl zawsze wlasciwy na danym etapie, co
                            ustalal kazdorazowo zlot biskupow badz biuro polityczne..
                            • Gość: XYZ Re: XYZ IP: 213.155.191.* 17.08.04, 14:49
                              Nie dośc, że komuch, antychryst, to jeszcze uzurpator:) Zapytam zatem kto
                              ustalał właściwość za czasów wspólnoty plemiennej? Dec to był socjalizm w
                              najczystrzej postaci:)
                              • swarozyc Re: XYZ 17.08.04, 14:59
                                wiec (przepraszam za wyrazenie)czlonkow..
                                • Gość: XYZ Re: XYZ IP: 213.155.191.* 17.08.04, 15:07
                                  Zatem bez biura politycznego (starszyzna pojawiła sie później) i bez biskupów
                                  (szamani władzy nie dzierżyli) :) Konkludując: marne było porównanie
                                  socjalizmu do chrześcijaństwa. :)
                                  • swarozyc Re: XYZ 17.08.04, 15:26
                                    alez bynajmniej!
                                    Socjalizm(komunizm) z chrzescijanstwem ma bardzo wiele wspolnego...
                                    • Gość: XYZ Re: XYZ IP: 213.155.191.* 18.08.04, 07:47
                                      Jezeli wg ciebie socjalizm jest synonimem komunizmu, to wybacz. Swarek=Rydzyk.
                                      Tak mniej wiecej ma się socjalizm do komunizmu.
                                      • swarozyc Re: XYZ 18.08.04, 11:52
                                        Jezeli wg ciebie socjalizm jest synonimem komunizmu, to wybacz. Swarek=Rydzyk.
                                        Tak mniej wiecej ma się socjalizm do komunizmu.
                                        --------------------------------------------------
                                        Odcinasz sie od korzeni? Chcesz polemizowac czym byl socjalizm
                                        ksiazkowy, "naukowy" czy realny(komunizm)? Znam tylko ten ostatni..
                                        a swarek do rydzyka ma sie jak plemnik do wiatraka...
                                        • Gość: XYZ Re: XYZ IP: 213.155.191.* 18.08.04, 12:10
                                          Chcesz polemizowac czym byl socjalizm
                                          > ksiazkowy, "naukowy" czy realny(komunizm)? Znam tylko ten ostatni..

Kiedyś na ścianie napisane bylo "DUPA". Chciałem pogłaskać i podrapałem sobie
                                          palce. Hitlerowcy swój nazistowski system też nazywali socjalizmem i co z tego?
                                          Stalinizm też ma się do socjalizmu jak Rydzykizm do chrzećijaństwa Chrystusa.
                                          A polemnik jak wiatrak ma ruchomą część:)
                                          Socjalizm to socjalizm, a nie "realny" czy "narodowy"...
                                          • swarozyc Re: XYZ 18.08.04, 12:22
                                            Hitlerowcy swój nazistowski system też nazywali socjalizmem i co z tego?
                                            >Stalinizm też ma się do socjalizmu jak Rydzykizm do chrzećijaństwa Chrystusa.
                                            Socjalizm to socjalizm, a nie "realny" czy "narodowy"...
                                            '''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                            To sofistyka.
                                            Gdybym Cie nie znal, powiedzialbym - jezuicka
                                            ale Cie znam wiec powiem - bolszewicka
                                            • Gość: XYZ Re: XYZ IP: 213.155.191.* 18.08.04, 12:46
                                              To sofistyka.
                                              > Gdybym Cie nie znal, powiedzialbym - jezuicka
                                              > ale Cie znam wiec powiem - bolszewicka

A ja bym rzekł, że XYZtowska. Ale jak sądzę do swarka dociera jedynie sofistyka
                                              swarkowska:)

• albert_c Re: Albercik 17.08.04, 15:06
                      absztyfikant napisał:

a po drugie nie
                      > odpowiedziales na list:)
                      >

* Juz odpowiedzialem:)
      • Gość: Bartosan Re: A moze pogadamy o Ostatku? IP: *.ee.titech.ac.jp 18.08.04, 14:40
        No coz. Idea amatorskiego sportu byla i jest swietna. Problem w tym, co Ostatek
        zrobil z ta idea. Na podstawie swoich doswiadczen w kontaktach z Ostatkiem smiem
        twierdzic ze jest typowym niekompetentnym dzialaczem zorientowanym na korzysci
        materialne. LPR jest tylko obecna koszulka tego zawodnika.
    • Gość: WOY miałem z nim wf na studiach IP: 212.14.63.* 17.08.04, 14:58
      Sympatyczny gość, choć już na poczatku lat 90 tych można go było skołowac na
      zaliczenie zaczynając gadkę o wyższości KPN nad UW... :)
      Taki troche oszołom, ale sympatyczny. Nie wiem jak jego osobowość ewoluowała
      przez tych naście lat.
      Z drugiej strony jako animator sportu ma możliwość zamawiania wszelakich
      akcesoriów u kolegi z partii - właściciela hurtowni sportowej...
      • malky W dzisiejszych czasach to rzadkosc.. 17.08.04, 15:17
        gdy ktos korzysta z wlasnych znajomosci dla dobra osob trzecich.
        Krotko mowiac LPR strzelil w 10.
        • Gość: Bartosan Re: W dzisiejszych czasach to rzadkosc.. IP: *.ee.titech.ac.jp 18.08.04, 14:46
          Z wypowiedzi w tym watku wnioskuje ze albo nie znasz dobrze dzialalnosci Ostatka
          "dla dobra osob trzecich" albo jestes w jakis sposob zainteresowany kreowaniem
          wizerunku pana O.
          • absztyfikant Re: W dzisiejszych czasach to rzadkosc.. 20.08.04, 15:40
            :))))))))
    • Gość: Mariner Re: wybory w LPR: Ostatek za Chruszcza IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.04, 17:14
      Już rozpoczynasz kampanie wyborczą LPR?
      M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka