konikdrewniany07 12.09.09, 19:35 skrzyżowanie "przeminęło z wiatrem" z brakiem gustu - paskudztwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balajanek Re: Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 19:41 "Dynastia"plus brak gustu.Czy jak coś jest bardzo drogie to jest dobre?? Odpowiedz Link Zgłoś
azx A ja chcę za swoją "rezydencję" pod Warszawą 115 m 12.09.09, 20:10 Ciekawszą informacją będzie jednak nie że "sprzedaja" ale że "kupują"... Odpowiedz Link Zgłoś
nonieee Może i bezguście, ale... 12.09.09, 22:13 ...za 105 milionów, więc cieniasy z "gustem" niech spadają. Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Może i bezguście, ale... 12.09.09, 23:06 Chyba źle bym się nie poczuł, gdybym mógł sobie pozwolić na kupienie czegoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rasklaat Re: Może i bezguście, ale... 13.09.09, 08:45 Na 105 milionów wycenili go właściciele. W takim razie nie można za niego kupić 350 kawalerek tylko jedną bo ja swoją kawalerkę w Jabłonowie Pomorskim też wyceniam na 105 milionów! Odpowiedz Link Zgłoś
mnbvcx Re: Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 20:11 ale przynajmniej ludzie sie rozwijaja i postanowili sie go pozbyc. moze brali korepetycje w celu nabrania dobrego gustu. wszystkiego mozna sie nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 5 mln za dom, reszta za graty :) 12.09.09, 20:42 Chociaz ten "budynek" przypomina raczej cytadele z wiezami strzelniczymi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Re: Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 13.09.09, 00:08 Nie korepetycje brali ,tylko caly czas jeszcze mysla ze jakis idiota da sie nabrac na to badziewie............chyba tylko jakis wiesniak.....hahahah....i te ""przepiekne"" doniczki z palmami,UHAHHAHAHAHH,to chyba tez od ""najlepszego "" ogrodnika rodu szlacheckiego..........buhahahahha.......co za ciemniaki........jesli chca sprzedac to powinni choc fure z bryczka zaprosic zeby zabrala te smiecie ........toz to tylko kretyn jakis cos takiego moze wyposazyc..............to nawet nie bezguscie .......tego sie nie da nazwac..........coz to za palant.......i mebelki z wloch ......BUHAHAHHAHAHAH.................ale ciemnota............. Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 13.09.09, 02:03 ta wypowiedź najdobitniej nam pokazuje, jak silnie świat sit-comów wszedł do naszego świata. Kolego, nie musisz nam pisać "buahuahuahauhau", kiedy należy się śmiać. Jeśli wypowiedź jest śmieszna, to czytający sami się domyślą, kiedy należy to robić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Re: Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 13.09.09, 10:11 Wiem o tym,ale jak zerkniesz na posty to dochodze do wniosku ze jednak bez tego ""buhahaha"" sie nie obejdzie..............(*_*).... Odpowiedz Link Zgłoś
mamagra Re: Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 14.09.09, 00:07 lia.13 napisała: > ta wypowiedź najdobitniej nam pokazuje, jak silnie świat sit-comów wszedł do > naszego świata. Kolego, nie musisz nam pisać "buahuahuahauhau", kiedy należy si > ę > śmiać. Jeśli wypowiedź jest śmieszna, to czytający sami się domyślą, kiedy > należy to robić ;) Trzeba, trzeba, chociażby po to, żeby sprzedający wiedział. Nie posądzam tego kogoś sprzedającego o domyślność, o guście nie wspomnę. A ską taki się ulung Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci_kot1 Carringtonowie PKSów:) 12.09.09, 19:46 Ten portret rodzinny - jakie to kiczowate:)))Taka ..."Dynastia" PKS'u:) Odpowiedz Link Zgłoś
