ursynow33 22.04.09, 12:45 Prezydent Obama zadnej pracy sie nie boi. Odnosnie prezydenta Kaczynskiego to nie widzialem go z lopata! A szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emeryt21 Barack Obama z łopatą 22.04.09, 15:05 Trudno ocenic czy nadaje sie do pracy na plantacji bawelny.Musi jeszcze troche potrenowac. Nasz kompletnie nie nadaje sie do niczego chociaz jest innego koloru. O Boze! Kiedy wreszcie zniknie z horyzontu ten rod...... Wiem.Odpowiedz brzmi po wyborach i to i tylko to mobilizuje mnie dowziecia udzialu w wyborach.Przegrana tych malych ludzi nawet w tak nieznaczacych wyborach jak te najblizsze to juz bedzie sukces. Czy oni jednak to zrozumieja i odejda?Napewno nie.....ale beda choc troche zabawni.Jacek i Placek tez byli tacy mdli.... Odpowiedz Link Zgłoś
turest Barack Obama z łopatą 22.04.09, 16:27 A kogo widzialasz/esz w polsce z lopata...Waleca? . Przeciez to jest swiat holewoodski. Apoza tym on tzw. Obama, musi duzo robic 65%to nie wszystko no i ma jeszcze kilka lat...zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Barack Obama do łopaty! 25.04.09, 17:59 Chociaz, jak widac na załaczonym obrazku, nie ma pojecia o tej robocie. Jak i o zadnej innej, co jest wspolne wszelkiemu lewactwu, takze polskim ciemniakom spod czerwonej szmaty na krzywym kijku. Proletariusze wszystkich ras, kopnijcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Barack Obama czyli koniec prawactwa na świecie:) 27.04.09, 00:44 Może na początek coś na rozpogodzenie umysłu, bo ciężkie emocje czuć z twoich słów: www.youtube.com/watch?v=7PDehlPWsdQ Przeżyjmy to jeszcze raz, bezportku, to była naprawdę historyczna chwila (nie wierzysz? jeszcze wspomnisz moje słowa!:) wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,87939,5884606,Wielka_radosc_demokratow.html A teraz sobie raz a dobrze zakarbuj w mózgownicy to, co ci teraz powiem. I rozważaj to: Wybór Obamy, to koniec szans prawactwa na panowanie świecie. Bo tak się składa, że rola USA jest tu decydująca (chyba nie liczysz na zwycięstwo swoich pobratymców ideowych w Eurosodomie?:) Tymczasem, spieszę ci donieść, że, na mocy samej demografii, wraz ze zwycięstwem Obamy skończyła się definitywnie wybieralność Partii Republikanów w USA. Odtąd GOP może się spokojnie zwinąć i nie marnować na kampanie wyborcze pieniędzy swoich zwolenników. wyborcza.pl/1,76842,5897126,Koniec_epoki_Reagana.html wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,87935,5888451,Bialym__konserwatywnym_mezczyznom__grunt_usuwa_sie.html No i jeszcze trochę miodku na twoją chrześcijańską duszę:) Barack Obama: "USA już nie są chrześcijańskim krajem" www.youtube.com/watch? v=Ojo2WDfHOpc&eurl=http://piasecki.blox.pl/html&feature=player_embedd ed Dobre, nieprawdaż?:) O mało nie zachłysnąłem się z radości herbatą poraz pierwszy słuchając prezydenta USA mówiącego o "konieczności odebrania praw rodzicielskich Abrahamowi":) Coś mi się widzi, że nadeszły czasy Wielkiego Ucisku dla biednych prawaków:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
porque Clinton tez z łopatą 27.04.09, 00:51 Clinton tez nie boi sie pokazac z lopata. Machal nia w rozowej koszuli:) Odpowiedz Link Zgłoś