zegareek Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 19:51 "za tę przepiękną rezydencję".... jest OKROPNA, budowanie czegoś takiego powinno być KARALNE - NAPRAWDĘ coś takiego stoi ??? - to jest jakiś potwór architektoniczny Odpowiedz Link Zgłoś
iwhar Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 19:51 Kicz. Drugie tyle trzeba by wydac zeby doprowadzic ten dom do pewnego poziomu estetycznego. Taniej wybudowac nowy dom i od razu urzadzic z gustem. Odpowiedz Link Zgłoś
rasklaat Re: Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 13.09.09, 08:31 Nie prościej to ubezpieczyć i wrzucić przez okno kilka Mołotowów? Odpowiedz Link Zgłoś
piggy1 Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 19:58 Ta rezydencja jest jak ze snu "świeżego" milionera. Nie najpiękniejsza a beznadziejna. Czy tak zamoznych ludzi nie było stać na dobrego architekta???? A kryształowy półtoratonowy żyrandol - okropność. Może kupi to paskudztwo któryś z rosyjskich oligarchów. Oni lubia takie rzeczy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Re: Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 13.09.09, 00:12 Rosyjscy posiadacze to by takiemu kazali roslinki zjesc i zagryzc piekna ""drewniana"" boazeryjka............hahahah.........a zeby wyszorowac ..kamiennym ( choc wyglada to na sztuczne) kominkiem...........UHAHAHHAH.........z ps. a tak na marginesie to zobacz sobie jak rosyjscy milionerzy zyja ..polecam........... Odpowiedz Link Zgłoś
veri.tas Domu za 105 mln nigdzie nie kupie 12.09.09, 19:59 bo to dom dla zlodziei debilow Odpowiedz Link Zgłoś
traktorzysta Aj ignoranci . Zdjęcia nie oddadzą wartości domu. 12.09.09, 20:07 To tak jakby oceniać samochód po zdjęciach . Zobaczycie Bugatti Veyron na zdjęciu i powiecie "bezguście" ,ale nigdy nie doznacie przyjemności prowadzenia tego "potwora" . Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Aj ignoranci . Zdjęcia nie oddadzą wartości d 12.09.09, 20:15 ależ naturalnie, a dom jest naprawde wspaniały, tylko takie na filmach sie widuje, siedze zawsze w Bxeli ale i tu nie widziałem nic tak okazałego i majestatycznego Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Dom jest w Skolimowie 12.09.09, 20:08 konik.drewniany07 400 m od mojego rodzinnego domu, włascicielem jest KRAUZE, lerzy przy samej rzece, Krauze wykupił kilka lat temu, okoliczne stawy gdzie przez dziesięciolecia hodowano nutrie i lisy, jak tez 19 wieczny dom w stanie zaniedbanym gdzie kręcono ujęcia do PANA TADEUSZA po drugiej stronie rzeki na przylegajacej działce, miał tam powstac centrum sportu i fitness, ale sprzedaje wszystko, i mogę cie zapewnic że dom jest wspaniały, zagospodarowanie wokół tez, tylko że ja nigdy bym nie kupił nawet gdybym miał mozliwości finansowem bo tam jest permanentnie inwazja komarów, stawy zostały zasypane ale Jeziorka to bardzo brudna rzeka i wylęgarnia komarów jest tam cały rok brrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Dom jest w Skolimowie 12.09.09, 20:10 pies_na_prawizne napisał: zrobiłem literówke, oczywiście LEŻY pisze się przez Ż > Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Re: Dom jest w Skolimowie 12.09.09, 20:28 dzięki za uprzejmą odpowiedź, ale mnie ten dom naprawdę wydaje się okropny - czyjkolwiek jest - to jest brak gustu i poczucia proporcji i nie wiem już czego , jak widzę zwieńczenia tych baszt i te schody z palmami to chce mi się śmiać i ogarnia mnie politowanie i nawet współczucie dla kogoś, kto MUSI, aby udowodnić sobie, że jest coś wart i że jest bogaty coś takiego urządzić, czy wybudować pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Zobacz sobie dom Mukesha Ambaniego w Mumbaju. 14.09.09, 22:38 27 pietrowy wiezowiec z wiszacymi ogrodami i trzema ladowiskami dla smiglowcow. Nie wspominajac o 'bezpiecznych pomieszczeniach', chlodniach, kompleksu rekreacyjnego, wielopietrowych garazach etc. Koszt okolo $2 miliardy. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszefajnalaska dziękuję za ostrzeżenie przed komarami! 12.09.09, 20:46 A już zaczęłam się zastanawiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kst666 To niech ZUS go kupi na "Dom Spokojnej Starości ." 12.09.09, 21:37 Jeżeli jest to rzeczywiście własność Pana Krauzego to najlepszym klientem będzie zapewne ZUS, który za pieniądze ZRABOWANE w PRZYMUSOWYCH składach pseudo-ubezpieczeniowych zafunduje w nim swoim emerytowanym prezesom "Dom Spokojnej Starości Emerytowanych Prezesów ZUS". Tym prostym sposobem Pan K. zarobi na ZUSie dwa razy. Widocznie tak miało być czyli taki był plan... A wam NIEWOLNICY państwowi NIC DO TEGO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
staefun Re: Dom jest w Skolimowie 12.09.09, 22:45 pies_na_prawizne napisał: "Krauze wykupił kilka lat temu, okoliczne stawy gdzie przez dziesięciolecia hodowano nutrie i lisy Lisy hodowano w stawach? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Dom jest w Skolimowie 13.09.09, 00:40 staefun napisał: > pies_na_prawizne napisał: > "Krauze wykupił kilka lat temu, okoliczne stawy > gdzie przez dziesięciolecia hodowano nutrie i lisy > > Lisy hodowano w stawach? --------------------- :D ha ha ha bardzo smieszne...... napisałem nutrie I LISY iiiiii lisy. dobrej nocy miłej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Re: Dom jest w Skolimowie 13.09.09, 10:16 To naucz sie pisac ,a swoja droga to czyzbys chcial blysnac wiadomosciami zgola ,ze tak powiem,historycznymi.............???? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Dom jest w Skolimowie 13.09.09, 15:40 niespodziewany22 napisał: > To naucz sie pisac ,a swoja droga to czyzbys chcial blysnac > wiadomosciami zgola ,ze tak powiem,historycznymi.............???? A cóż tu jest do "zabłyśnięcia"??? zaskoczyło mnie zdjęcie i rozśmieszyło ukrywanie nazwy miejscowości, bo przecież i w Konstancinie ludzie używają Internetu, a Ty??nie masz o czym pisac to nie piszm kiedy temat Cię nie interesuje to po co "wchodzisz" idź pluc na inne forum, to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
dar999 Re: Dom jest w Skolimowie 12.09.09, 23:14 witam piszesz ze jest w Skolimowie ,a z opisu wyglada ze jest to ten palac w Bielawie k/ Konstancina tam jest stawo-jeziorko i mial byc osrodek wedkarski , 1 wlascicielka byla znajoma Krausego milionerka z Australi od niej kupil Krause wybudowany palac ktory do dzis nie jest ukonczony ,ostatnio robia droge-podjazd pod palac ,wiec czy to jest jakis 2 palac Krausego ??? jak mozesz sprecyzuj odpowiedz dzieki pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Dom jest w Skolimowie 13.09.09, 00:49 dar999 napisał: > witam piszesz ze jest w Skolimowie ,a z opisu wyglada ze jest to ten > palac w Bielawie k/ Konstancina tam jest stawo-jeziorko i mial byc > osrodek wedkarski , 1 wlascicielka byla znajoma Krausego milionerka > z Australi od niej kupil Krause wybudowany palac ktory do dzis nie > jest ukonczony ,ostatnio robia droge-podjazd pod palac ,wiec czy to > jest jakis 2 palac Krausego ??? jak mozesz sprecyzuj odpowiedz > dzieki pzdr ================== ja tego w Bielawie nigdy nie widzialem a ten znam bo jak jestem w Polsce to tamtedy chodzę na przyklad na poczte bo innej drogi nie ma jak koło tego pałacu Carringtonów. Ze jeest Krauzego to wiem na 100 % a skąd to nie mogę napisac na forum publicznym bo musiałbym pisac o prywatnych osobach, a tego sie nie robi i przy okazji moje źródło info by wypłynęło, Krauze nie znam ale to co zrobił dla polskich sportowców szanuję tego człowieka, no i cieszyłem sie że nasza częśc Konstancina oźyje z tą salą fitness itp a tu gucio, pozostanie zadupiem i tyle miłej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Re: Dom jest w Skolimowie 13.09.09, 10:20 Uwazasz ze jak jest fitness to cos zyje,,,,,????? chyba masz nikle pojecie o zyciu...........i powiem ci cos jeszcze ,debku,jak jest to zbudowane w konstancinie to zostalo zbudowane na miejscu starej perelki architektonicznej ,ktora pod budowe tego badziewia zostala zburzona pod pretekstem ""robot konserwacyjnych"" przez tego tlumoka............ Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Re: Dom jest w Skolimowie 13.09.09, 00:16 HAHHAH,nie mow ze domek jest wspanialy,bo chyba malo co widziales,,,jest to przejaw kompletnego bezguscia ,kogos kto nie ma zadnego gustu ,ani smaku .......facet nie widzisz tego ?....... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Dom jest w Skolimowie 13.09.09, 00:51 niespodziewany22 napisał: > HAHHAH,nie mow ze domek jest wspanialy,bo chyba malo co > widziales,,,jest to przejaw kompletnego bezguscia ,kogos kto nie ma > zadnego gustu ,ani smaku .......facet nie widzisz tego ?....... nie nie widzę bo ja go widzialem wiele wiele razy w bliska wiec wiem jak wszystko jest zagospodarowane, no i nie musi ci się podobac Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Przy jakiej ulicy..? Bo nie mogę znaleźć na G 13.09.09, 15:45 lignan napisał: > jw. Chylickiej Odpowiedz Link Zgłoś
dar999 Re: Dom jest w Skolimowie 30.09.09, 23:02 pies_na_prawizne napisał: > konik.drewniany07 > 400 m od mojego rodzinnego domu, włascicielem jest KRAUZE, lerzy > przy samej rzece, Krauze wykupił kilka lat temu, okoliczne stawy > gdzie przez dziesięciolecia hodowano nutrie i lisy, jak tez 19 > wieczny dom w stanie zaniedbanym gdzie kręcono ujęcia do PANA > TADEUSZA po drugiej stronie rzeki na przylegajacej działce, miał tam > powstac centrum sportu i fitness, ale sprzedaje wszystko, i mogę cie > zapewnic że dom jest wspaniały, zagospodarowanie wokół tez, tylko że > ja nigdy bym nie kupił nawet gdybym miał mozliwości finansowem bo > tam jest permanentnie inwazja komarów, stawy zostały zasypane ale > Jeziorka to bardzo brudna rzeka i wylęgarnia komarów jest tam cały > rok brrrrrrrrrr > Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 20:08 Tak na oko, to nie jest warte więcej niż 5 mln. Idę o zakład że nie znajdzie się frajer (chyba że firma państwowa) który kupiłby to za 100 mln zł. Odpowiedz Link Zgłoś
golema Pollska specjalnosc - bajki LaFontaine. 12.09.09, 20:12 Jezeli sa biedakami to nic drogiego sie im nie podoba. Lisie kwasne winogrona. Szope pewnie byscie kupili :). Odpowiedz Link Zgłoś
veri.tas NO TO kup sobie te zakomarzona szope, skoro ciE 12.09.09, 20:18 cie stac i ci sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ionginus Re: Pollska specjalnosc - bajki LaFontaine. 12.09.09, 20:22 to, że cos jest absurdalnie drogie (bo za te pieniądze można kupić wspaniały dom w cudownym miejscu), to nie znaczy, że automatycznie jest "piękne". ten dom jest po prostu koszmarnie brzydki, jego architekt oiwinien dostać dożywotni zakaz pracy. serio. coś jakby wariacja na temat tary z "przemineło z wiatrem", co w kontekście otoczenia jest wręcz groteskowe. moim zdaniem nowi ruscy maja w porównaniu z włascicielami tego potworka wielce wyrafinowany gust... przeróbka tego czegoś kosztowałaby krocie, lepiej byłoby zrównać z ziemią i na tym terenie postawić coś inengo, ale skoro ktoś napisał, że tam są komary, to już nie wiem, co z tym zrobić:D kiedyś może majkel wiśniewski by kupił, ale pono zbankrutował był. Odpowiedz Link Zgłoś
acer0 Re: Pollska specjalnosc - bajki LaFontaine. 12.09.09, 20:23 golema napisała: > > Jezeli sa biedakami to nic drogiego sie im nie podoba. > Lisie kwasne winogrona. Szope pewnie byscie kupili :). ----------------------------------------------------- I co z tego że drogie meble? Z tych zdjęć nie widać żadnego gustu i smaku tego domu. Tylko to że są drogie elementy i nie pasujące by stać obok siebie to tak jak by postawił dom a w nim drewniany kibel Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Re: Pollska specjalnosc - bajki LaFontaine. 13.09.09, 00:19 Wyobraz sobie ze stara szope z checia bym nabyl i na pewno gustowniej urzadzil.............( bez palemek) ..........albo dom moze byc nawet i 150 letni..podaj namiar........ Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Pollska specjalnosc - bajki LaFontaine. 13.09.09, 08:57 niespodziewany22 napisał: > Wyobraz sobie ze stara szope z checia bym nabyl i na pewno > gustowniej urzadzil.............( bez palemek) ..........albo dom > moze byc nawet i 150 letni..podaj namiar........ To filozofia ciemniaka. Wyłącz się dupku. Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 20:17 Za około 25 mln euro mozna kupic gustowny dom w dużo piekniejszej okolicy Marbela Lazurowe Wybrzeże, a ten jest brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikan11 Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 20:24 Najwyraźniej w Polsce robienie pieniędzy zarezerwowane jest dla strasznych wsioków. Odpowiedz Link Zgłoś
monash za 13 milionow zl (3 mil.E.) kupuje palac hotel + 12.09.09, 20:33 + 40 h. parku - i to przynosi zyski, a za 1 - 2 milionow euro sa do kupienia urocze, gustowne francuskie palacyki. www.french-property.com/vp/nv/ds/limousin-correze-house/id/258560/ Odpowiedz Link Zgłoś
kormiii Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 20:35 W sumie nie duzo chca. Jutro jade i kupuje:D wpiernicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Re: Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 20:38 co kupujesz? ten dom w Skolimowie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Re: Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 20:41 Bylem za kolem podbiegunowym w finskim Ivalo. Komary ciely tak potwornie ze trzeba bylo na ryby chodzic w ogronnej siatce na glowie. Ja mysle, ze to domiszcze nadaje sie do zamieszkania tylko zima. Troche drogo jak na palacyk mysliwski na kuligi. A hjak nie bedzie tam nikt mieszkal latem to lokalni do ostatniej cegly rozbiora. Odpowiedz Link Zgłoś
monash jesli go sprzeda (ale w Polsce ceny z sufitu) 12.09.09, 20:46 to moze kupic 10 takich: www.french-property.com/vp/nv/ds/limousin-haute-vienne-chateau/id/265493/ To fajna strona - francuski real estate, ceny za posiadlosci w porownaniu z cenanmi w Polsce to marzenie. Czy w tym naszym kraju ktos upadl na glowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Re: jesli go sprzeda (ale w Polsce ceny z sufitu) 12.09.09, 21:03 Ja mam we Francji palazzo nad M.Srodziemnym: studio, lazienka, przedpokoj z 2 pietrowymi lozkami dla dzieci. Przed domem basen a za rogiem morze. To tzw time-share, czyli moje na 2 tyg w roku- ale czas najlwepszy bo tuz przed sezonem. Kupilem dosyc dawno temu za jakies 7 tys zl. Jak Krauze sprzeda chatke to zapraszam za resztki fortuny na kwatere obok. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo_99 Dwa poziomy, te kolumny... Wygląda na 3 mln. 12.09.09, 20:51 Takie kolumny można dostawić do pokomunistycznego kwadraciaka i będzie wyglądało tak samo. Jeszcze kilka pustaków na zamkowe zwieńczenia i nie ma różnicy. Za stare graty można jeszcze coś dopłacić i nie wierzę aby taki dom kosztował więcej niż 3 mln. Chyba, że ta działka w Konstancinie ma kilka hektarów. Odpowiedz Link Zgłoś
dot.com.slash Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 20:52 Najbardzie podoba mi sie : 1) Portret przodków 2)Palmy w holu w "na oko" plastikowych donicach 3)"stylowy" stołeczek stojący przy fortepianie To sie nazywa wyczucie stylu :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_ludwik Re: Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 21:26 dokładnie: stołeczek przy fortepianie jest z Ikei. Trochę się to kłóci z "tylko najdroższe meble, za które można kupić kilka ładnych mieszkań" samopoczucie właściciele mają doskonałe, ale życzę im znalezienia nabywcy. w sumie czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Re: Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 13.09.09, 10:23 I wspaniale jest to wejscie po szerokich schodach na slepa sciane z bazgrolem( przodkow? wlasciciela?) ...........cos wspanialego!!!!....a tak na marginesie ..............zabraklo panu wlascicielowi pieniedzy na marmurowe schody ,czy co?????? Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Re: Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 13.09.09, 11:48 Zle widzisz. Tam sa paradne schody, cos jakby w Odessie u tego Eisensteina w jego filmie Potiomkin. A u apogeum tego wzlotu jest portret kretyna z jego lala i dwojgiem bekartow. Widzialem kiedys niedaleko Windsoru(bylem tam zawodowo), dom pewnego chinskiego miliardera, obslugiwany przez sluzbe i specjalistow od kung-fu. Dom byl stonowany, angielski a w srodku czulo sie bogactwo ale ono nie rzygalo ze scian i sprzetow. W osobnym gabinecie wisial fotograficzny portret tatusia co wszystko sfinansowal. Podswietlony, dystyngowany, skromny. Widac wyraznie ze Chinczyk ma wiecej kultury niz polski Swinski Ryj co sie dochrapal szmalu. Odpowiedz Link Zgłoś
fotodiagnoza wypożyczę aparat 12.09.09, 21:00 aparat cyfrowy, fotograficzny wypożyczę, np.lustrzankę leżącą za długo w szufladzie (nawet na kilka dni)..?;)) celem lepszej jakości fotoforum.gazeta.pl/3,0,1964947,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
veri.tas widac, ze to szkaradzienstwo 12.09.09, 21:02 sprzedaje zlodziej oligarcha, ktory znow chce okrasc naiwnych Polakow, ale chetnych niet. Trzeba wiec zyc z tymi komarami, panie oligarcho. ich one was zezra. Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Połączenie White Houe i Tower - bezguście 12.09.09, 21:04 Z zewnątrz wygląda jak połączenie londyńskiego Tower i amerykańskiego Białego Domu. W środku jakieś donice na wysokości oczu i koszmarny obraz rodziny właścicieli... Urządzone bez gustu i stylu. Pewnie sami urządzali bo są przekonani, ze skoro mają 100 mln to automatycznie posiadają smak i wyczucie stylu. Niestety... :) Ta rezydencja przypomina siedzibę jakiegoś południowoamerykańskiego bonzo narkotykowego szefa kartelu :) Tyle kwiatów... a czy ktoś gra na tym fortepianie? Czemu przepłacają za kanapę a żałują na dekoratorów?? Nie lubią gejów? :) Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 ach te komary polskie... 12.09.09, 21:28 ...one sa chciwe krwi polskiej jak sam wlasciciel tego palacu. Co za pomyleniec chcial sie tam budowac w tej malarycznej okolicy? Ja mieszkam nieopodal slynnego londynskiego palacu Hampton Court. Cale lato siedze w domu i ani razu komar mnie nie uzadlil. Tak wiec mam o wiele wiekszy komfort niz ten czlowiek ze Skolimowa. Nie zamienilbym sie na chatki z tym frajerem. Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Re: Połączenie White Houe i Tower - bezguście 13.09.09, 00:37 Ci od narkokarteli ,chlopie ,to maja wcale niezly gust......bys sie oszukal..............a na marginesie dodam.......ZE ,KTOKOLWIEK,JEST WLASCICIELEM TEGO ""CACKA"" NAWE JAKBY MI ZAPROPONOWAL ZA DARMO MIESZKANIE TAM DO KONCA ZYCIA ,ALBO NAWET CHCIAL MI TO ZA DARMO DAC BEZ MOZLIWOSCI WYBURZENIA ,TO POWIEDZIALBYM TAKIEJ OSOBIE ZDECYDOWANNNNNNNNNE TRZYKROTNE NIE, NIE, NIE.................. Odpowiedz Link Zgłoś
odier Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 21:04 Po zdjęciach widać, że to pewnie dom Azjatów. To taki kompleks. Chcieli miec wszystko co najlepsze. Zgadzacie się? Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy odezwali się znaffcy:) 12.09.09, 21:04 kiczem to są gargamele, balkoniki, połamane na 20 sposobów dachy, styropianowe elewacje. Ten zaś dom ma charakter ponadczasowy i nawiązuje do do XIX-wiecznego klasycyzmu. Nie każdemu musi się podobać taki styl szczególnie w dzisiejszych czasach (mnie się nie podoba), ale na pewno nie jest to kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
node Re: odezwali się znaffcy:) 13.09.09, 00:29 dyktator_bolandy napisał: > [...] ale na pewno nie jest to kicz. Oh, nie... zwlaszcza ten obraz to prawdziwe dzielo sztuki... Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Re: odezwali się znaffcy:) 13.09.09, 00:40 jakiego klasycyzmu??????????chyba 21 wiecznego,BUHAHAHHAHA...........jesli cos ci to przypomina to prosze podeslij odnosnik do klasycyzmu ,zerkne i porownam....pozwol ocenic ..............twoje porownanie........czyzbys byl dekoratorem wnetrza u tej osobistosci,HAHAHAH,albo moze masz swoja cegielke dolozona do tego dziadostwa................. Odpowiedz Link Zgłoś
rad.ekg Re: odezwali się znaffcy:) 13.09.09, 01:22 lol, facet naladuje kropek i mysli, ze jest fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: odezwali się znaffcy:) 13.09.09, 02:13 i jeszcze pisze nam kiedy opowiada żart ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doniec83 Re: odezwali się znaffcy:) 13.09.09, 10:24 Prawidłowo. Ja nie mam zielonego pojecia kiedy koles opowiada zart(to ze jest glupi nie jest smieszne);) Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Re: odezwali się znaffcy:) 13.09.09, 10:28 Ale za to ty jestes smieszny odpowiadajac......(((***___***))).... zrozumiales aluzje ,no nie?... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Re: odezwali się znaffcy:) 14.09.09, 04:58 Oj chłopie, jak to dla ciebie nie jest kicz to współczuję. Tam tylko wieżyczek strzelniczych brak. Dom ociekający kasą- taki był jego zamysł. Obciach do kwadratu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gtpress Dom za 105 mln sprzedam. Pod Warszawą 12.09.09, 21:06 a majac 3 takie domy mozna sie poczuc jak wlasciciel 2 polskich stoczni ze slynna Brama i kawalkiem plotka, przez ktory ktos kiedys skoczyl................ Odpowiedz Link Zgłoś
veri.tas dzis kazdy zbytek jest KICZEM 12.09.09, 21:16 i ta chata jest tego usosobieniem - bezguscie + zbytek za kradziona kase. Odpowiedz Link Zgłoś
trup To jest warszawski dom Majkiela Dżeksona 12.09.09, 21:23 to była jego tajna rezydencja. Odpowiedz Link Zgłoś
upierdek07 Masz racje 13.09.09, 07:13 Też mi się tak wydaje, to jeszcze z czasów kiedy chciał wybudować jacksoland, ale tylko na pałacu staneło. Odpowiedz Link Zgłoś